Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to musí být u vás pěkný smrádeček.
Nevím čeho se bojíš. Větrání je důležité
@Anonymní píše:
Jsme nemocní, topime o 106, ale bojím se vyvetrat, potime se, ale větrat by se prý mělo, jak často, a jak dlouho? A nevadí, že jsme zapocene? Jak to děláte vy?
proč se bojíš vyvětrat?
Já bych i řekla, že větrání je žádoucí kvůli bacilům a okysliceni mozku, poté to i lépe přemýšlí
Prostě si zalez pod peřinu a na nějakou chvíli otevři okno.
Větrala jsem i když byl syn nemocný s horečkami. Větrat by se mělo.
Úplně normálně si vyvětrejte třeba i několikrát denně, jen bacha na průvan.
@panenka87 píše:
No to musí být u vás pěkný smrádeček.
Nevím čeho se bojíš. Větrání je důležité
No já větrala když jsme třeba nebyli v posteli v té místnosti. Větrat jakože větrám když tam nejsem ptám se jestli je vhodné větrat když člověk je v místnosti
5 minut je optimální doba větrání v zimě. Krásně se vymění a ochladí vzduch, ale přitom zdi zůstanou pořád teplé a jakmile zavřeš okno, je hned teplo. A při nemoci je to důležité už jenom kvůli tomu, že vyvětráš bacily…
@Anonymní píše:
Jsme nemocní, topime o 106, ale bojím se vyvetrat, potime se, ale větrat by se prý mělo, jak často, a jak dlouho? A nevadí, že jsme zapocene? Jak to děláte vy?
větrání je důležité, nevím proč topíte o 106, to je nesmysl, topit jen na příjemnou pokojovou teplotu, však jste pod přikrývkou, ne?
právě při nemoci se má větrat častěji, aby „bacily“ vyletěly ven
@Anonymní píše:
No já větrala když jsme třeba nebyli v posteli v té místnosti. Větrat jakože větrám když tam nejsem ptám se jestli je vhodné větrat když člověk je v místnosti
Jasně, otevři okno, zalez až po nos do peřin a pak zase rychle zavři. Jestli máš zpocenou i hlavu, dej si na tu chvilku čepici.
Jsem nemocná, topíme akorát, 20st doma stačí, pak už je nám zbytečně horko a větrám průběžně několikrát denně. Na pár minut otevřu okno. Nebudu v bytě bez vzduchu ![]()
@Anonymní píše:
Převléknout se do suchého. Otevřít dokořán na 5 minut. Schovat se po deku.
@Anonymní píše:
Ano, otevřeš okno, vlezeš do postele. Za 5 minut zavřeš okno a vlezeš do postele.