Velmi silné bílé výtoky

31
14.3.10 14:56

Velmi silné bílé výtoky

AHOJ HOLKY…
mám menší problém z bílými výtoky. I panu dr. se to nějak nezdálo…prý se moje tělo čistí ale takhle hodně…nemáte s tím někdo zkušenost…???děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
14.3.10 15:06

Nepíšeš, že jsi těhotná, ale podle téma diskuze asi jo. Já mívám výtoky už od základky, v těhotenství vždycky mnohem víc. Doktor se nad tím nikdy moc nepozastavoval (dokud nesvědí nebo nepálí), vždycky říkal, že je to v těhotenství normální. :nevim: A před porodem byly výtoky ještě hojnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.10 15:13

jsem už skoro ve 4 měsíci. :-) ..já je předtím nemívala…jinak děkuju za radu…jsem prvo..je mi teprve 18, tak se teprve musím nějak rozhoupat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.10 15:23

ahoj.No tak já sice dítě nemám a s těhotenstvím také zkušenost nemám,ale co jsem tak slyšela tak každý měl bílý výtok v těhu.. ty přemýšlíš o potratu ? ten se snad děla do 3měsíce ne ? jestli ne tak promiň,jen to tak vyznělo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13415
14.3.10 15:33

To mi na potrat teda nevyznělo :nevim:

Já nikdy výtok neměla a co jsem těhu, tak ho mám a to dost hojný. Sine nevím, jak by se tělo čistilo :nevim: , to ponechám opravdu dr., ale určitě tě to nemusí znepokojovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.3.10 15:34

Ahoj,ja výtoky nikdy nemela a ted v tehotenstvi mam takový bělavy,mozna nazloutly vytok a pomerne dost,musim nosit intimky a casto menit.Ale jak uz tu nekdo psal,pokud nesvedi a nepali,tak bych to neresila.Mne doktorka rekla,ze to neskodi,ze aspon mam vhodne prostedi v pochve :-).Tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hedviga
14.3.10 15:36

Ahoj, zkus nějaký poševní výplach. Nabízejí je v lékárnách. Nejprve to teda prober s doktorem, většinou je povolí i v těhu. No v 18 je sice trošku brzo na mimi, ale pokud máš přítele nebo někoho z rodiny, kdo ti pomůže, tak to určitě zvládneš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
irinek
14.3.10 16:44

Ahoj Martí666, nevím proč by ti tu měli říkat, že jsi na mimi mladá nebo tak to tedy nechápu. Já znám i kamarádku, které bylo 16 a byla sama a vše zvládla úplně nádherně. JE opravdu skvělá máma.
To je ale jedno. I já mívám občas bílé výtoky, spíš takové nabělené někdy do průhledna. Určitěto prober s doktorem. Minulé těhu mi dával takové čípky na to A TEĎ jdu na kontrolu tak mu to také nahlásím. Doktor se mě pokaždé ptá zda nemám výtok nebo nějaké jiné problémy.Raději stím zajdi. Nikdy nevíš zda to není třeba nějaká infekce nebo něco.

• Citovat
  • Upravit
5635
14.3.10 18:41

Souhlasim s pripominkou,ze neni duvod tady resit tvuj vek.Kdyby to zalezelo ciste na me,tak ja mam mimco klidne uz take od 18let.Nenech se rozhodit a uzivej si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.3.10 11:20

moc děkuju :srdce: …mám už manžela :-) a plánovali jsme to oba..takže v tomhle problém není…ale jinak mám to stejně - taky intimky…asi se teda dohodnu s dr. jestli je to nějak možné zbrzdit…pokud ne tak nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
18.3.10 07:52

Ahoj Martí666 včera jsem byla na kontr. A doktor mi na to dal čípky. Tak se mu prostě zmiň a on něco napíše. To by ti ty výtoky mělo absolutně zastavit a znova srovnat celé ph. Napíši jak se jmenují GLOBULUS CUM NATRIO TETRABORICO 0,6 CSC. uchovávají se v ledničce a vždy jednu kuličku večer až budeš vklidu. Jo a tohle mám za to, že nepotřebuješ ani předpis. Stejně bych se raději poradila s doktorem.

• Citovat
  • Upravit
Lenka18
25.7.11 18:09

Ahoj,mám takový menší problém mám silné výtoky newím jestli s tím mám zajít k lékaři, šíleně mě bolí břicho asi 2měsíce jsem to nedostala, bolímě šíleně prsa =( můžete mi nějak poradit?? =(

• Citovat
  • Upravit
Lucie46
25.7.11 18:15

no ja myslim, ze silne vytoky a dvoumesicni nepritomnost menstruace je dobry duvod k tomu navstivit lekare…

• Citovat
  • Upravit
Lenka18
25.7.11 19:53

a nemůže se něco stát…jelikož mám opravdu silné výtoky.....

• Citovat
  • Upravit
Lucie46
25.7.11 20:14

a co by se melo stat?? A vubec napadlo te, ze treba muzes bejt tehotna?? Vetsina priznaku, ktere pises tomu napovidaji…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa