Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cože? Ty nejsi normální. A kde je ten tvůj milenec? Žádného ještě nemáš a už řešíš, komu z rodiny to máš říct ![]()
Nenapadá mě jediný důvod proč by to měla vědět rodina a deti ![]()
@Anonymní píše: Více
Proč by to měl někdo vědět? Tvůj chlap už milenku třeba dávno má, a taky nic nevíš.
Tak se rozejděte a můžeš mít někoho teda ofiko ![]()
Proc by proboha melo o milenci vedet okoli? Mela jsem milence x let v praci. A nikdo to nevedel.
Mela jsem milence snad 20 let, nevedel a dodnes netusi o tom vubec nikdo a to byl zaroven z party mych kamaradu. Prijdes mi uplne mimo.
Děti bych do toho netahala. Ale jestli to hodláš vyzvonit více lidem tak to řekni i jim než se jim to donese od někoho jinýho.
Naše sousedka má milence, všichni to tady ve vesnici ví a je mi docela líto té jejich dcery.
O mém dlouhodobém milenci věděla pouze má nejbližší kamarádka. Nechápu, proč bych to měla sdělovat někomu z rodiny.
Barbora
Kámoš si letitou milenku vozil na návštěvy apod., doma lhal, žena tušila, ale z majetkových a rodinných důvodů se rozvádět nechtěla, jsou spolu přes 30let, okolí dělá, že nic neví a ona taky.. já bych teda tak žít nechtěla, ten život ve lži je hnus, vymýslet si pracovní cesty, krytí apod., to mi prostě přijde nechutné, ale evidentně to dost lidí zvládá, a to opakovaně i více let…
No - a přemýšlet nad tím, když ještě ani milence nemám, zda to má vědět moje rodina, tak to mi přijde na hlavu už úplně…
Já jsem nemyslela děti, spíš starší dospělí, ale chápu asi blbost
Tak nejdřív to řekni manželovi. Ať si bez výčitek může najít taky milenku. A můžete si žít krásný život (ironie). Ale tvůj způsob uvažování mi fakt připadá strašně omezený.
“Až můj vnuk bude promovat, samozřejmě až se narodí a vystuduje, tak jsme to chtěli oslavit u vás. Ale pane vrchní, tady to nebude!”
Když jsem měla milence, věděly to dvě nejbližší kamarádky, ale spousta lidí si domýšlela. Byli jsme kolegové. Ale já to nevydržela ani půl roku, doma jsem šla s pravdou ven, rozvedli jsme se milenec je můj partner už přes 5 let.
jojo, když je to takhle a člověk si za pár měsíců pořádně rozmyslí a uvědomí co vlastně chce a rozvede se - a začne znova a líp - pak se to dá pochopit…
I tak bych ale měla někde vzadu v hlavě, že jsem s partnerem, který byl se mnou nevěrný a jednou se to může opakovat i vůči mně..
beru prostě dlouhodobou nevěru jako podvod a obrovskou lež..
Milenecký vztah bych doporučovala tajit a neříkat o něm nikomu. Dětem už vůbec ne.
Mám takový kuriózní dotaz. Přemýšlela jsem nad tím, kdybych jednou měla milence, dlouhodobého v nevyhovujícím vztahu, ve vztahu jsme spíše pro děti a měnit to nechci, zatím ani on. Rodina ví, že náš vztah je v problémech. Jen nevím jak by přijala, že jsem si někoho našla jiného s kým vlastně nežiju? Možná bych to řekla jen půlce rodiny nebo jen někomu, vůbec nevím. Ale ptám se.
Máte někdo dlouhodobého milence, o kterém rodina ví? Jak to přijala? Říkám si, že tohle by mělo zůstat v tajnosti, jenomže kdyby se to táhlo třeba dýl jednou se na vše přijde, nebo nepřijde?
A ještě jedna věc, jak to tajíte před dětmi?