Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je tu někdo, kdo jedl ústřice a napsal by mi jak to chutná? Zrovna to jedli v televizi a mě jak to vidím z toho pokaždé natáhne:):) jde to k něčemu přirovnat jako třeba kuře apod?:)
K hlenu ![]()
Ne, nevím, nejedla jsem, ale mně to konzistencí připomíná rýmu.
Tak ja to jedla a přijde mi to jak hlen co smrdí rybinou
takže za me žádná dobrota. Jo a snedla jsem to jedine hodně polity limetkou.
Příspěvek upraven 02.09.13 v 21:05
@anahita teď se tu byla ptát dcera, kouká na telku. A muž ji řekl, že ji flusne chrchel do huby ![]()
Přesně. Snopel zakapaný citrónem:-D stejně by mě zajímalo jak to chutná, ale bojím se to ochutnat
A taky to tak chutná…
jako mě to „chutnalo“ jako v hutném nerozpustném hlenu obalený slimák se silou příchutí bahna a ryb.
![]()
dobrou chuť.
@terinka4444 píše:
Koukáš na gympl![]()
![]()
![]()
?
Jooo
čekala jsem kdy se kdo zeptá ![]()
@skoromamuška píše:
A taky to tak chutná…jako mě to „chutnalo“ jako v hutném nerozpustném hlenu obalený slimák se silou příchutí bahna a ryb.
dobrou chuť.![]()
![]()
![]()
Hm, za ty prachy bych čekala aspoň sopl prince Williama.
@skoromamuška píše:
A taky to tak chutná…jako mě to „chutnalo“ jako v hutném nerozpustném hlenu obalený slimák se silou příchutí bahna a ryb.
dobrou chuť.![]()
![]()
![]()
Díky tak jsem si to přestavovala:D
@K-Black píše:
@anahita teď se tu byla ptát dcera, kouká na telku. A muž ji řekl, že ji flusne chrchel do huby
koukám, že vy perlíte celá rodina
![]()
Já jich snědla za život už vícero, je to taková „hmota“. Chutná to trochu jako syrová mušle, ale rozteklá. Bez citrónu bych to nepozřela. Na velký přežvykování to není, chce to tam šoupnout rychle.
A dám max. 3 za sebou, půl tuctu, což je jakási běžná porce, už fakt ne, začlo by mi navalovat.
Je to spíš na chuť, jako tečka po žranici u moře a taky trochu i za tím účelem, že můžete říct, že jste to jedli.
Za kdovíjakej gurmánskej zážitek to teda nepovažuju..
![]()