Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já byla u kartářky dvakrát, první mi předpověděla v 18 skoro vše.
V lednu jsem byla u druhé (nevěděla jsem ještě, že jsem těhotná). A ta mi řekla předpověď na půl roku dopředu (do začátku srpna letos), že můj přítel je děvkař - že randí s nějakou jinou a že potratím a že skončím školu, protože to nebudu při práci zvládat. Tak semestr jsme dokončila zdárně a v říjnu jdu zas do školy, mimi taky čekáme v říjnu a přítel teda ten je zlatý. ![]()
Je to nějaký pravidlo…moje známá kartářka (dost oblíbená a spolehlivá) nikdy na karty těhotnou nebere. Možná ten stres z toho co by se mohla dozvědět…a znám dost holek co po výkladu karet potratily:-( Prostě ani já jako těhotná jsem nechtěla jít, bála jsem se co se dozvím…
Hawy píše:
Je to nějaký pravidlo…moje známá kartářka (dost oblíbená a spolehlivá) nikdy na karty těhotnou nebere. Možná ten stres z toho co by se mohla dozvědět…a znám dost holek co po výkladu karet potratily:-( Prostě ani já jako těhotná jsem nechtěla jít, bála jsem se co se dozvím…
Asi kdybych v tom lednu věděla, že jsem těhotná, tak bych tam taky nelezla … ![]()
Je to jen můj názor.Já si myslím,že na potrat by se musela pořádně stresovat.A kartářka ti nesmí nic na rovinu říct,například smrt,rozchod s přítelem,nemoci atd.Ale je to její riziko,pak může skončit u soudu.Neodsuzujte mě za můj názor.
Kartářka nesmí mluvit jen o smrti, rozchody a nemoci říká úplně normálně…a to si myslím, že na potrat kolikrát stačí:-( a Nikdo tě neodsuzuje…
Já to právě někde četla,ale kdyby mě řekla,že třeba umřu za rok,tak bych asi taky potratila.
Já byla taky jednou u kartářky, vždy jsem se toho hodně bála, ale přemohla mě zvědavost, všem kolem mě to vycházelo a tak jsem tam šla. Když mluvila o mém životě, překvapilo mě to co vše ví, ale po pravdě mi neřekla nic nového, co bych nevěděla. Že můj manžel je sobec a nespolehlivý, že vyměním práci a že budu mít 3 děti. Manžela mám pořád a když se člověk s ním naučí žít, tak to jde, práci jsem vyměnila, ale protože jsem už věděla v té době, že chci něco jiného a děti nemám
…názor můj je, že jim nevěřím, prostě to z člověka poznají, jak je na tom
.
A o smrti by mluvit vůbec neměli a o nemocech jen když si to člověk přeje. Protože když mi řekne, že si zlomím ošklivě nohu, tak si budu dávat takovej pozor, že si ji opravdu zlomím
.
U kartářky jsem nebyla, jen u astrologa, a ten mně rozebral lépe než psycholog …
![]()