Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci se zeptat jestli jste byli někdy u kartářky nechat si vyložit karty a jestli se vám něco z toho splnilo. Moje tchýně si nechala vyložit karty na mě a kartářka jí řekla že půjdu do nemocnice. To jsem byla ještě tehotná a za týden nato, jsem šla na kontrolu a doktorka mě poslala na ukončení těhotenství do nemocnice tak jsem z toho taková nějaká. Pak jí ještě řekla že další dítě budu mít až za pár let tak nevím co si o tom myslet když ta nemocnice tak vyšla.
AHoj Pájo,
já jsem byla u kartářky lodi koncem dubna. Úplně mě překvapilo, jak věděla všechno o mých rodičích, jaké mají nemoci a jaký mají spolu vztah.
Ptala jsem se na svýho bráchu a to, co mi řeklo se vyplnilo
A mě řekla, když sem se ptala,jestli budu mít děti, že ano a že budu mít dvě a to brzy po sobě, ale letos (jako loni) to ještě nebude.....
V tu dobu jsem už byla těhotná, ale nevěděla jsem to, ale moje těhu dopadlo špatně a taky jsem musela na přerušení…
Tak si říkám, že na tom asi něco bude…
A teď jedu v pátek opět ke kartářce…
ahojky tak me rekla kartarka ze zustanu se svym byvalim pritelem a umre mi pes a budu mit do roka dite a deda onemocni.pejsek umrel,deda vazne onemocnel,pritele jsem vymenila a dite prislo nebo teprve prijde po 6 letech od vesteni
Mě kartář řekl, že se mi první narodí kluk - máme holčičku. Že si naši naběhnou s koupí nemovitosti na Šumavě - nic nekupovali. V tý době, že se s tehdy přítelem vezmeme, až budu těhotná. Brali jsme se v červnu 2005 a mimi jsme plánovaně udělali v lednu 2006…osobně, nevyšlo mi vůbec nic. Něco jinýho byl astrolog…to byla jiná ![]()
Moje máma si nechávala vyložit karty na mě a dokonce na mojí starší dceru. To na mě se z většiny vyplnilo a na dceru to budu vědět až dospěje…
Tak ať ti to Luci dobře dopadne držím palečky. O víkendu si tchýně taky nechala vyložit karty ale ještě nic nevím. Bydlí totiž hrozně daleko( přímo nad náma)
Ale je to její kamarádka tak nevim jestli bych tomu věřila. Určitě ví jak to u nás doma je, tak by si mohla klidně i něco vymyslet aby uklidnila nervy.
Ahojky, já jdu poprvé ke kartářce v pondělí a docela dost se toho bojím
Byla u ní sestra a většina už se jí vyplnila. Teď tam jdu hlavně kvůi mamce… Jsem sama moc zvědavá ![]()
ja byla u kartarky 2×, ta prvni byla skvela, vedela presne kvuli cemu za ni jdu, vedela vse o mych pribuznych (nemoci i vztahy v rodine), predpovedela mi 3 deti, ted se s pritelem zaciname snazit, tak uvidim
a taky ze budu mit rodinny dum, ten bych teda chtela, ale zatim mame bytecek
byla to starsi pani nekde u prostejova a byla vyborna…moje kamaradka byla u 3 kartarek a vsechny ji predpovedely dvojcata a asi za mesic se ji narodi ![]()
Taky jsem byla u kartářky a dolcela se to všechno splnilo! Teď půjdu k holčině co dělá numerologii tak jsem zvědavá!!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/476.gif
Veru - tak ať ti řekne něco pozitivního
![]()
Já se chystám za chvilku znova ![]()
Bylo to úzasný a zatím vše klaplo (včetně úrazu malého
), tak už se nebojí, ale těším…
Evčo - víš on se tomu člověk nesmí moc poddat, protože potam začneš to co ti řekla pasovat na různé situace!!!
Ale souhlasím, je to strašně zajímavé a líbí se mi to! Proto teď pro změnu zkusím tu numeroložku a jsem fakt zvědavá. Kamarádka u ní byla minulý týden a bylo to fakt zajímavé (zkusím ji sem nahnat, aby vám popsala svoje pocity!!!).
Já na kartářkách přímo ulítávala ![]()
Jeden čas jsem jich vystřídala snad deset. Tu nejlepší jsme zvali dokonce na vysílání do rádia a dělali pravidelně věštby. Byla to děsná legrace, věštila posluchačům přes telefon a věděla na ně úplně všechno. Říkala, že to tak prostě cítí. Nějaký čas jsem ji sama dokonce doslova otravovala každý měsíc a neustále se ptala, jestli neví, když už otěhotním. Ale byla trpělivá. Pak se trefila na měsíc přesně. Pak jsem dlouho u kartářky nebyla a začal mě „svrbět jazyk“, tak jsem si na webu našla jakéhosi bylinkáře věštitele, raději nebudu jmenovat a ten mi řekl (podotýkám, že jsem byla zrovna těhotná): čeká Vás strašný život, do roka vám manžel zahne s velmi mladou ženou, vyžene vás z domu, děti budou mít psychickou újmu. Všichni chlapi jsou pěkní kanci, myslí jen na sex, ale Vy se z toho vyhrabete a jednou uděláte díru do světa!" No, chápete ten blud?! Bylo mi špatně asi týden. Když neberu v potaz, že mám snad nejhodnějšího chlapa na světě, byla jsem rozložená na pidicentimetry a neustále se ho idiotsky vyptávala na ženský. Závěr byl pro mě jasný - po deseti letech strávených s kartářkami jsem jim dala definitivní sbohem. Nikdy není radno pokoušet čerta a ten bylinkář byl asi ta poslední facka, kterou jsem mohla dostat ![]()
Nicméně, většby jsou velmi velmi vzrušující! ![]()
M
Holky, nikdy nechoďte ke kartářce těhotné, nedělá to dobrotu a samy kartářky by to měly odmítnout, pokud vědí, že jste v tom…
Hawy a proč by to nedělalo dobrotu?Já byla u kartářky jednou,ale nikdy jsem toto neslyšela:-/