Mužská obřízka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
28.1.17 22:54
@Anonymní píše:
Ale tenhle příspěvek je o mužské obřízce ne?. 8o
A kromě toho, to čemu se tak eufemisticky říká ženská obřízka žádná obřízka není, jen mrzačení. Ženská obřízka sice existuje, ale to je o něčem jiném.
Pokud to chcete diskutovat, tak prosím založte jiné téma. :P

aby ses nepoto, snad se zas tolik nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
28.1.17 23:08

V USA je asi 320 milionů obyvatel. Polovina - ta mužská - to je 160 milionů. Sexuálně aktivních jich může být tak 4/5, no řekněme 125 milionů. Z toho 80% je asi 100 milionů.
10% je deset milionů lidí, co má s obřízkou problém (90% ne). To není zanedbatelné. :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
29.1.17 03:36
@Anonymní píše:
Ale tenhle příspěvek je o mužské obřízce ne?. 8o
A kromě toho, to čemu se tak eufemisticky říká ženská obřízka žádná obřízka není, jen mrzačení. Ženská obřízka sice existuje, ale to je o něčem jiném.
Pokud to chcete diskutovat, tak prosím založte jiné téma. :P

Mrzačení je obojí, jak u mužů tak u žen, včera jsem se zpronevěřil zásadám intaktivismu, my intaktivisté se slovu obřízka vyhýbáme jako eufémismu, pro nás je jediný přijatelný termín pro tu skutečnost:AMPUTACE PŘEDKOŽKY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
29.1.17 12:24
@Bůča píše:
aby ses nepoto, snad se zas tolik nestalo :roll:

Cítím z vás unempatičnost. Na lidi, kteří mají deficit v empatii jsem naprosto alergický. Já měl na tu obřízku ještě před třemi roky zcela opačný názor než dnes. Byl jsem její příznivce, dokonce by se dalo říci, že jsem byl cirkumfetišistou. Jenže pak jsem shodou několika okolností, když jsme v březnu 2014 v Hamburku neměli do čeho píchnout na internetu z dlouhé chvíle na to téma narazil a narazil jsem na příspěvek jednoho mladého muže, který tam tvrdě napadl mužskoobřízkově chtivé ženy. Moment, pokud tam ještě je, tak ho vyhledám a okopčím:

Žel, ten příspěvek z rána 6. 3. 2014 zmizel, tam jeden mladý muž napadl tamější mužskoobřízkově chtivé ženy a nadal jim do samic malého zdomestikovaného hrabivého ptáka, že jeho strýc nehorázně láteří, protože mu obřízka, kterou mu provedli na vojně kvůli zanedbání hygieny zcela zničila jeho sexuální život. Tak jsem hledal dál, na tehdejším www. lidé. cz jsem narazil na 4 případy mužů, kteří si to nechali za mlada byvši ohloupeni cirkumfetišistickou propagandou a hořce toho litovali. A také na příspěvky jedné mladé ženy, která se tvrdě stavěla proti obřízce podle zkušeností svého bratra, kterému to udělali v rané dospělosti ze „zdravotních důvodů“ (buď nevěděli, nebo mu zalhali, že existuje konzervativní řešení) a ten si ztěžoval na rapidní ztrátu citlivosti po tom zákroku.

Poněvadž už dělám téměř 20 let v Německu a němčinou vládnu, tak mne napadlo jít se podívat do německých diskuzí. To, co jsem přečetl na tehdejším www.netdoktor.at ve mne vyvolalo nejen znepokojení, ale byl jsem šokován, otráven a následně z mužskoobřízkových lidí, zvláště žen naprosto zhnusen. Po prvotním šoku, když jsem se z něho oklepal, jsem se jal tuto problematiku studovat do hloubky. Takže už vím, že americká medicina je až na vyjímky ve výzkumu, kde je na špičce, naprosto prolezlá kryptonáboženskými pseudovědeckými bludy, a ohledně mrzačení mužských pohlavních orgánů amputací předkožky je americký lékařský establishment něco děsivého. Skutečnosti ohledně škodlivosti obřízky jsou tam cenzurovány, že bolševik hadr.

Proto jsem se na sklonku srpna 2014 rozhodl být intaktivistou a od té doby vehementně bojuju proti mrzačení mužských pohlavních orgánů amputací předkožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.1.17 12:26

@gin 124 ty blaho co to meles. jako vyhledej asi odbornika 8o muzkoobrizkochtive zeny? nebo jak? 8o to ja nejsem proboha.uz na me nereaguj jo, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.1.17 12:29

To vam nikdo nebere, ze to je problem. 8o konejte co je potreba drazi bratri :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
29.1.17 13:26
@Bůča píše:
@gin 124 ty blaho co to meles. jako vyhledej asi odbornika 8o muzkoobrizkochtive zeny? nebo jak? 8o to ja nejsem proboha.uz na me nereaguj jo, diky.

Nemám to z mé hlavy, takto bylo nadepsáno jedno diskuzní vlákno na www.netdoktor.at a já ten slovní obrat „mužskoobřízkochtivé ženy“ odtud pouze převzal. Ona za tím může být úchylka, která se odborně jmenuje acucullofilie. Nejsem ve svém výrazivu vůbec originální, jak by se mohlo někomu zdát. To že doktoři, kteří zbytečně rádi obřezávají malé chlapce, patří ke zvláštnímu živočišnému druhu, který se odborně nazývá „hraboš bodový“, také nemám z mé hlavy, jakmile jsem tento slovní obrat jednou zmerčil ( češtináři by se z toho slova podělali, spatřit se německy řekne merken, odtud zmerčit) tak ten termín hraboš bodový rád používám. I když motivace těch doktorů mohou být různé, někteří to rádi dělají třeba proto, že mají svůj mozek vymytý emerickou kryptonáboženskou pseudovědou. Jenom jsem chtěl dodat, že mnoho indicií nasvědčuje pro vaše zařazení do té kategotie žen. Kdo ví :nevim: Jsou to pouze náznakové indicie.

Příspěvek upraven 29.01.17 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
29.1.17 13:28

Prázdný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.1.17 13:55
@gin 124 píše:
Nemám to z mé hlavy, takto bylo nadepsáno jedno diskuzní vlákno na www.netdoktor.at a já ten slovní obrat „mužskoobřízkochtivé ženy“ odtud pouze převzal. Ona za tím může být úchylka, která se odborně jmenuje acucullofilie. Nejsem ve svém výrazivu vůbec originální, jak by se mohlo někomu zdát. To že doktoři, kteří zbytečně rádi obřezávají malé chlapce, patří ke zvláštnímu živočišnému druhu, který se odborně nazývá „hraboš bodový“, také nemám z mé hlavy, jakmile jsem tento slovní obrat jednou zmerčil ( češtináři by se z toho slova podělali, spatřit se německy řekne merken, odtud zmerčit) tak ten termín hraboš bodový rád používám. I když motivace těch doktorů mohou být různé, někteří to rádi dělají třeba proto, že mají svůj mozek vymytý emerickou kryptonáboženskou pseudovědou. Jenom jsem chtěl dodat, že mnoho indicií nasvědčuje pro vaše zařazení do té kategotie žen. Kdo ví :nevim: Jsou to pouze náznakové indicie.Příspěvek upraven 29.01.17 v 13:32

oki :lol: tak promin, do jake katagorie zen? ze jsem pro obrizku? jsem neutralni. vsechno ma pro a proti. kdyz to pomuze, ok a nejde ten problem resit jinak ok a kdyz to nekdo chce kvuli vzhledu, sexu, hygiene taky ok jeho vec. a kdyz se to nepovede..no je treba tim asi pocitat. riziko mas u kazdyho zakroku. delani obrizky u deti…nwvim. kdyz je to nezbytny asi taky ok. kdyby to muj syn potreboval a neslo to resit jinak asi bych to udelala. kdyz to je neutny neidim na tom nic zlyho. znam kluka, ktery ji mel zarostlou a skoncilo mu kvuli tomu spousta vztahu. resil tento problem jeste ve 4.rocniku na gymplu. nenechal si pomoct. stydel se. nakonec si nechal udelat obrizku a litoval, ze to neudelal driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
29.1.17 15:24

No tak, no tak…
Snad se shodnem, že nechat si něco uříznout má smysl jen tehdy, když prostě není jiné řešení.
Ano, určité poblouzněné až zfanatizované skupiny jiné řešení ani vidět nechtějí. Nemám nic proti tomu, aby měl někdo vlastní názor, ale fanatismus tří opic z duše nesnáším. :cert: Tím jsem ovšem vůči takovým skupinám v nesmiřitelné opozici.
Pod čarou musím říct, že mám osobně i v rodině s probíranou tématikou velmi osobní zkušenost (a tu jsem vyjádřil v druhé větě). :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
29.1.17 16:45
@Bůča píše:
oki :lol: tak promin, do jake katagorie zen? ze jsem pro obrizku? jsem neutralni. vsechno ma pro a proti. kdyz to pomuze, ok a nejde ten problem resit jinak ok a kdyz to nekdo chce kvuli vzhledu, sexu, hygiene taky ok jeho vec. a kdyz se to nepovede..no je treba tim asi pocitat. riziko mas u kazdyho zakroku. delani obrizky u deti…nwvim. kdyz je to nezbytny asi taky ok. kdyby to muj syn potreboval a neslo to resit jinak asi bych to udelala. kdyz to je neutny neidim na tom nic zlyho. znam kluka, ktery ji mel zarostlou a skoncilo mu kvuli tomu spousta vztahu. resil tento problem jeste ve 4.rocniku na gymplu. nenechal si pomoct. stydel se. nakonec si nechal udelat obrizku a litoval, ze to neudelal driv.

Kupodivu nejsem odpůrcem obřízky ale jsem intaktivistou, v tom je velký rozdíl, když to dospělý nebo starší teenager na svém těle sám chce, tak nic proti tomu. Opominu částečnou obřízku. Ale jsou čtyři základní typy úplné obřízky a nespočítatelný počet přechodových stavů mezi tím. Mimojiné sem do Evropy začíná pronikat takzvaná obřízka japonská, která není vůbec amputací předkožky. Dle mých nezaručených zdrojů se v ČR nedělá, ale prý ji dělá jeden doktor na Slovensku v Martině.

Jde o to, že Japončíci nepraktikují obřízku, ke klasické obřízce mají odpor, ale povinně praktikují to, co je tu v Německu mezi mladými dost v módě - skinbacking - tedy nošení předkožky natrvalo stažené za žaludem. Problém je, že to u každého muže nejde, tak Japončíci vymysleli na to speciální operaci, pro kterou se u nás začíná ujímat název „japonská obřízka“

Tato specifická operace prováděná převážně v Japonsku způsobí to samé jako obřízka - žalud je po ní trvale obnažený. Nejedná se však o amputaci předkožky, takže se nejedná o pravou obřízku. Nejprve se provede řez těsně u kořenu penisu a kůže se těsně u kořenu odřízne, pak se odebere velký kus kůže z těla penisu penisu a zbytek se přišije zpátky ke kořeni. Vnější předkožka tak zaujme prakticky místo kůže na těle penisu, a to způsobí, že žalud zůstane trvale odkrytý. Není však vidět žádná jizva a na místě jizvy je zachovalý vroubkovaná tkáň, která odděluje vnější a vnitřní předkožku a dole z obou stran přechází do uzdičky. Jizva je u kořene penisu a pokud se tam muž neholí, tak je zamaskována pubickým ochlupením Pokud je to uděláno hodně na těsno, tak předkožkou, i když je celá zachovalá, nelze ani v klidu žalud zakrýt. Při této operaci není ztraceno vůbec žádné z citlivých erotogeních zakončení na vnitřní předkožce (na žaludu je jich pouze 8 tisíc kdežto vnitřní předkožka jich má přes 20 tisíc a ta jsou mnohem citlivější než na žaludu), která jsou nenávratně ztracena při klasické obřízce. Dám tu linky na pár nákresů, o co se vlastně jedná.

Na prvním obrázku je vlevo klasická obřízka a vpravo japonská obřízka. A teď 3 další obrázky ohledně provedení.

https://www.urologicalcare.com/…nis-skin.jpg

Mimoto, málo kdo z mužů, pokud to osobně nepotkalo, nebo partnerka muže, kterého to potkalo, nebo se s tím rodiče překvapeni setkali u svých synů (já o tom, než jsem se před třemi lety začal do hloubky zabývat také vůbec nevěděl) že u asi tak u 15% kluků roste předkožka v pubertě pomaleji než penis, a tak mají ve výsledku jako dospěláci žalud natrvalo odkrytý. Těch 15% není malé číslo, takže se nejedná o vyjímku, ale o přirozenou variantu. Je to nepřímo dědičné, jedna překvapená a vyděšená matka, co se to jejímu synovi stalo pak od své matky zjistila, že se to jejímu otcovi v pubertě stalo také. Takže se uklidnila, protože její manžel to tak nemá, že takové geny svému synovi po svém otci nadělila sama. (To byla její vlastní slova). Takže u té obřízky nejde o trvale odkrytý žalud, to má od přírody na 15% mužů, ale jde o zmrzačující nenávratnou amputaci erotogenních zakončení na vnitřní předkožce. Takže japonská obřízka na rozdíl od klasické zmrzačující obřízky vypůsobí stav, který má na 15% mužů od přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
31.1.17 00:50

Dobrý příspěvek. :mavam:
Jen dva dodatky: Neřeší fimózu.
Druhý - no patří to sice jinam, ale když už jste s plastikami začal:Prodloužení podle Džordževiče a Petroviče - řeší nesmrtelný pánký problém s bonusem „japonské“ obřízky. :oops: ;)
Pozn.: Je to ale setsakra složité a drahé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
31.1.17 03:51
@M_Vladim píše:
Dobrý příspěvek. :mavam:
Jen dva dodatky: Neřeší fimózu.
Druhý - no patří to sice jinam, ale když už jste s plastikami začal:Prodloužení podle Džordževiče a Petroviče - řeší nesmrtelný pánký problém s bonusem „japonské“ obřízky. :oops: ;)
Pozn.: Je to ale setsakra složité a drahé. :think:

Klasickou amputaci předkožky provede kdejaký MUDr Cvach. Je jasné, že speciální plastiky jsou mastné. I patologická fimóza se dá řešit prepucioplastikou, řešení amputací předkožky je předpotopní. Jen nevím u dospělých, kdo to dělá. Pokud jde o děti, tak o jednom dětském chirurgovi vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
31.1.17 10:29

@gin 124 tak to mi prijde horsi nez normalni obrizka ty blaho 8o lidi jsou magori. co si vsechno nechaj delat s telem jen aby byli in 8o viz umely kozy, natahovani panensky blany a beleni analu a tahle obrizka, aby se jim neprehrnovala predkozka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
31.1.17 11:44
@Bůča píše:
@gin 124 tak to mi prijde horsi nez normalni obrizka ty blaho 8o lidi jsou magori. co si vsechno nechaj delat s telem jen aby byli in 8o viz umely kozy, natahovani panensky blany a beleni analu a tahle obrizka, aby se jim neprehrnovala predkozka :roll:

Horší to být nemůže, protože v tomto případě nejsou nenávratně amputována nejcitlivější erotogenní zakončení mužského těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí