Velmi silná menstruace - jaké vložky?

4731
8.3.21 20:11

A na gynde nic? Me to delala cysta po porodu..hruza, pouzivala jsem ten nejvetsi kalisek, vlozky always, ty nejvic night plus mens kalhotky… pomohla az antikoncepce, pri ktere se prestsla delat cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6040
8.3.21 20:21

Zkoušela jsi zároveň silný tampon a pořádnou vložku s křidélky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
8.3.21 20:22

Bacha, to je zase ten troll s vložkami a krví, nereagujte. Admin@

• Citovat
  • Upravit
Alriga
8.3.21 20:22

Omyl

• Citovat
  • Upravit
6040
8.3.21 20:24

@Alriga to už tu bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
8.3.21 20:28

Antikoncepci nechceš zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
8.3.21 20:33

Tak babský recept: vymačkat jeden celý citron a vypít. Den před ms a pak každý den MS…
Mělo by to zmírnit intenzitu a zkrátit trvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9481
8.3.21 20:38
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu poprosit o Vaše typy na spolehlivé vložky, případně něco místo nich? Je to dva roky, co jsem začala při menstruaci abnormálně krvácet, menses mám 20 let, celou dobu dřív byla menses normální, běžná. Když se to stalo poprvé, myslela jsem, kdo ví co se neděje, manžel se mnou spěchal do nemocnice. Tam ale na nic nepřišly, jen prostě velmi silná menstruace, asi náhoda. Od toho měsíce se to pak ale opakovalo, začala jsem časem být chudokrevná, ale pokaždé se to samo zastaví, nicméně při menstruaci je to něco. 3/4 roku jsem si musela každý měsíc vzít neschopenku, protože to ze mě teklo všude, do bot, kalhoty nasáklé, jako bych se pomočila. Pokud jsem někde seděla, tak sedadlo nacucané krví, samozřejmě že vše teklo ven z vložky, nosila jsem dvě, porodnické, inkontinentní, tampon + vložka, ale to množství krve tyto pomůcky nepochytaly. Omlouvám se za detaily, ale snažím se vysvětlit, že si ve svém věku běžně umím nakoupit vložky, ale že jsem začala mít v tomto směru opravdu speciální potřeby. Nemáte některá typ co s tím? Teď jsem za současné situace doma a pracuju tady, ale taky mě nebaví se pořád sprchovat a ze všech židlí atd. čistit krev. Předem necítím nic, prostě náhle je té krve spoustu a nestihnu ani vstát :oops:

Ahoj, úplně s tebou soucítím, taky mám silnou menstruaci, resp. první dva dny a noc mezi nimi (většinou to dostanu ráno). Používám vložky Always ultra secure night. Přes den mám vždy jednu a k tomu tampón, který ovšem proteče během chvilinky. Na noc si beru 4 vložky (vystelu si s nimi kalhotky, už na to mám trik). Tampón nechci mít celou noc kvůli syndromu toxického šoku, navíc by stejně hned protekl (používám ten nejsilnější Ob). Ty 4 vložky to nějak drží, i když někdy taky proteču. Jinak bohužel nevím, co vyzkoušet, protože mě to taky štve a to ty to máš ještě mnohem horší. Držím palce. Jo ještě jsem přemýšlela na tu první noc prostě plenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.3.21 20:46
@Anonymní píše:
Na gyndě jsem byla opakovaně kvůli tomu, dokonce v nemocnici. Mám myom, hodně křečových žil na děloze a po čtyřech porodech, ale ten myom mám dlouho, křečové žíly též, rodila jsem taky už dřív a ten problém s menstruací začal z ničeho nic.

Jeste jsem si vzpomela, ze mi na to doktorka napsala nejaky prasky, neco od D myslim, ale nepamatuju se a nemuzu je najit ted :zed: davaji se na silnou ms nebo treba pred operaci, aby mirnili krvaceni..kdyz si hradi pacient sam, tak je tam velky doplatek 500kc, ale je mozne napsat je i na pojistovnu, zkus se na to na gynde zeptat..me rikala doktorka, ze ascorutin a podobne je na nic, ze pomaha jen tohle, ale je to jen na predpis..vzdy se to melo zacit brat snad nejak 3 dny pred terminem ms a behem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
8.3.21 20:48

Mam 2 silne velké Alwaysky že sebou a první 2 dny protecu po chvilce..tuhle mi ségra psala ze bylo mne krvavý flek na sedáku zidle..no prostě abych si pod sebe nosila něco pod sebe..
Takže znam velmi dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.3.21 20:54
@Anonymní píše:
@vendulaaa Při té nízkohormonálné krvácím celý cyklus a ty dvouhormonové se mi moc brát nechce, samozřejmě je to jedna z možností, ale podle doktorů nejsem nemocná, nebo jak bych to napsala. Jen mám hodně silnou menses.

zkus na par cyklu Minisiston, je to sice HA s estrogenem, ale je dost nizkohormonalni a celkove je to HA, ktera dost zenam sedne a nemaji u toho vedlejsi nezadouci ucinky. Beru ji ted, ikdyz bych nemusela prave kvuli menstruaci a je to fakt super. Vedlejsi ucinky zadny nebo jsem si zatim nevsimla a ms jen tri dny a super slaba.

A jinak kdyby HA fakt ne tak bych sla asi do menstruacnich kalhotek - delaji je uz hodne znacek a proste koupit treba 10 ks tech nejsilnejsich a tocit po celou dobu MS.

https://www.emimino.cz/…iston-58407/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6126
8.3.21 20:56

Není to odpověď na otázku, ale kalíšek? Nějaký z těch s větším objemem. Pobere mnohem více tekutiny než vložka. A k němu tu vložku.

Jinak bych zkusila doplněk stravy typu Gynex (nebo si nechat poradit jiný). Pokud víš jistě, že není nikde žádná cysta, příčina bude hormonální, půjde řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
8.3.21 21:35

@Melodie91 možná Dicynone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.3.21 21:35
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia Nikdy žádná cysta vidět nebyla. Jen ty křečové žíly, myom. Kalíšek jsem nezkoušela, ale uvažovala jsem o něm, jen bych potřebovala něčí zkušenost při silné menses, přece jen abych ho koupila a vyhodila :nevim:

Jak jsem ti psala, ja mam ten nejvetsi, rekla bych, ze pobere tak 5× velky ob tampon, jinak ja si na ty kalhotky davam jeste tu obr always vlozku..pri ms jsem v noci vstavala kazde 2 hod s nejvetsim ob tamponem, a to uz byl tezkej prutok..s tim kaliskem a oststnim vydrzim celou noc..je to trochu o cviku to zavadeni, ale natrenuje se to :-)… ja si i jeden cas pod sebe chtela davat ty detsky podlozky nepromokavy…jako prozivat tohle kazdy mesic je peklo… jo a ty kalhotky se delaj ruzny, na silnejsi a slabsi ms..me stacili troje a na stridacku prat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.3.21 21:36
@Nell2 píše:
@Melodie91 možná Dicynone?

Joo, to je ono dicynone 500 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek