Veterina - škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co vím, tak je to jedna z nejnáročnějších škol, kamarád po dvou letech vzdal. Snad ti napíše někdo s vlastní zkušeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš vysokou? Je to opravdu náročná škola a vyžaduje nasazení na 200 %. Já to ve druháku vzdala. Měla jsem pocit, že mi začíná šplouchat na maják. Kolikrát člověk byl od rána do večera ve škole. Nutná byla příprava z cvika na cviko. Na většině předmětů se psaly průběžný testy, zkoušelo se. Po celým dnu ve škole jsem musela doma zasednout a vypracovávat protokoly, pak se zase učit. Nezbýval mi žádnej čas na sebe, na aktivity, na nic. Veterina byl můj sen, zkusila jsem to a zjistila, že na to nemám kapacitu. Nedokážu jenom sedět nad učením a nevěnovat se životu. Z pohledu studujících veterinu jsem teď odpad, co přešel na ČZU.
Ale je mi to upřímně jedno. Vybrala jsem si obor, kterej mě baví, zvládám učení, práci i život. Pořád dělám se zvířatama, ale jinak. Jsem spokojená. A jsem opravdu ráda za tu zkušenost. Obdivuju všechny, co to zvládnou. Ty recenze po netu jsou pravdivý. Opravdu je to těžký a nezvládne to každej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No záleží jestli myslím střední nebo vysokou? Taky záleží jaký přístup máš k učení - jestli jsi člověk co se nabichluje na písemku a potom to zapomene, tak to asi nic pro tebe nebude. U takového oboru si musíš spojovat věci dohromady..
Je to všechno o příštupu a o tom, jak si dkážeš rozvrhnout čas.. Určitě jsou dny, kdy budeš sedět nad knížkama 24hodin v kuse a tlačit do hlavy co se vejde i nevejde, ale jsou i dny volnější ![]()
Každopádně náročné to určitě bude, takže držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat jestli tady někdo studujete veterinu a jak je náročné studium Četla jsem několik článků, diskuzí apod. ale většinou jsou tam negativní názory