Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A na ultrazvuku vše ok, nemáš myom neby polyp, vysokou sliznici v děloze?
Ahoj zakladatelko. Potýkám se s tím samým. Silnou menstruaci jsem měla vždy, ale teď poslední rok je to nejhorší. Ukrutné bolesti od prvního dne až po třetí, čtvrtý. Silné krvácení (jako bych se čistila po porodu). U gynekoložky vše OK. Tampony vůbec, kalíšek musím jistit vložkou.
Také mi byla doporučena HA, ale tu já nikdy nebrala a brát nechci. Dcera má už 12 a tak to taky nemůže být porodem.
Pátrala jsem na netu a je možné, že je to vysoká hladina estrogenu. Padají ti i vlasy? Mě hrozně. Mám kouty jak chlap ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko. Potýkám se s tím samým. Silnou menstruaci jsem měla vždy, ale teď poslední rok je to nejhorší. Ukrutné bolesti od prvního dne až po třetí, čtvrtý. Silné krvácení (jako bych se čistila po porodu). U gynekoložky vše OK. Tampony vůbec, kalíšek musím jistit vložkou.
Také mi byla doporučena HA, ale tu já nikdy nebrala a brát nechci. Dcera má už 12 a tak to taky nemůže být porodem.
Pátrala jsem na netu a je možné, že je to vysoká hladina estrogenu. Padají ti i vlasy? Mě hrozně. Mám kouty jak chlap
Ahoj, já už o té antikoncepci dost uvažuji i když jsem teda nechtěla, ale tohle je opravdu peklo. Vlasy mi nepadají, ale určitě to bude hormonama
Dobrý den, prosím vás chci se jen zeptat před 4dny my skončila mesicky, a dnes sem to zpátky dostalo tohle se mi stalo po pravdě ale chci se zeptat jestli to měl taky někdo
Holky, moje dcera si kupovala borůvky na zmírnění, ale u vás to bude asi jiný problém ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit. Poslední rok mám velmi silnou ms, ale fakt brutální. Jsem 4 roky od porodu, takže to tím nebude. Nejhorší je to 2.a3. den, ale krvácím tak, že nemohu fungovat ani v práci, nestíhám měnit tampony. Pořídila jsem si i ten největší menstruační kališek a i ten proteče. Vypadá to tak, že ráno když vstanu, tak nestihnu doběhnout ani na wc a už cítím, jak mi to teče po nohách.
Byla jsem to řešit s lékařem, ale nabídl pouze antikoncepci, do které se mi nechce a v lékárně taky nic neporadili.
Nemáte některá stejný problém?