Velmi mladé maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1941
11.8.10 23:55
Miska219 píše:
Holky !!myslíte že můžu být těhotná, když asi po týdnu co jsme se s přítelem snažili, mám strašný chutě a pořád jenom jím? asi ne že? asi si to jenom namlouvám :roll:

No na úplném začátku jsem neměla nějaké větší chutě. Jak dlouho už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.8.10 23:55

Verca, ano, takové ty kamarádky co pořád jen lítaly po diskotékách nebo šly na vejšky a jejich jediná priorita je kariéra, s těmi se už nestýkám, našla jsem si kamarádky mezi maminkama, na webu, na hřišti a tak a jsem spokojená. :wink: Některé kamarádky z dětství nebo ze školy mi ale zůstaly, ty nej. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.8.10 23:57

Nety

a jak dlouho ste se snažili?? :-) no jo to je pravda ale hlavně mě zajímá jestli ty příznaky můžou být už v prvním týdnu :nevim: jestli to není ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.8.10 23:58

Verca

no snažíme se teprve druhý měsíc :wink: a zatím nic noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.8.10 23:59

Je mi 32 a Kristýnce 13. Otěhotněla jsme v 18 narodila se v 19. Když to srovnám s miminkem teĎ. byl to docela hukot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
12.8.10 00:00
nety píše:
Verca, ano, takové ty kamarádky co pořád jen lítaly po diskotékách nebo šly na vejšky a jejich jediná priorita je kariéra, s těmi se už nestýkám, našla jsem si kamarádky mezi maminkama, na webu, na hřišti a tak a jsem spokojená. :wink: Některé kamarádky z dětství nebo ze školy mi ale zůstaly, ty nej. :-D

Každá má svou prioritu zkrátka, a tak není nutno klesat na mysli, když ta moje je rodina. Děkuji za krátké povídání, a snad se tu ještě potkáme. Jdu spát. Hezký večer a dobrou noc =).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
12.8.10 00:02
Miska219 píše:
a jak dlouho ste se snažili?? :-) no jo to je pravda ale hlavně mě zajímá jestli ty příznaky můžou být už v prvním týdnu :nevim: jestli to není ještě brzo

Myslím, že nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.8.10 00:02

Markit.Hl

tak to jo! :-) dříve bylo asi všechno složitější než je ted!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
12.8.10 00:06

Miska, asi 3 měsíce, teď fakt nevím, ale tuším že ty první 2 jsme spolu neměli styk v plodných dnech, pak jsem si koupila ovulační test a vyšlo to hned. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
12.8.10 00:06

Jdu taky chrnět, Verco, děkuju za hezkou diskuzi, ráda jsem si početla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
12.8.10 09:33

Miska to ještě nemůžou být příznaky k těhotenství si myslim, protože jenom týden, nebo jak dlouho trvá od otěhotnění vajíčka než se to vajíčko usadí, takže i kdyby si týden těhotná byla, tak Ti to neukáže ani TT … :wink: Ale kdo ví, třeba za tři týdny si uděláš test a už tam budou dvě :kytka:

Jooo holky s kritikou jsem se také potkala a někdy dost drsně… Dělala jsem od patnácti modeling, takže spoousta lidí do mě jela, že si zkazim život, už nikdy ho nebudu moct dělat a že jsem mohla mít kariéru, atd… A ejhle, já se nedala (jsem beran), takže vždycky jsem měla odpověd :mrgreen: a opravdu nikdy bych to nevrátila… Malej je úžasnej a já jsem za ně moc štastná !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.8.10 10:32

Miška 129 - no hlavně jsme v té doby žila na samotě, nebyly dostupné informace jak na správnou výživu mrněte…

Navíc mladá, nedospělá, nevědomá… tak si nechala radit tchýní a mamkou......přece vychovaly děti..... jak na Kristýnku a už NIKDY!!!!
Naštěstí se teď mamka ani nová tchýně o to nesnaží. ufffff

Opravdu ze dnešního pohledu a se svými zkušenostmi bych do toho nešla… ne v tom věku. Teda asi i jinak radši i svobodná matka, než provdaná za jejího otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
12.8.10 10:55

Me je tedy 23, otehotnela jsem planovane ve 22letech. Kritiku jsem neslysela, ale pohledy cizich lidi kdyz jsem chodila s pupkem po meste mi stacili. Hlavne ze driv to bylo uplne normalni,ze zena se vdavala v 18letech a mela brzy dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
12.8.10 11:06

Ja si materstvi uzivam i takhle mlada! Nic krasnejsiho byt asi ani nemuze. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.8.10 12:09

marcelka_88

já jsem si říkala že tak brzy to příznaky asi nebudou :-D tak si počkám do 24 srpna noo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová