Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miska219 píše:
Holky !!myslíte že můžu být těhotná, když asi po týdnu co jsme se s přítelem snažili, mám strašný chutě a pořád jenom jím? asi ne že? asi si to jenom namlouvám
No na úplném začátku jsem neměla nějaké větší chutě. Jak dlouho už se snažíte?
Verca, ano, takové ty kamarádky co pořád jen lítaly po diskotékách nebo šly na vejšky a jejich jediná priorita je kariéra, s těmi se už nestýkám, našla jsem si kamarádky mezi maminkama, na webu, na hřišti a tak a jsem spokojená.
Některé kamarádky z dětství nebo ze školy mi ale zůstaly, ty nej. ![]()
a jak dlouho ste se snažili??
no jo to je pravda ale hlavně mě zajímá jestli ty příznaky můžou být už v prvním týdnu
jestli to není ještě brzo
Je mi 32 a Kristýnce 13. Otěhotněla jsme v 18 narodila se v 19. Když to srovnám s miminkem teĎ. byl to docela hukot.
nety píše:
Verca, ano, takové ty kamarádky co pořád jen lítaly po diskotékách nebo šly na vejšky a jejich jediná priorita je kariéra, s těmi se už nestýkám, našla jsem si kamarádky mezi maminkama, na webu, na hřišti a tak a jsem spokojená.Některé kamarádky z dětství nebo ze školy mi ale zůstaly, ty nej.
Každá má svou prioritu zkrátka, a tak není nutno klesat na mysli, když ta moje je rodina. Děkuji za krátké povídání, a snad se tu ještě potkáme. Jdu spát. Hezký večer a dobrou noc =).
Miska219 píše:
a jak dlouho ste se snažili??no jo to je pravda ale hlavně mě zajímá jestli ty příznaky můžou být už v prvním týdnu
jestli to není ještě brzo
Myslím, že nemůžou.
tak to jo!
dříve bylo asi všechno složitější než je ted!
Miska, asi 3 měsíce, teď fakt nevím, ale tuším že ty první 2 jsme spolu neměli styk v plodných dnech, pak jsem si koupila ovulační test a vyšlo to hned. ![]()
Jdu taky chrnět, Verco, děkuju za hezkou diskuzi, ráda jsem si početla. ![]()
Miska to ještě nemůžou být příznaky k těhotenství si myslim, protože jenom týden, nebo jak dlouho trvá od otěhotnění vajíčka než se to vajíčko usadí, takže i kdyby si týden těhotná byla, tak Ti to neukáže ani TT …
Ale kdo ví, třeba za tři týdny si uděláš test a už tam budou dvě ![]()
Jooo holky s kritikou jsem se také potkala a někdy dost drsně… Dělala jsem od patnácti modeling, takže spoousta lidí do mě jela, že si zkazim život, už nikdy ho nebudu moct dělat a že jsem mohla mít kariéru, atd… A ejhle, já se nedala (jsem beran), takže vždycky jsem měla odpověd
a opravdu nikdy bych to nevrátila… Malej je úžasnej a já jsem za ně moc štastná !!
Miška 129 - no hlavně jsme v té doby žila na samotě, nebyly dostupné informace jak na správnou výživu mrněte…
Navíc mladá, nedospělá, nevědomá… tak si nechala radit tchýní a mamkou......přece vychovaly děti..... jak na Kristýnku a už NIKDY!!!!
Naštěstí se teď mamka ani nová tchýně o to nesnaží. ufffff
Opravdu ze dnešního pohledu a se svými zkušenostmi bych do toho nešla… ne v tom věku. Teda asi i jinak radši i svobodná matka, než provdaná za jejího otce.
Me je tedy 23, otehotnela jsem planovane ve 22letech. Kritiku jsem neslysela, ale pohledy cizich lidi kdyz jsem chodila s pupkem po meste mi stacili. Hlavne ze driv to bylo uplne normalni,ze zena se vdavala v 18letech a mela brzy dite.
Ja si materstvi uzivam i takhle mlada! Nic krasnejsiho byt asi ani nemuze.
![]()
já jsem si říkala že tak brzy to příznaky asi nebudou
tak si počkám do 24 srpna noo ![]()