Mužská obřízka

Anonymni
14.1.09 14:59

muzska obrizka

Manzel se rozhodl pro obrizku. Duvody ma pouze esteticke. Faktem je, ze jsem mela partnery obrezane a rozhodne to bylo lepsi (coz manzel vi..) a hlavne jsem nemela nikdy kvasinky. Od prvni chvile co jsem zacala zit s manzelem, tak mam s kvasinkami problem. Nemate nekdo nejakou zkusenost, jake to pak po zakroku je ??? Prece jenom bude „odhaleny“, tak aby nemel porad erekci…

Dik moc K

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.1.09 15:29

aHOJ,
kamarád byl na obřízce někdy v pubertě (zdravotní problémy) a dodnes s tím má problémy, teda hlavně při sexu, vydrží.. no pár minut, prostě si na to za těch víc jak 15let nezvykl. Kdyby na jít nemusel, nikdy by si to udělat dobrovolně nenechal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.09 18:47

Ahoj,

přítel má odmalička obřízku a vydrží dost. :D Nevím, jestli to je tím, že ji má už spoustu let, ale prostě je to v sexu pohodě, rozhodně si nemůžu stěžovat. A mně to přijde hygieničtější a víc vzrušující, než „normální“ penisy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.09 19:54

Ahoj,

manžel má taky obřízku od malička. Myslím, že vydrží dostatečně :lol: Mě se taky víc líbí ten „jeho“ než ty bez té obřízky, nějak mi ta „kůže“ tam vadí :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.16 08:27

Ahoj, ja osobne jsem podstoupil obrizku v dospelosti, take na vlastni prani, takze mohu porovnat jake to bylo pred a po. Odhaleneho zalubu se rozhodne bat nemusite, zvykl jsem si velmi rychle a erekci treba pri treni o pradlo jsem pozoroval jen pri jizde na kole, kde to treni zaludu o vlozku cyklistickych kalhot bylo intenzivni. Je tedy fakt, ze i pred obrizkou jsem mel penis stale pretazeny uz od puberty, takze zalud uz byl na treni o pradlo zvykly. Celkove vzato musim ale rict, ze obrizka byla jedna z nejlepsich veci v zivote, co me potkala a lituji, ze jsem na ni nesel drive. U me operace probehla v naprostem klidu, po operaci penis trochu boli a je natekly, ale rychle to odezni. Nic hrozneho, pokud se penisu da trochu pece a udrzuje se v cistote a suchu. Rozhodne bych do toho sel znova a nas chlapecek na obrizku pujde take.

• Citovat
  • Upravit
2614
10.1.16 16:59
@Anonymní píše:
Ahoj, ja osobne jsem podstoupil obrizku v dospelosti, take na vlastni prani, takze mohu porovnat jake to bylo pred a po. Odhaleneho zalubu se rozhodne bat nemusite, zvykl jsem si velmi rychle a erekci treba pri treni o pradlo jsem pozoroval jen pri jizde na kole, kde to treni zaludu o vlozku cyklistickych kalhot bylo intenzivni. Je tedy fakt, ze i pred obrizkou jsem mel penis stale pretazeny uz od puberty, takze zalud uz byl na treni o pradlo zvykly. Celkove vzato musim ale rict, ze obrizka byla jedna z nejlepsich veci v zivote, co me potkala a lituji, ze jsem na ni nesel drive. U me operace probehla v naprostem klidu, po operaci penis trochu boli a je natekly, ale rychle to odezni. Nic hrozneho, pokud se penisu da trochu pece a udrzuje se v cistote a suchu. Rozhodne bych do toho sel znova a nas chlapecek na obrizku pujde take.

Milý anonymní

hned z počátku napíšu, že nejsem vůbec anonymní ale že jsem Antonín Vlas z Jirkova a ta fotografie co tu mám je identická s fotografií na mém občanském průkazu.

Vychvaluješ tu obřízku, kterou máš teprve pár dní až do nebe. To na jednu stranu chápu, poněvadž jsem na o ní měl ještě před dvěmi lety velmi pozitivní názor, protože jsem byl zmanipulován proobřízkovou internetovou propagandou. Teprve loni 6. března jsem narazil na první případ, kdy obřízka někomu zničila sexuální život. V zápětí na serveru www.lide.cz na další případy, a tak jsem změnil názor na obřízku zcela o 180 stupňů. To se jednalo o muže, kteří ji podstoupili dobrovolně.
Pokud někdo podstoupí obřízku dobrovolně a má to pro něho fatální následky, je to jeho věc, může pak nadávat na svou vlastní hloupost.

Jenže ty to chceš provést i svému synovi. To je jeho tělo, ne tvoje. Dnes znám mnoho lidí, kteří jsou z takového rozhodnutí svých rodičů těžce nešťastní, někteří jim to vyčítají, někteří je za to nenávidí a někteří též nenávidí náboženství, které za jejich obřízku může. Moderátorka serveru www.sexus.cz napsala, že provést toto svému dítěti je zvěrstvo. Připojuju se k ní, a stvrzuju, že pokud je tvůj příspěvek pravdivý, že chceš provést zvěrstvo na svém synovi.

Jenže já po přečtení tohoto příspěvku jsem nakloněn se domnívat, že tvůj příspěvek je fake.

Jak můžeš porovnat jaké to bylo před a po, když jsi od puberty praktikoval skinbacking? To pak, když to pobolívá při zvyknutí ze skinbackingu dostaneš erekci při mírných pooperačních bolestech a buseš cítit tření při jízdě na kole.

Takže mi tvůj příspěvek připomíná jednoho cirkumfetišistu, který psal pod různými nicky mnoho takových obdobných příspěvků, než mu to admin začal mazat a tím tam skončila jeho máňa. Že by pokus tady? Opravdu jsem nakloněn tomu věřit.

Třeba ne, ale taková anonymita pro mne tak jako tak znamená neserióznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.12.16 00:49

Dobry den chtel bych se zeptat hrozi me obrizka ze zdravotnich duvodu kvuli fimoze mozna nektere zeny co mate kluky vite co to je nekdomozna ne doktor me rekl ze jedina moznost je obrizka bohuzel. a me zajima jestli jste se stim uz setkaly u partneru a jake to pro vas bylo porad se tomu branim a cekam az si najdu partneru a rozhodnem to spolu ale prijde me ze je to horsi a horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.16 06:37

@B4RC3LON4 zúžení předkožky - stačí zagooglit. Pokud Ti to dělá problémy v sexu, je to nejlepší řešení :nevim: samo se to nespraví - tedy v dospělém věku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.16 08:09
@Aenne píše:
Nemáte právo mrzačit vaše díte, to je jeho telo a jeho život…lidi jako vy, by deti neměli mít!
:mrgreen: jsi pakoš.. mrkni na data, na co odpovídáš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
28.12.16 08:32
@martina.se píše:
@B4RC3LON4 zúžení předkožky - stačí zagooglit. Pokud Ti to dělá problémy v sexu, je to nejlepší řešení :nevim: samo se to nespraví - tedy v dospělém věku..

Samo ne, ale relativně malé úsilí s postupným pomalým roztahováním dělá zázraky. Chce to jen chtít a obětovat tomu pár minut denně. Výsledky se dostaví za pár týdnů. Dle mého názoru rozhodně lepší než jít pod kudlu, navíc po obřízce vzniká riziko snížené citlivosti až následné anorgasmie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.12.16 08:41

@B4RC3LON4 manžel je obřezaný, nestěžuje si, ale je pravda, že se o možnosti jakou zmiňuje @Doctus nezmínil, tak nevím jestli by zabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.16 09:00
@Doctus píše:
Samo ne, ale relativně malé úsilí s postupným pomalým roztahováním dělá zázraky. Chce to jen chtít a obětovat tomu pár minut denně. Výsledky se dostaví za pár týdnů. Dle mého názoru rozhodně lepší než jít pod kudlu, navíc po obřízce vzniká riziko snížené citlivosti až následné anorgasmie.

nepomůže u všech, to je třeba říct… zbytek ano, souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
28.12.16 09:13

@martina.se
Po několika měsících lze rozcvičit i velice těžké fimózy. Nedoporučuji to však kombinovat s kortikoidními externy, jejich efekt na zjemnění kůže je dosti kontraproduktivní, neboť předkožka se při jejich užívání stává tenčí, čímž se zvyšuje při roztahování riziko trhlin. Každá trhlina znamená krev, s krví přitékají do trhliny fibroblasty, které produkují vazivo, vznikají malé jizvy, předkožka dále jizevnatí a dostáváme se tak do stavu horšího než na začátku.

Takže… nechat předkožku staženou, jak to jen jde (nesmí to bolet!), a to několik minut (třeba i 20 minut). U dospělých k tomu pomůže erekce, neboť v erekci je obvod žaludu větší a zúžený fimotický prstenec tak bude více napínán. Cílem je taky plná funkce i v erekci, nejen v ochablém stavu. Když bude 20minutové kúry opakovat denně, tak za pár týdnů by mělo být po problémech, pokud dotyčný nebude příliš tlačit na pilu. Kompletní přetažení si může chlap dovolit až tak 2 týdny po okamžiku, kdy lze předkožku stáhnout až po korunu žaludu. Předkožka pro totální přetažení musí být docela volná, aby nedošlo k parafimóze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.12.16 10:14
@Doctus píše:
@martina.se
Po několika měsících lze rozcvičit i velice těžké fimózy. Nedoporučuji to však kombinovat s kortikoidními externy, jejich efekt na zjemnění kůže je dosti kontraproduktivní, neboť předkožka se při jejich užívání stává tenčí, čímž se zvyšuje při roztahování riziko trhlin. Každá trhlina znamená krev, s krví přitékají do trhliny fibroblasty, které produkují vazivo, vznikají malé jizvy, předkožka dále jizevnatí a dostáváme se tak do stavu horšího než na začátku.Takže… nechat předkožku staženou, jak to jen jde (nesmí to bolet!), a to několik minut (třeba i 20 minut). U dospělých k tomu pomůže erekce, neboť v erekci je obvod žaludu větší a zúžený fimotický prstenec tak bude více napínán. Cílem je taky plná funkce i v erekci, nejen v ochablém stavu. Když bude 20minutové kúry opakovat denně, tak za pár týdnů by mělo být po problémech, pokud dotyčný nebude příliš tlačit na pilu. Kompletní přetažení si může chlap dovolit až tak 2 týdny po okamžiku, kdy lze předkožku stáhnout až po korunu žaludu. Předkožka pro totální přetažení musí být docela volná, aby nedošlo k parafimóze.

Řekl bych, že to v tomto případě bez operace nepůjde. Dotyčný tu totiž už psal loni v srpnu na vlákno, které založil 16 letý Jimmy, který měl tyto problémy a já jsem dokonce psal dotyčnému do schránky. Teď je otázkou, zda tou operací musí být zrovna obřízka. Může to být i plastická operace se zachováním předkožky. U dětí je to jednoduché, znám dětského chirurga, který tyto plastické operace se zachováním předkožky na jednodenní chirurgii dělá a bere pacienty z celé republiky, takže mohu na něho odkázat. Nevím však zatím, kdo to dělá u dospělých. Více napíšu o polední pauze nebo až večer po pracovní době. Teď u kafepauzy nemám moc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
28.12.16 10:24

Synovi jsem teď mazala necelé tři týdny pindíka triamcinolonem, sem tam jsem zapomněla. Včera už šla předkožka přetáhnout přes celý žalud a to nejprve vypadal jako beznadějný případ. Dírečka tak maličká, že by ani špendlíková hlavička neprošla, žalud jsme celé tři roky ani nezahlédli (ani špičku, zkrátka nic). Každé čůrání balónek pomalu přes celý penis a jen tenký proud. Pravděpodobně i bolestivá erekce (syn nemluví, takže nevím, ale z „velkého pindíka“ radost nikdy neměl).
No a teď chodí s pindíkem a říká kuk! :mrgreen:
Ještě týden mázneme jednou denně a pak budeme používat pouze mastičku ze slézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí