Mužská obřízka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
28.1.17 13:01
@Bůča píše:
Neni v Americe obrizka nomalni a nema ji tam 80 procent chlapu? jsem nekde slysela. mimochodem divek v Africe se taky nikdo nepta a ufikne jim celej klitoris i s pyskama tupym sutrem. tak budte chlapi radi, ze to muzete podstoupit ve sterilnim prostredi a v lokalni anestezii. :think: a ze vam klesne citlivost? me klesa citlivost zase z chlapa, co se hned udela. :mrgreen:

Co je zvěrstvo, nemůže být nikdy normální. V USA to jde kvůli silné obřízkové lobby, která opanovala tamní lékařský establishment těžce vykořenit. Mimo jiné i proto, že obřízkový průmysl vydělává v USA na dvě miliardy ročně.

Pokud je lékař solidní, jako například MUDr Lukáš Frajer, tak bude trvat na tom, že v žádném případě nelze doporučit obřízku jako metodu na prodloužení výdrže.

Vím o takových, kteří mají po obřízce tu „výdrž“ tak velkou, že jen stěží dosáhnou orgasmu, nebo ho nedosáhnou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 13:29
@Bůča píše:
Neni v Americe obrizka nomalni a nema ji tam 80 procent chlapu? jsem nekde slysela. mimochodem divek v Africe se taky nikdo nepta a ufikne jim celej klitoris i s pyskama tupym sutrem. tak budte chlapi radi, ze to muzete podstoupit ve sterilnim prostredi a v lokalni anestezii. :think: a ze vam klesne citlivost? me klesa citlivost zase z chlapa, co se hned udela. :mrgreen:

To, že je něco zvěrstvo, neznamená, že něco jiného není. :cert:
Ani procentní hrátky nejsou omluva. To bych mohl argumentovat miliardou Číňanů a miliardou Indů a t. d.
Výdrž natrénovat lze. Pokud to tedy není případ, kdy chlap chce 3× týdně a dostane jednou za měsíc. To pak nic nepomůže. Což je ale mimo téma. :roll:

Pozn.: anatomie - celý klitoris ne - rozhodně to tím ale nechci nijak mírnit -.ere mi to :cert:.

• Citovat
  • Upravit
7250
28.1.17 13:41
@Anonymní píše:
To, že je něco zvěrstvo, neznamená, že něco jiného není. :cert:
Ani procentní hrátky nejsou omluva. To bych mohl argumentovat miliardou Číňanů a miliardou Indů a t. d.
Výdrž natrénovat lze. Pokud to tedy není případ, kdy chlap chce 3× týdně a dostane jednou za měsíc. To pak nic nepomůže. Což je ale mimo téma. :roll:Pozn.: anatomie - celý klitoris ne - rozhodně to tím ale nechci nijak mírnit -.ere mi to :cert:.

tak jeho vnejsi cast no. u chlapske obrizky se taky prece neodstrani cely pero a jak tady nekteri broji proti jejimu provadeni :mrgreen: ;) vis jak to myslim. asi by se to tema nemelo az tak zrat, vzdyt to neni takova tragedie. vsichni chlapi po obrizce prece nejsou necitlivi :nevim: zenska obrizka je daleko daleko horsi. urcite se nedela ze zdravotnich duvodu ani aby zeny nemely predcasnej orgasmus. vsichni vime proc se dela. je to przneni zenskych, aby ze sexu nemely vubec nic a v idealnim pripade aby se jim hnusil(chlap si to stejne vezme nasilim). zbabele to schovavaj za nabozensky duvody, prasata. tak tu chlapi tak nefnukejte. je to na kazdyho zvazeni jestli si ji necha udelat nebo ne. pokud to neni u ditete, ma to delat sikovnej doktor a uplna brizka se dela malo.ve vetsine pripadu se dela castecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.1.17 14:01
@Bůča píše:
tak jeho vnejsi cast no. u chlapske obrizky se taky prece neodstrani cely pero a jak tady nekteri broji proti jejimu provadeni :mrgreen: ;) vis jak to myslim. asi by se to tema nemelo az tak zrat, vzdyt to neni takova tragedie. vsichni chlapi po obrizce prece nejsou necitlivi :nevim: zenska obrizka je daleko daleko horsi. urcite se nedela ze zdravotnich duvodu ani aby zeny nemely predcasnej orgasmus. vsichni vime proc se dela. je to przneni zenskych, aby ze sexu nemely vubec nic a v idealnim pripade aby se jim hnusil(chlap si to stejne vezme nasilim). zbabele to schovavaj za nabozensky duvody, prasata. tak tu chlapi tak nefnukejte. je to na kazdyho zvazeni jestli si ji necha udelat nebo ne. pokud to neni u ditete, ma to delat sikovnej doktor a uplna brizka se dela malo.ve vetsine pripadu se dela castecna.

To co tu píšete je zcela zcestné. Ženskou obřízku dám stranou, protože tam je to každému jasné. I mužská obřízka, pokud to není ze zdravotních důvodů( na 95% obřízek u nás ze „zdravotních důvodů“ je zcela zbytečných)je mrzačení pohlavního orgánu.

*vsichni chlapi po obrizce prece nejsou necitlivi *

Ono je to jenom 10% chlapů. Já znám takových chlapů už fůru, poněvadž jsem mimo jiné účastníkem německých stránek takto postižených. Tomu nešťastníkovi, který patří mezi těch 10% a potkalo ho to je platné jak mrtvému zimník, když se dozví, že většina chlapů s obřízkou žádné potíže nemá. Vím o případech, kdy pak dotyční za tu obřízku nenávidí své rodiče nebo náboženství, které za to může.

Už mnou zmíněný MUDr Lukáš Frajer napsal, že: „vliv obřízky na budoucí citlivost penisu se nedá dopředu predikovat.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.1.17 14:27
@Terdul píše:
@Bůča slovo obrizka funguje na tohoto uzivatele jako cerveny hadr na byka. Tema muzske obrizky umo vsunout do jakekoliv diskuze, takze debata je naprosto zbytecna ;).

aha, to jsem nevedela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.1.17 14:30

@gin 124 a proto bys ji zakazal uplne? kvuli tem 10 procentum? ty patris do tech 10 procent? vypada to tak.tak bojuj za to, at se to prestane delat. pis petice a posli to WHO, udelej studii a podloz to nazory odborniku. dohadovanim na emiminu toho moc nezmuzes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
28.1.17 14:35

@Bůča nechápu srovnání s ženskou obřízkou, když ta se provádí pouze u některých kmenů v rozvojových zemích, nikoli v těch civilizovaných. Nevím o nikom, kdo by něco takového prováděl v Evropě nebo USA. Mícháš hrušky a jabka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.1.17 15:01

@Any83 dela se to i u nas, doporucuju Kvet pouste, tam jsou odkazy. pristehovalci to ve jmenu islamu praktikuji. osobne nikoho neznam taky. a jo, je to michani hrusek s jabkama. jsem se nechala unist, ze to ten pan tak proziva. u vseho jsou klady i zapory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.1.17 15:07
@Bůča píše:
@gin 124 a proto bys ji zakazal uplne? kvuli tem 10 procentum? ty patris do tech 10 procent? vypada to tak.tak bojuj za to, at se to prestane delat. pis petice a posli to WHO, udelej studii a podloz to nazory odborniku. dohadovanim na emiminu toho moc nezmuzes. :nevim:

O WHO je všeobecné známé, že je to zkorumpovaná organizace, tak není divu, že je v tomto zkorumpovaná i cirkumfetišisty. Ono zakazovat obřízku je jako zakazovat potraty, obojí je nesprávné ale tu se dá působit pouze osvětou a tu dělám. Večer tu napíšu více k rozumným účastníkům.

@Terdul píše:
@Bůča slovo obrizka funguje na tohoto uzivatele jako cerveny hadr na byka. Tema muzske obrizky umo vsunout do jakekoliv diskuze, takze debata je naprosto zbytecna ;).

Sám o sobě to nevsouvám. Ale jsem intaktivista a jako každý aktivista jsem aktivní. Mám takového elektronického hlídacího psa, takže když se tu v jakéholiv diskuzi pouze jedinkrát objeví slovo obřízka, tak mi to ten elektronický hlídací pes dát vědět.

Třeba se to slovo jedinkrát objevilo v diskuzi o jehovistech. Tam jsem neměl k té obřízce co napsat, ale plně jsem se zapojil do diskuze o jehovistech, kam mne to slovo zatáhlo.
Já tu nic nevyhledávám, to dělá ten elektronický hlídací pes automaticky. Když jsem ten intaktivista, tak vám dám link, o jaké hnutí se jedná:

Intaktivismus je myšlenkový směr, který se snaží o podporu práva na genitální integritu všech lidských bytostí. Intaktivismus proto odmítá jakoukoliv formu mrzačení pohlavních orgánů prováděné bez nutné medicínské indikace a bez informovaného souhlasu dotyčného jedince. Z historických důvodů je hnutí velmi aktivní proti mužské obřízce.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…o-prene-je-/

Jinak vpravo nahoře jsou mé údaje, momentálně jsem (většinou) v Německu, takže se mi dá zavolat pouze na to německé telefonní číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.1.17 15:18
@Bůča píše:
@Any83 dela se to i u nas, doporucuju Kvet pouste, tam jsou odkazy. pristehovalci to ve jmenu islamu praktikuji. osobne nikoho neznam taky. a jo, je to michani hrusek s jabkama. jsem se nechala unist, ze to ten pan tak proziva. u vseho jsou klady i zapory.

To jsem si ještě před třemi roky myslel také, jenže jak jsem tu problematiku do hloubky nastudoval, tak vím, že o míchání jablek s hruškama nejde. Dospělý ať si se sebou dělá co chce. Vím o takových, kteří pak hořce litovali. Takoví pak mohou nadávat pouze na svou vlastní hloupost. Jenže jak píše MUDr David Tomášek, který sám jako plastický chirurg obřízky dospělých na přání provádí, že v případě dítěte se jedná o ZNEUŽITÍ DÍTĚTE. Dávám mu plně za pravdu. Právo na tělesnou integritu je základním právem dítěte. Kdo toto nerespektuje a něco žvaní o lidských právech je v mých očích nehorázným lidskoprávním pokrytcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.1.17 15:25
@Bůča píše:

Jde o to, že nedobrovolná ženská obřízka je v Evropě i USA od sedmdesátých let minulého století trestná. Pokud nekonají v tomto orgány činné v trestní řízení, tak je to vina těch orgánů v trestním řízení, že nekonají co by měly konat.

Ve Velké Británii bylo pár ženských obřezávačů či obřezávaček za to sice policejně popotahováno, nikdo však za to nebyl pravomocně odsouzen. Z pouhého policejního popotahování si takoví nic dělat nebudou. Měli být dávno natvrdo za katrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
28.1.17 19:08

@gin 124 ten argument ohledně práva na tělesnou integritu je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 21:28
@Any83 píše:
@Bůča nechápu srovnání s ženskou obřízkou, když ta se provádí pouze u některých kmenů v rozvojových zemích, nikoli v těch civilizovaných. Nevím o nikom, kdo by něco takového prováděl v Evropě nebo USA. Mícháš hrušky a jabka :nevim:

Souhlas.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.17 21:30
@gin 124 píše:
Jde o to, že nedobrovolná ženská obřízka je v Evropě i USA od sedmdesátých let minulého století trestná. Pokud nekonají v tomto orgány činné v trestní řízení, tak je to vina těch orgánů v trestním řízení, že nekonají co by měly konat.Ve Velké Británii bylo pár ženských obřezávačů či obřezávaček za to sice policejně popotahováno, nikdo však za to nebyl pravomocně odsouzen. Z pouhého policejního popotahování si takoví nic dělat nebudou. Měli být dávno natvrdo za katrem.

A nejen sedět, ale hradit případné zdravotní výkony k nápravě a odškodné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.17 21:41

Ale tenhle příspěvek je o mužské obřízce ne?. 8o
A kromě toho, to čemu se tak eufemisticky říká ženská obřízka žádná obřízka není, jen mrzačení. Ženská obřízka sice existuje, ale to je o něčem jiném.
Pokud to chcete diskutovat, tak prosím založte jiné téma. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí