Vhodné nosítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
94
15.4.19 23:03

Určitě doporučuji nosítka Martys. Odtud mám já na syna. Na fcb má stránku, tak koukněte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
15.4.19 23:28

@Thaliakenn musis vyzkouset, nositek jsou dneska tuny, pokud vyradis ty neergonomicke, tak s tim, jak mas velke miminko se muzes rozhodovat uz jen podle toho, jak ti sedi, pripadne jak dlouho planujes nosit. Ja jsem vybirala pred par lety, to jeste zdaleka tolik nositek nebylo, ale jsem maximalne spokojena s Kibi a to ze tri duvodu: jednak mi sedi na moje uzka ramena (vetsina nositek mi sedela az na krajich ramen a nebylo to prijemne), nema mohutny bederak, coz mi vadilo, pri sezeni me tlacilo do trisel a konecne jde krasne prizpusobit od cca 4mesicniho miminka az po trilete dite, ktere melo stale latku od kolinka ke kolinku a na zadech az ke krku. Nosim v nem uz treti dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68860
15.4.19 23:44

Jestli chceš mít hlavu jak pátrací balón, přehled těch vhodných např. tady:
 https://www.moderninosicky.cz/…yber-nositka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.4.19 01:08

Koukni, jestli nemas pobliz nejakoi nosici skupinu, kde by sis mohla vyzkouset, ktere ti sedne nejlip. Ja nosim v ergu, ale kdybych vybirala znova, asi kounu po typu Mei Tei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.4.19 04:34

Mám rostoucí od Martys a velká spokojenost 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.4.19 13:21

Je toho mraky, hlavně nějaké ergonomické, Tula, KiBi, výborná jsou šátková nosítka, dost pohodlná :palec:
Mrkni třeba na nedávnou diskuzi: jaké nosítko vybrat

Super nosítka, za fajn ceny seženeš na místním bazárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.5.19 22:39

Dobry den,
Ja by som odporucala za mna urcite Manducu XT, je to rastuce nositko, teda mozete nosit od narodenia do 20 kil!🤦‍♂️ a nepotrebujete ziadne doplnky k nemu. Ale urcite je fajn aj vyskusat a natrenovat ako nasadit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.6.19 10:49

Dobrý den, momentálně vybírám šátek pro novorozence. Chtěla bych, aby byl vhodný jak na léto, tak na zimu. Rozmýšlím se mezi Didymos Prima Aurora, Yaro Birds Coral Reef Grad Blue Seacell Glam a LennyLamb Big Love Rainbow. Může mi někdo poradit při výběru, na co vzít ohled a tak? Moc děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.19 10:53

@Jaňulaaa ja se přiznám, že bych asi koupila letní a zimní šátek, letní nějaky s příměsí tencl, bambus… aby to chladilo a nebylo vam v tom vedro, stejně trochu bude, ale urcite lepsi nez nejaka bavlnena deka… a pak nejaky klidne jen bavlneny na chladnejsi pocasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
9.6.19 10:57
@Lenka Nt píše:
Dobry den,
Ja by som odporucala za mna urcite Manducu XT, je to rastuce nositko, teda mozete nosit od narodenia do 20 kil!🤦‍♂️ a nepotrebujete ziadne doplnky k nemu. Ale urcite je fajn aj vyskusat a natrenovat ako nasadit :-)

Manduca rozhodně není do 20 kil. 20 kg je nosnost materiálu, reálně je malá už v roce. Dají se sice koupit rozšiřovače, ale jinak je Manduca spíše podprůměrné nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
9.6.19 10:58
@Jaňulaaa píše:
Dobrý den, momentálně vybírám šátek pro novorozence. Chtěla bych, aby byl vhodný jak na léto, tak na zimu. Rozmýšlím se mezi Didymos Prima Aurora, Yaro Birds Coral Reef Grad Blue Seacell Glam a LennyLamb Big Love Rainbow. Může mi někdo poradit při výběru, na co vzít ohled a tak? Moc děkuji za odpověď :mavam:

Při výběru na léto určitě zohledni materiál. Nejlépe příměs bambus, len, merino, gramáž kolem 250g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.19 11:01
@SlečnaDahlia píše:
Manduca rozhodně není do 20 kil. 20 kg je nosnost materiálu, reálně je malá už v roce. Dají se sice koupit rozšiřovače, ale jinak je Manduca spíše podprůměrné nosítko.

s tim souhlasim, přiznam se, že vubec nechapu tu popularitu tohoto nositka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
9.6.19 11:05

@debra.morgan populární je že mnduca bylo jedno z prvních nosítek. Já měla beco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.19 11:09
@Markéta80 píše:
@debra.morgan populární je že mnduca bylo jedno z prvních nosítek. Já měla beco :palec:

jako jo, ale dneska už je fakt hodně podprumerne :nevim: a navic strasne skarade :jazyk:, coz priznavam muze byt muj subjektivni pocit :P…ale kdyz kouknu na takovou Lenka4ever, Lennylamb, Fidella, Martys a i to Kibi a Tula :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
9.6.19 11:16

@debra.morgan mne se tenkrát líbilo beco, ale to byl rok 2010 :lol:. Mnaduca se mě nelíbila vůbec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí