Zmenšení prsou - strach ze zákroku, zkušenosti

644
7.1.09 20:10

Zmenšení prsou

Ahojte maminy, nevěděla jsem přesně, kam tohle téma šoupnout, tak ho dám sem. Ráda bych si dala změnšit prsa, ale mám hrozný strach z bolesti. Najde se mamina, která má tento zákrok za sebou a podělí se se mnou o své zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.1.09 20:21

Jestli ti můžu poradit, zajdi si na web Omlazení.cz, jsou tam diskuse o zmenšení, zvětšení......
 Radka

• Citovat
  • Upravit
10937
22.8.13 13:02

Ahojky, zkusím oživit téma.
Jak začít. Asi takto měřím 150cm, vždy jsem měla velká prsa. Momentálně mám 80F!
Již tak rok mě bolí záda od krční páteře, kdy jsem byla u neurologa a ten mě spíš odbyl, tak jsem to nechala být. Jenže poslední dobou mě mrtví nohy, a poslední týden celá pravá strana klíční kost, ramena a celá strana žebra. Jelikož máme novou obvodní, ta před tím by mě odkázala k neurologovi, tak mi řekla, že to mám špatné, že to je na první pohled vidět, jak ty záda trpí atd. že mi dá doporučení ze zdravotních důvodů na zmenšení, kolikrát jsem o tom přemýšlela.

Tak mě zajímá, co mě teď čeká, krom zítřejších obstřiků :mrgreen: :roll: kdo to musí posoudit, kolik stojí modeláž a zda mi to opravdu konečně vyjde a já nebudu vypadat jak dolly buster.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
22.8.13 14:01

@EvaG Osobní zkušenost nemám, ale má kolegyně z práce měla zmenšení prsů. Měla asi 160 cm a prsa opravdu obrovská. Je pravda, že byla šťastná, že jí to udělali zadarmo a přestala jí bolet záda, ale když mi to ukázala, přišlo mi to příšerně odfláknuté. Byla už pár let po operaci a zůstaly jí naprosto ohavné tlusté jizvy okolo prsou, různě shrnutá kůže a takové ty dolíčky a bouličky okolo jizvy. No prostě pro mě šílený pohled, když si uvědomím, že to byla ženská okolo třiceti.
Doufám, že napíše někdo, kdo s tím má lepší zkušenosti a přeji, aby ti to udělali k tvé spokojenosti jak ze zdravotního hlediska, tak i z toho estetického :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.8.13 14:18

@Ijaa No to mě právě přijde, že to měla zadarmo, ale právě bez té modelace. Ta se myslím platí. Jako jizvy asi budou. No, pořád mě to láme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
22.8.13 15:09

@EvaG No říkala, že to bylo zadarmo, takže asi bez modelace, ale dneska už je to nějaký ten pátek zpátky. Zase zdraví je důležitější než krása a určitě bych nepřemýšlela nad tím, zda si to nechat udělat, ale spíš kde a jak. S bolavýma zádama je život fakt na prd. Určitě bych si nechala referovat nebo alespoň od doktorů ukázat nějaká prsa po operaci, jestli mají něco nafoceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.8.13 15:39

Právě jsem se dívala na fotky a tedy nic moc. Tak zase přemýšlím, že jestli to za to stojí, přeci jen to budou jizvy a bude to bolet, tak aby to za to stálo. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
22.8.13 15:53

A co klasická plastická chirurgie, nedělají to (pokud jsi tedy nekoukala i na ně)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.8.13 20:19

Děkuji. Zítra jdu k dr tak zkusím zjistit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.21 15:13

Zmenšení prsou - zákrok

Dobrý den, jsem tu nová, takže úplně nevím jak to tady funguje. Každopádně mám otázku, možná blbou, ale nikde na ní nemůžu najít odpověď. Je tu nějaká ženská, co zmenšování prsou / modelaci prsou má už za sebou? Mám od přírody prsa F, začala jsem před rokem brát antikoncepci a prsa se mi díky bohu nezvětšily. Je nějak možné, že po zmenšení prsou se mi prsa zase zvětší do původní či o něco menší velikosti jako předtím, kvůli zmiňovaným práškům? Stalo se to někomu tady? Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.21 17:45

@riri2020
Moje mamka mi vyprávěla, že byla na zmenšení prsou, protože je měla velké a samozřejmě doprovázely ji bolesti zad apod. Vím, že brala i antikoncepci a prsa jí teda zůstaly taková jako po operaci a nemělo to vliv.
Anonym kvůli informacím o mamce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí