Mužská obřízka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9734
28.12.16 10:28
@gin 124 píše: Řekl bych, že to v tomto případě bez operace nepůjde. Dotyčný tu totiž už psal loni v srpnu na vlákno, které založil 16 letý Jimmy, který měl tyto problémy a já jsem dokonce psal dotyčnému do schránky. Teď je otázkou, zda tou operací musí být zrovna obřízka. Může to být i plastická operace se zachováním předkožky. U dětí je to jednoduché, znám dětského chirurga, který tyto plastické operace se zachováním předkožky na jednodenní chirurgii dělá a bere pacienty z celé republiky, takže mohu na něho odkázat. Nevím však zatím, kdo to dělá u dospělých. Více napíšu o polední pauze nebo až večer po pracovní době. Teď u kafepauzy nemám moc času.

Ten nick mi připadal povědomý, samozřejmě jsem stav neviděl, takže to nemohu posoudit. Těžké jizevnaté stavy rozcvičit… za zkoušku to stojí. Když na to dotyčný nespěchá, po pár měsících uvidí, jestli se to zlepší. Pokud ne, tak přistupuje na řadu chirurgický výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.16 10:30

@Any83 něco jiného u mrňat, něco jiného u dospělce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.12.16 12:54
@martina.se píše: :mrgreen: jsi pakoš.. mrkni na data, na co odpovídáš

Nedivím se ji. Já když se naštvu, tak také v ten moment napíšu i na dva roky mrtvé vlákno, jako jsem nedávno psal na vlákno : Obřízka pár dnů po narození.

I když tu zakladatelka a ta druhá výtečnice už přes půl roku nebyly, tak ta druhá výtečnice nechala na zcela jiném fóru, kde nejsou schránky pro zprávy svůj email, a tak jsem rozhodnut jí na něj napsat a servítky si vůbec brát nebudu.

A tadytomu anonymnímu individuu se může popřípadě rozsvítit upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.12.16 19:23
@bublinek píše:
@B4RC3LON4 manžel je obřezaný, nestěžuje si, ale je pravda, že se o možnosti jakou zmiňuje @Doctus nezmínil, tak nevím jestli by zabrala.

Nezlobte se na mne, ale zkušenosti vašeho manžela s obřízkou jsou v jádru ilerevantní a nicotné, poněvadž na každého muže ta obřízka působí jinak:

Spisovatel Mario Lichtenheldt píše:„Zákeřnost obřízky je v tom, že její účinek na sexuální život je nevyzpytatelný“

to potvrzuje i plastický chirurg MUDr Lukáš Frajer z Perfect Clinik, který občas provádí i obřízky, když píše: „že účinek obřízky na citlivost penisu se nedá dopředu predikovat“ Proto MUDr Frajer nedoporučuje obřízku jako prostředek na prodloužení výdrže.

Já mám za to, že účinek obřízky se částečně predikovat dá, proto tu okopčím co jsem k tomu před pár dny napsal na:

http://obrizka.webnode.cz/diskuse/

Datum: 26.12.2016 | Vložil: Tonda Vlas
Osobně považuju tvůj příspěvek, jak to funguje po obřízce za zcela bezcenný, protože ta zkušenost je naprosto nepřenositelná a u každého to po obřízce funguje zcela jinak.

Už přes třicet let vím, že ženy mají nejenom zcela rozdílně veliké malé stydké pysky, ale mají též bez ohledu na jejich velikost v nich zcela rozdílně situovaná erotogenní zakončení. Teprve nedávno, co se do hloubky zabývám problematikou obřízky, mi docvaklo, že u nás mužů je to obdobné. Proto jsou naprosto rozdílné následky obřízky na sexualitu. Zatímco jedni si ji nemohou vynachválit, tak druzí svého rozhodnutí těžce litují. Znám oba druhy případů. Obřízkový styl, tu hraje velkou roli. Většina mužů dosáhne orgasmu stimulací žaludu, ale jsou takoví, naštěstí je jich pouze malý počet, kteří dokážou dosáhnout orgasmu pouze stimulací vnitřní předkožky. Pokud takovým byla vnitřní předkožka při stylu low@tight zcela amputována, tak mnozí z nich dosáhnou orgasmu jen stěží, nebo, znám takový případ, který po radikální obřízce low@tight v jeho 24 letech kvůli mírné relativní fimóze už po té obřízce nikdy orgasmu nedosáhl. Ten dotyčný těžce proklíná všechny urology, kteří tvrdí, že jediným řešením na mírnou relativní fimózu je obřízka.

Naopak, jsou případy, kdy může vysoký styl high&tight u někoho vyvolat opačný efekt, že může trpět předčasnou ejakulací po obřízce, i když před ní předčasnou ejakulací netrpěl. Jedna uvedla, že to byl případ jejího bývalého. Před obřízkou žádné problémy neměl, při ruční práci nebo orálním sexu dovedla příchod jeho ejakulace reagovat, když se vyhýbala stimulaci velké zóny mezi žaludem a jizvou, tedy zachovalé vnitřní předkožce. Při souloži to reagovat nešlo, takže i když měl předtím výrdž normální tak po té obřízce po třech, čtyřech pohybech ejakuloval. Nakonec se s ním rozešla, protože s ním po té obřízce už nebyl možný sexuální život.

Proto si myslím, že každý kdo uvažuje o obřízce, by se měl předtím nechat vyšetřit na citlivost svého erotogenního tria, žaludu, vnitřní předkožky a uzdičky, u každého muže je tomu jinak (nevím, zda to někde v ČR provádí) nebo by mél provést, je už jedno zda sám nebo za pomocí své partnerky provést pečlivé samovyšetření a na základě toho zvolit pro něj vhodný obřízkový styl.

A pak najít plastického chirurga, který mu provede takovou operaci, kterou požaduje on, ne aby ten operatér na něm provedl, co ten operatér chce.

V tomto je vhodný pouze plastický chirurg, který operuje dle zakázky klienta a ne urolog. Urologové jsou zpravidla totiž vnitřně přednastaveni ve své profesní aroganci tak, že dobře vědí, co je pro pacienta nejlepší, v dotyčném totiž vidí pacoše a ne klienta, a tak mu provedou to, co si usmyslí oni sami.

To je další důvod, proč vidím jako krajně neetickou obřízku dětí z rozmaru dospělých, protože u dítěte to vyšetření na citlivost nelze vůbec provézt.

Obřízku dětí z rozmaru dospělých považuju za krajně neetickou i z mnoha dalších důvodů.

Více zde: http://obrizka.webnode.cz/diskuse/

Jinak je tam zajímavý druhý příspěvek od Petra, který rozchodil svou fimózu aniž by potřeboval obřízku teprve nedávno, ve svých 32 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.12.16 21:00

@gin 124 svůj příspěvek jsem myslela tak, že se nemusí obřízky bát, že to není takový strašák, tak jak ji někteří prezentujetí.
Pokud si zakladatel nechá poradit a dojde za andrologem a navrhne toto řešení - rozcvičení - tak by si to měli s dr. vyjasnit.
Pokud tady nedá zakladatel foto a nenechá nás svůj nástroj pořádně prozkoumat, tak mu nikdo neřekne: toto rozcvičíš nebo ne, sorry, je tam zjizvení to jinak než kudlou neopravíš.

Mému manželovi dr. po důkladném prozkoumání, řekl, že s tímto už nic neudělá a že u něj měl být už před 10 lety. Zbytečně se trápil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.12.16 22:51
@bublinek píše:
@gin 124 svůj příspěvek jsem myslela tak, že se nemusí obřízky bát, že to není takový strašák, tak jak ji někteří prezentujetí.
Pokud si zakladatel nechá poradit a dojde za andrologem a navrhne toto řešení - rozcvičení - tak by si to měli s dr. vyjasnit.
Pokud tady nedá zakladatel foto a nenechá nás svůj nástroj pořádně prozkoumat, tak mu nikdo neřekne: toto rozcvičíš nebo ne, sorry, je tam zjizvení to jinak než kudlou neopravíš.Mému manželovi dr. po důkladném prozkoumání, řekl, že s tímto už nic neudělá a že u něj měl být už před 10 lety. Zbytečně se trápil.

Chápu vás,

jenže vy neznáte případy mužů, kdy jim obřízka zcela zničila jejich sexuální život. Já o tom ještě před třemi roky nevěděl dočista nic, pustil jsem se však do hlubokého studia (pouze na filozofickém základě, pokud umím analyticky vyhodnotit poznatky) a tak se mi už začíná mozaikově skládat o co jde. Jako jsem mu psal už loni v srpnu přes schránku, tak mu napíšu znova, dle mých znalostí je u něho operace nevyhnutelná, ale nikde není psáno, že tou operací musí být obřízka, dnes jsou moderní operační metody. Mimoto jsou čtyři základní druhy úplné obřízky a nespočet přechodných stavů mezi tím. A vše může mít zcela jiný účinek.

Jsme mezi dospělýma, takže tu dám tvrdší variantu o té věci z mých osvětových webovek:

Více zde: http://pravo-na-vlastni-telo-cz.webnode.cz/…-predkozkou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.12.16 23:04

@gin 124 vím, že se tím zabýváte, už v nějaké jiné diskuzi jsem se Vás ptala jestli jste androlog?
Já neříkám, že má jít na obřízku. Jen jsem popsala jeden z mnoha případů, kdy se to asi ne.po.kur.vi.lo a chlap funguje. Thats all.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.12.16 23:31
@bublinek píše:
@gin 124 vím, že se tím zabýváte, už v nějaké jiné diskuzi jsem se Vás ptala jestli jste androlog?
Já neříkám, že má jít na obřízku. Jen jsem popsala jeden z mnoha případů, kdy se to asi ne.po.kur.vi.lo a chlap funguje. Thats all.

Nejsem lékař, ale základy bioetiky jsme na fakultě měli a z toho vycházím, jeho čas netlačí, takže může dobře zvážit situaci. Konec konců, na www.beschneidungforum.de řeší jeden Němec obdobný případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
29.12.16 16:57
@martina.se píše:
nepomůže u všech, to je třeba říct… zbytek ano, souhlas.

No když to pomohlo i u tohohle…

https://phimosisjourney.wordpress.com/pictures/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.17 17:40

Trochu doplnění: Kromě změny pocitů muže, což nechám bez komentáře, nakonec - jiní už to tu probrali - upozorňuji, zejména ženy na tenhle, ne zrovna pěkný názor: Má jí jak tunel, vytahanou… ve skutečnosti je za tím skupina mužů, kterým, díky obřízce, běžné tření nestačí. Obzvlášť, když žena krásně vlhne. 8o
Takže - přemýšlejte. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2614
27.1.17 17:57
@Anonymní píše:
Trochu doplnění: Kromě změny pocitů muže, což nechám bez komentáře, nakonec - jiní už to tu probrali - upozorňuji, zejména ženy na tenhle, ne zrovna pěkný názor: Má jí jak tunel, vytahanou… ve skutečnosti je za tím skupina mužů, kterým, díky obřízce, běžné tření nestačí. Obzvlášť, když žena krásně vlhne. 8o
Takže - přemýšlejte. :cert:

Hlavně nechápu smysl příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
27.1.17 18:40

@gin 124 já to pochopila tak, že od obřízky zrazuje, protože to snižuje sexuální potěšení pro pocit, že ji má žena „vytahanou“, ale přitom jde jen o to, že při souloži zároveň i nepřetahuje, pouze tře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 12:05
@Any83 píše:
@gin 124 já to pochopila tak, že od obřízky zrazuje, protože to snižuje sexuální potěšení pro pocit, že ji má žena „vytahanou“, ale přitom jde jen o to, že při souloži zároveň i nepřetahuje, pouze tře

Ano. A zároveň to tření cítí slaběji. A situace se, čím větší doba od zákroku uplynula, zhoršuje - klesá citlivost. :think:
Je hodně bolestivé si přiznat, že jsem svého druhu invalida. A tak je samozřejmě spousta mužů, kteří radši hledají příčiny okolo sebe, než u sebe. U takhle citlivé oblasti ani není divu. :oops:
A když k tomu mám loby a stejně smýšlející kolegy, tak se to o dost líp snáší. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7250
28.1.17 12:20

Neni v Americe obrizka nomalni a nema ji tam 80 procent chlapu? jsem nekde slysela. mimochodem divek v Africe se taky nikdo nepta a ufikne jim celej klitoris i s pyskama tupym sutrem. tak budte chlapi radi, ze to muzete podstoupit ve sterilnim prostredi a v lokalni anestezii. :think: a ze vam klesne citlivost? me klesa citlivost zase z chlapa, co se hned udela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
28.1.17 12:53

@Bůča no, i v zoufalých manželkách to řešili, když bree chtěla udělat obřízku miminu a orson proti tomu brojil z důvodu následné sexuální necitlivosti. Takže i tam se asi osvěta pomalu šíří, když už to prostupuje v tomto duchu i do seriálů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí