Nezbyl někomu BISEPTOL???

1100
10.1.09 13:09

Nezbyl někomu BISEPTOL???

Prosím touto cestou o pomoc. Ve středu jsme byli s prckem u DR, dostal antibiotika neb chrchlá už měsíc zeleně a dostal strašné teploty. Jaksi jsem ale pozapomněla na sebe, rýmu mám, že nevím k čemu mám nos a dneska už neslyším na jedno ucho. Teploty moc nemám. Manžel musí do práce a babičky nejsou. Jaksi si neumím představit, že budu v pondělí v chrchlající čekárně s nemocným dítětem čekat celé dopoledne než se dostanu na řadu. Z vlastní zkušenosti vím že platíčko biseptolu a jsem jak vyměněná. Bohužel moje sestra, která je zdrsestra je na mateřské tak mi její zásoby došly. Jestli se najde někdo z Brna kdo má a prodá - moc mi pomůže.
Kdyby se někdo našel písněte SZ jsem nalepená u počítače a čekám...... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
10.1.09 14:04

jestli se nikdo nenajde, tak ti nabízím hlídání na dopoledne. Někam s prckama sednu do kavárny a oni si pohrají než si to u Dr. vyřídíš.Jen nevím co váš malej a úplně cizí lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.1.09 14:08

No má teplotu a bere antibiotika, do kavárny to nevidím. Ale dík „BRNO“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.1.09 14:18

Jasné, já jen chtěla být přehnaně ochotná, ale že je nemocný i Víteček jsem nějak vytěsnila z hlavy. Tak snad jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.1.09 21:22

Ahoj, posílala jsem ti SZ.Mám doma celé nenačaté balení biseptolu ale jsem Z Prahy pokud budeš mít zájem ozvi se.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
10.1.09 21:48

Já mám taky doma, ale jsem z Olomouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
10.1.09 22:46

Ahoj, já, když jsem musela k dr, jsem si zavolala, že přijdu s dítětem, že nemám hlídání a vzala mě hned, myslím, že to tak dělají všude..Tak pokud by nebylo zbytí…
Brzké uzdravení.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.1.09 22:53

:lol: :lol: Teď si budete myslet, že jsem úplně blbá, ale já jsem nebyla u dr asi tak 8let. Jenom zhruba vím, že se někam přestěhovali - ani nevím jméno. Jojo, to jsou ti „nenahraditelní“ co si nikdy nevzali v práci nemocenskou. A tajně se ládovali o víkendech biseptolem. Se mi to teď vymstilo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.10 10:03

BISEPTOL

DObrý den,
máte ještě Biseptol? mohli bychom se dohodnout, jestli byste mi ho mohla poslat?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.12.16 18:58

BISEPTOL

Dobrý den, nezbyl ještě někomu biseptol? Nejlépe Praha a okolí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.5.21 06:25

Ahoj, prosím nezbyl někomu z Prahy Biseptol? Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
1.3.23 06:36

@tert Obchodování s léky je trestné. A léčbu řídí lékař ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí