Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, tak já si taky myslím, že se mají takové věci brát s nadhledem. Pokud je to jen trošku možné samozřejmě. Je pravda, že jsem se nad tím zamyslela a chvilkama mě i napadly takové úvahy, že možná na tom něco bude. Nicméně jak už někdo přede mnou napsal......„To by jsme nesměli ani dýchat…“
Takže nevím, proč se v dnešní době děsit ještě takovýma „kravinama“…
.
Stačí si zapnout zprávy a mám o depku zase postaráno.....jinýma hrůzama.
Tomuhle konkrétně věřím. Proto si kupuju bio kosmetiku a do tohohle bych nešla ani za nic. Ale respektuju, že každý si to vnímá podle svýho.
To, co se v tomto článku píše, je okopírovaný ze článku od Hádka, který vyšel v katalogu jeho kosmetiky.
Nejdřív jsem si to přečetla a štvalo mě, že to už je příliš. Ale časem mě začalo hlodat. Antiperspirant stále používám. Ale až budu kupovat nový, dám pozor na složení:-)
Ptala jsem se manžela, co na to říká a on se divil, že to nevím:-) On, který má problém si před jídlem umýt ruce:-)
Seriozní studie? To jako že všichni kupující ví, co kupují a co ty jednotlivé složky způsobují? Pokud ne, tak se budeme všichni tvářit, že je to OK a nebudeme to řešit a zjišťovat si co a jak................ Dokud WHO nepotvrdí opak? Tak studie WHO doporučuju si stáhnout a pročíst. Fakt zajímavý informace a poměrně neortodoxní.
Aladina píše:
To, co se v tomto článku píše, je okopírovaný ze článku od Hádka, který vyšel v katalogu jeho kosmetiky.
Hádek nemá špatný zdroje a to, co uvádí je relavantní.