Vepřová krkovice

136
5.9.13 10:41

Vepřová krkovice

Holky poraďte co z vepřové krkovice kromě knedla, zela, vepřa… díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
5.9.13 10:44

Na gril, zapéct s bramborama a smetanou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
5.9.13 10:45

Řízek, obrácený řízek, zapéct s bramborama a zeleninou, pytlíky tuším od vitany…šťavnatá krkovička s čímsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.9.13 10:47

@Mimi85 Dělávám tak, že si krkovici nakrojím jako na plátky, ale nedokrojím úplně, posolím, do těch mezer naskládám plátky slaniny a potřu marinádou - v podstatě jakou chceš, já dávám česnek, hořčici, nastrouhanou cibuli, čerstvé bylinky (oregano, tymián, saturejka, bazalka), med, kapku oleje, občas přidám i trochu grilovacího a celé to zabalím do alobalu a dám péct. Jak je maso měkké, odkryju nahoře alobal a nechám ještě chvilku opéct. Dobré je si to nechat v tom alobalu třeba přes noc, aby maso natáhlo tu marinádu

Příspěvek upraven 05.09.13 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
5.9.13 10:47

Ahojki, budu za exota, ale jelikož vepřovou krkovičku považuju za nejlepší a nejchutnější maso, vím, je tučné a bla bla bla, ale prostě nejchutnější, tak z něj dělám všechno,,, od pečení, přes závitky, ptáčky, řízky, dokonce i svíčkovou, která tím pádem není svíčkovou, ale je to moc dobrý :))) Výborná je na vepřové v mrkvi, což každej chlap nejí, ale já to miluju. Nebo ji upéct a k tomu brambory a vařenou kapustu a mňam. Prostě cokoliv mě napadne, to udělám z krkovičky. Samozjřemě jíme i jiná masa,,, občas :)))
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
5.9.13 10:49

@Anik :palec: taky ji mám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.9.13 10:49

Zapečený brambory dělám dneska, s kuřecím teda, chtěla jsem změnu :lol: ale když nebude zbytí tak jí asi zapeču v ty troubě… jsem náročná, já vím :lol: ale už mě nebaví pořád vymejšlet tak aby se to střídalo a bylo to pestré po všech stránkách :lol: máte nějaký systém? :-D já nejdřív vymyslím přílohu a podle toho k tomu vymyslím jídlo :lol: co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.9.13 10:52
@Z.jev píše:
@Mimi85 Dělávám tak, že si krkovici nakrojím jako na plátky, ale nedokrojím úplně, posolím, do těch mezer naskládám plátky slaniny a potřu marinádou - v podstatě jakou chceš, já dávám česnek, hořčici, nastrouhanou cibuli, čerstvé bylinky (oregano, tymián, saturejka, bazalka), med, kapku oleje, občas přidám i trochu grilovacího a celé to zabalím do alobalu a dám péct. Jak je maso měkké, odkryju nahoře alobal a nechám ještě chvilku opéct. Dobré je si to nechat v tom alobalu třeba přes noc, aby maso natáhlo tu marináduPříspěvek upraven 05.09.13 v 10:48

Mňam, to zní dobře, brzy vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.9.13 10:55
@Tarinka píše:
Mňam, to zní dobře, brzy vyzkouším :)

souhlasím, to vypadá hodně dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.9.13 10:56

My jí grilujeme na venkovním grilu podle receptu od R. Vaňka, tzn. na přírodno a poté potřít směsí oleje a různých bylinek + sůl a pepř. Takhle je nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí