Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To co jsem zmiňoval je hodně nad rámec tématu. Radši sem ani nedám žádný obrázek. Někteří by z toho mohli mít opravdu špatné spaní.
To já jen, když někdo říká že něco nejde.. a připomněli jste mi to s tím japonským extrabuřtem - mimochodem, tam si někteří teprve uvědomí, že klasika vlastně není legrace. ![]()
@M_Vladim píše:
To co jsem zmiňoval je hodně nad rámec tématu. Radši sem ani nedám žádný obrázek. Někteří by z toho mohli mít opravdu špatné spaní.
To já jen, když někdo říká že něco nejde.. a připomněli jste mi to s tím japonským extrabuřtem - mimochodem, tam si někteří teprve uvědomí, že klasika vlastně není legrace.
I tak se dá mnohé zvrátit zpět, i když se jedná o dlouhodobé procedury. Nadměrná keratinizace žaludu a jí způsobená ztráta citlivosti je naštěstí ve většině případů zvratný stav.
Příspěvek upraven 31.01.17 v 23:20
@gin 124 píše:
I tak se dá mnohé zvrátit zpět, i když se jedná o dlouhodobé procedury. Nadměrná keratinizace žaludu a jí způaobená ztráta citlivosti je naštěstí ve většině případů zvratný stav.
Ostuda jednoho fóra:
Pokud už přes rok „nosíte“ předkožku přetaženou přes žalud, pak si jeho citlivost na spodní prádlo a dotek přizpůsobila trvalému zvýšenému tření a dráždění o spodní prádle. proto se dá předpokládat, že nebudete mít s citlivostí žaludu žádné problémy. Mechanické odstranění předkožky se provádí chirurgicky a není to nijak výrazně rizikový zákrok. Musíte však navštívit svého obvodního lékaře a vysvětlit mu, že máte s předkožkou problémy. Pokud budete hovořit o tom, že odstranění předkožky vyžadujete jako estetický zákrok, může se Vám podařit lékaře přesvědčit, že Vám jej jako plastickou operaci nechá „na vlastní žádost“ uhradit!!! Vystupujte s požadavkem na zdravotní zákrok, který Vám pomůže vyrovnat se s problémy s předkožkou. Tento výkon bude bezplatný!!! Jinak Vám u Vašeho požadavku zcela jistě vyhoví. Několik dnů po zákroku nebudete moci mít pohlavní styk, ale až se ranka zacelí a odezní přirozené otoky, bude vše fungovat bez omezení.
Nejenom že ten cirkumfetišista dává mylné informace o amputaci předkožky, což může někomu zcela zničit jeho sexuální život, ale přímo tu vybízí k provedení podvodu na zdravotní pojišťovnu, což mne jako plátce zdravotního pojištění hluboce uráží.
@Gnaar píše:
No to bude mít Gin zase radost…(ale jinak
)
Stylem jakým je ten příspěvek psán a protože jde o nováčka, bych se vůbec nedivila, kdyby to napsal dotyčný sám, aby nahnal plusové body a opět mohl rozvířit vlny…
@4rr Ale na druhou stranu všechno dobře dopadlo a neuhnil a neupad ![]()
@Keyllah píše:
Stylem jakým je ten příspěvek psán a protože jde o nováčka, bych se vůbec nedivila, kdyby to napsal dotyčný sám, aby nahnal plusové body a opět mohl rozvířit vlny…
Takové osočování mé osoby si můžete klidně odpustit. Z dnes už zaniklých Křesťanských Dizkuzí, kde po takových podvodech duplicity účastníků admin tvrdě jel, a kdo toto provedl, tak už si tam nikdy neškrtl vím, že se toto dá velice lehce odhalit a nikdy bych kvůli takovému jednání zlatého banána neriskoval.
Toto jsem nemusel prohlížet vyhledávačem, pouze se mi rozsvítilo upozrnění.
Jinak souhlasím Gnaar, že tu dávat takový návod je
Jsem proti mnohem mírnějším návodům, a to ne ohledně obřízky, ale skinbackingu, proti kterému jinak vůbec nic nemám, totiž o jalési zakroucení předkožky lžičkou, pro ty, kdo jí chtějí nosit trvale vzadu a nedrží jim tam.
Jinak jste mi nahrála na smeč. Já nevěděl, jak odpovědět na dva vaše příspěvky na jiném tématu, protože jsem tam už odmítal psát, abych zase nebyl obviněn, že odkláním diskuzi od tématu. Tu je téma mužská obřízka, takže mě tu nikdo z toho obvinit nemůže.
°°° aby se případní zájemci o obřízku mohli u lékaře informovat, jestli ji neprovádí. Je vždy lepší mít na výběr z více možností.°°°
Takto by mohl obřízku provádět jedině lékař - šarlatán, kterému by bylo lepší se obloukem vyhnout.
Jinak, chápu, že někteří jsou cirkumfetišisté, a chtějí tu obřízku stůj co stůj a žádné rozumové argumenty na ně neplatí. Nemám nic proti tomu, pokud si tu obřízku nechají sami udělat. Zvrhlé a zavržení však je, pokud to falešnou propagandou provedou jiným. Nejzavrženíhodnější však je, pokud je to prováděno novorozencům a dětem, které se nijak nemohou bránit. Na nich je prováděna do nebe volající nespravedlnost
Příspěvek upraven 24.09.17 v 12:10
@gin 124 píše:
Takové osočování mé osoby si můžete klidně odpustit. Z dnes už zaniklých Křesťanských Dizkuzí, kde po takových podvodech duplicity účastníků admin tvrdě jel, a kdo toto provedl, tak už si tam nikdy neškrtl vím, že se toto dá velice lehce odhalit a nikdy bych kvůli takovému jednání zlatého banána neriskoval.Toto jsem nemusel prohlížet vyhledávačem, pouze se mi rozsvítilo upozrnění.
Jinak souhlasím Gnaar, že tu dávat takový návod je
Jsem proti mnohem mírnějším návodům, a to ne ohledně obřízky, ale skinbackingu, proti kterému jinak vůbec nic nemám, totiž o jalési zakroucení předkožky lžičkou, pro ty, kdo jí chtějí nosit trvale vzadu a nedrží jim tam.
Jinak jste mi nahrála na smeč. Já nevěděl, jak odpovědět na dva vaše příspěvky na jiném tématu, protože jsem tam už odmítal psát, abych zase nebyl obviněn, že odkláním diskuzi od tématu. Tu je téma mužská obřízka, takže mě tu nikdo z toho obvinit nemůže.
°°° aby se případní zájemci o obřízku mohli u lékaře informovat, jestli ji neprovádí. Je vždy lepší mít na výběr z více možností.°°°
Takto by mohl obřízku provádět jedině lékař - šarlatán, kterému by bylo lepší se obloukem vyhnout. Já mít potíže, tak se dnes budu pídit po lékaři, který to řeší preputioplastikou a ne zmrzačující obřízkou a to, i kdybych ten zákrok měl zacvakat ze svého.
Jinak, chápu, že někteří jsou cirkumfetišisté, a chtějí tu obřízku stůj co stůj a žádné rozumové argumenty na ně neplatí. Nemám nic proti tomu, pokud si tu obřízku nechají sami udělat. Zvrhlé a zavržení však je, pokud to falešnou propagandou provedou jiným. Nejzavrženíhodnější však je, pokud je to prováděno novorozencům a dětem, které se nijak nemohou bránit. Na nich je prováděna do nebe volající nespravedlnost
Dotyčný dal právě ten návod na www.doktorka.cz. Vsadím boty, že ho bude šířit na veškerém českém internetu, tak jako já provádím na veškerém českém a slovenském internetu svou osvětu s cílem, aby zbytečně obřezaných kluků bylo co nejméně.
@gin 124 píše:
Dotyčný dal právě ten návod na www.doktorka.cz. Celé to tam okopčil hned na 3 různá vlákna. Vsadím boty, že ho bude šířit na veškerém českém internetu, tak jako já provádím na veškerém českém a slovenském internetu svou osvětu s cílem, aby zbytečně obřezaných kluků bylo co nejméně.
Pořád si myslím, že je prostě péče pro mužskou část populace oproti jiným oborům „poddimenzovaná“. A to jak povědomím ve společnosti, tak i z hlediska pracovišť a péče (jen se koukněte, klik lidí si tu prostě není jisto..).
Pak by se takovéhle diskuze jako tahle, nebo( http://diskuse.doktorka.cz/…a/archiv/80/ ) nekonaly.
Jenže, co člověk v dnešních problémech zdravotnictví a politických tahanicích může čekat? ![]()
@M_Vladim píše:
Pořád si myslím, že je prostě péče pro mužskou část populace oproti jiným oborům „poddimenzovaná“. A to jak povědomím ve společnosti, tak i z hlediska pracovišť a péče (jen se koukněte, klik lidí si tu prostě není jisto..).
Pak by se takovéhle diskuze jako tahle, nebo( http://diskuse.doktorka.cz/…a/archiv/80/ ) nekonaly.
Jenže, co člověk v dnešních problémech zdravotnictví a politických tahanicích může čekat?
Na www.doktorka.cz zkazil diskuze na toto téma úchylný mistr Zkoumal. Od konce července 2015, co tam oxiduje, tak je to tam úplně zničení. Je to vina webmastera, že něco takového toleruje, i když naposled mu bylo pár příspěvků smazáno. Na to reagoval následovně:
23.9.2017 22:28 - Hmmm
Tak se zdá, že admin provedl ráznou obřízku příspěvků na doktorce…díky mločímu jedu?
Příspěvek upraven 24.09.17 v 12:11
@gin 124 píše:
Na www.doktorka.cz zkazil diskuze na toto téma úchylný mistr Zkoumal. Od konce července 2015, co tam oxiduje, tak je to tam úplně zničení. Je to vina webmastera, že něco takového toleruje, i když naposled mu bylo pár příspěvků smazáno. Na to reagoval následovně:23.9.2017 22:28 - Hmmm
Tak se zdá, že admin provedl ráznou obřízku příspěvků na doktorce…díky mločímu jedu?
Sorry, popletl jsem to s editací při opravě chyby. Dnes už podruhé.
@gin 124 píše:
Na www.doktorka.cz zkazil diskuze na toto téma úchylný mistr Zkoumal. Od konce července 2015, co tam oxiduje, tak je to tam úplně zničení. Je to vina webmastera, že něco takového toleruje, i když naposled mu bylo pár příspěvků smazáno. Na to reagoval následovně:23.9.2017 22:28 - Hmmm
Příspěvek upraven 24.09.17 v 12:11
Nechodím tam. ![]()