Veterinář Lysý - Vsetín

4034
19.2.12 13:24

Veterinář Lysý - Vsetín

Ahoj drahé, doufám, že máte někdo zkušenost ze Vsetína s veterinářem panem Lysým. Chtěla jsem se zeptat, jestli náááááhodou někdo nevíte, za kolik korun provádí OVH koček (stelizaci, pro úplné laiky kastraci) ??? Normálně chodíme na Rybníky k Hrubému, tam je cena 660 nebo 1100kč, tak abych věděla co a jak a ke komu a kdybyste měly se sterilizací na Vsetíně zkušenosti, sem s nimi. Mám doma tři kožíšky kočičí a ty dvě mrchy snad po šesté po sobě začaly mrouskat a jak jsou přemrouskané tak značkují a teda ochcávají uplně všechno. Jedna mi dneska „ostříkla“ nepřečtený časopis, gauč a koleno odrazu a moje nervy ruply, holky jdou pod nůž a to urychleně. Ta starší navíc neuvěřitelně řve, takže se teď zas týden nevyspí minimálně celé patro paneláku. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
19.2.12 13:35

Tak nevím kolik si Lysý bere,my chodíme k Hrůzovi.Ale jen vím,že Lysý je specializovaný na exotická zvířata,já osobně bych volila někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
4034
19.2.12 13:51

Jj, my taky právě chodíme k Hrubému. Po té, co jsem byla u Lysého s kočičkou z útulku a chtěla ji otestovat na FIV a FeLV a on jí poslechl srdíčko a změřil teplotu, už jsem u něj nebyla. A zas u Hrubého je to docela auau na peněženku. Když si nejmenší porouchala nožičku, tak jsem tam s ní byla, kdyby byla třeba vymknutá nebo nalomená a s očkováním jsem tam nechala skoro 1300kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.2.12 13:58

Je to dost u něho o penězích.A hlavně když tam jdeš o víkendu,tak si bere 500kč jen že tam zazvoníš.Ale klidně zkus toho Lysého.Myslím,že né jednu kočku operoval,to není zas tak těžká operace.

• Citovat
  • Upravit
50725
19.2.12 14:10

Co Šturala? Ten je taky dobrý, ale nevím, kolik bere… Ale levnější než Hrůza by být mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
19.2.12 14:11
levmah28 píše:
Je to dost u něho o penězích.A hlavně když tam jdeš o víkendu,tak si bere 500kč jen že tam zazvoníš.Ale klidně zkus toho Lysého.Myslím,že né jednu kočku operoval,to není zas tak těžká operace.

No mě právě dost šokoval tím FIV a FeLV. Jsou to dost vážné nakažlivé nemoci a já ho upozorňovala, že mám doma čistokrevnou drahou kočku a on nic. Jakoby se to dalo zjistit z poslechu srdce a změření teploty. Kočičí sterilizaci říkal kastrace.. já jsem na to hrozně háklivá. Když mi tak zanedbal tohle, tak mám právě obavy svěřit mu kočku k operaci, kdy ji otevře a bude jí brát dělohu.. ale zas kocoura mi kdysi vykastroval tak, že ani nebylo poznat, že byl někdy kocour. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.2.12 14:17

Nám Hrůza zachraňoval 14dní psa.Nechali jsme tam moc peněz.Ale snažil se mu pomoct.Pes dostal cukrovku,jsme mu píchali inzulín 3× denně.Dělal rozbory krve,a podrobná vyšetření.Ale nakonec jsme ho museli nechat utratit.

• Citovat
  • Upravit
4034
19.2.12 14:26

:( Juj tak to mě mrzí hrozně moc. Cukrovka u zvířat je prý strašně těžká a většinou právě končí špatně. Ach jo. Aspoň že se snažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
19.2.12 14:48

My máme kočičku operovanou od Šturaly - myslím, že je docela šikovný. Už si teda nepamatuju, kolik operace stála, ale nebyla to žádná závratná suma. K Hrůzovi jsme chodili dřív, je opravdu hodně drahý (nicméně zase má super vybavení, takže se nedivím, že to chce částečně po lidech zpátky), Lysý zase psovi odstraňoval zubní kámen - ale to už je dost dávno. Jeden veterinář je ještě u Bečvy, u lázní, ale nevzpomenu si na jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
19.2.12 15:02

S panem Lysým nemám dobrou zkušenost-byly jsme tam s kočičkou kterou jsme chtěli nechat kastrovat,ale měla něaké problémy a bylo potřeba ji odebrat celý vnitřek.
Jako první řekl,že to dělají až ve Zlíně,že to bude stát 10tisíc a jestli nám za to vůbec stojí 8o
Pak jsme šli za panem Hrůzou(nebo Protivou)už si nepamatuji kdo tam tenkrát sloužil a udělali to za 2tis. bez problémů a je to už 9let a kočička je v pořádku.

Nedám tam na ně dopustit :palec: sice dražší,ale super.

Druhou kočičku jsem tam bohužel musela nechat uspat,ale už ji nebylo pomoci

Jinak at jim zavoláme v kteroukoliv denní dobu jsou ochotní :palec:

Ale jak jsem už psala-je to hodně let a mohl se změnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.2.12 15:20
smallrose píše:
My máme kočičku operovanou od Šturaly - myslím, že je docela šikovný. Už si teda nepamatuju, kolik operace stála, ale nebyla to žádná závratná suma. K Hrůzovi jsme chodili dřív, je opravdu hodně drahý (nicméně zase má super vybavení, takže se nedivím, že to chce částečně po lidech zpátky), Lysý zase psovi odstraňoval zubní kámen - ale to už je dost dávno. Jeden veterinář je ještě u Bečvy, u lázní, ale nevzpomenu si na jméno.

Zgarba? Tam jsem byla kdysi s andulkou stříhat drápky, zastřihl jí to do krve (to bych uměla taky, že jo :cert: ) a o možnosti, že by z toho mohla vykrvácet, mluvil poměrně nepohnutě :roll: Ale zas stane se, beru…

Býval tam s Běťákem, ale ten vůbec nevím, jestli tam ještě bývá… A pak ještě je veterinář na Hovězí - Durmoň myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
19.2.12 16:09

Ahoj, je to sice dál, ale doporučila bych Červenku ve Val. Kloboukách, je velmi příjemný a celkem levný. Hlavně je ochotný! Naše čičmonty chtěl kastrovat kolem 700kč, ale nakonec bydlí venku, takže nám to neva. Čičinty jsou prý dražší kol. tis. ale ty snad neznačkují, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
19.2.12 16:27
tomikadze píše:
Ahoj, je to sice dál, ale doporučila bych Červenku ve Val. Kloboukách, je velmi příjemný a celkem levný. Hlavně je ochotný! Naše čičmonty chtěl kastrovat kolem 700kč, ale nakonec bydlí venku, takže nám to neva. Čičinty jsou prý dražší kol. tis. ale ty snad neznačkují, ne? :nevim:

Když se kočka přemrouská, tak značkuje stejně jako kocour, navíc jim to dráždí ledviny a hormonálně přemrouskané kočičky mívají dost gynekologické problémy. Do Val. Kloubouk se nám to neoplatí. To projedeme víc než zaplatíme za sterilizaci tady u Hrůzy, nemluvě o stresování koček cestou, ani jedna cestování nemá ráda.

No zatím bych to viděla na toho Hrůzu. Moje kočky = moje děti. Tak co tak sleduju, tak je Hrůza sice dražší, ale zas co vím, tak je nejvybavenější v okrese a zatím jsem na něj nenašla stížnost. Tak by to chtělo ještě zjistit jaký je rozdíl mezi těmi anestetiky. Má jednu kastraci za 660kč a druhou za 1100kč a prý je to podle použitého anestetika. Jedno se dá, ale když si vezmu, že budu platit buď 1320kč nebo 2200kč, tak to už je rozdíl dost, aspoň teda pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
19.2.12 17:52

Tak to je síla, kočky máme doma od malička, ale tohle jsem nevěděla… Chovatel hadra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
19.2.12 19:12
Angua píše:
smallrose píše:
My máme kočičku operovanou od Šturaly - myslím, že je docela šikovný. Už si teda nepamatuju, kolik operace stála, ale nebyla to žádná závratná suma. K Hrůzovi jsme chodili dřív, je opravdu hodně drahý (nicméně zase má super vybavení, takže se nedivím, že to chce částečně po lidech zpátky), Lysý zase psovi odstraňoval zubní kámen - ale to už je dost dávno. Jeden veterinář je ještě u Bečvy, u lázní, ale nevzpomenu si na jméno.

Zgarba? Tam jsem byla kdysi s andulkou stříhat drápky, zastřihl jí to do krve (to bych uměla taky, že jo :cert: ) a o možnosti, že by z toho mohla vykrvácet, mluvil poměrně nepohnutě :roll: Ale zas stane se, beru…

Býval tam s Běťákem, ale ten vůbec nevím, jestli tam ještě bývá… A pak ještě je veterinář na Hovězí - Durmoň myslím…

Běťák, toho jsem měla na mysli. Na Hovězí je Durmon mladší, toho neznám, jezdívali jsme kdysi dááávno ke starému. No, řekla bych na velká zvířata odborník, ale ty menší, nevím nevím. Léčil nám špice tak, že po injekcích se mi vždycky v náručí bolestí počural… kdyby to aspoň pomohlo, ale ono ne :nevim: Ale třeba je mladý fajn.
Mimochodem, zdravím, jak sa máte, rodinko :mavam: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný