Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
vypadá suprově
jsi do toho, super cena
rozměry píší 20×4cm, což si myslím že akorát stačí… malý se mi teda roz
hodně nezdá
![]()
MišelkaX píše:
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
rozměry píší 20×4cm, což si myslím že akorát stačí… malý se mi teda rozhodně nezdá
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet ![]()
MakysekM píše:MišelkaX píše:Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
rozměry píší 20×4cm, což si myslím že akorát stačí… malý se mi teda rozhodně nezdá
![]()
![]()
![]()
![]()
no jo tak si ho tam musí nacpat i s rukojetí
![]()
Lastkecka píše:MakysekM píše:no jo tak si ho tam musí nacpat i s rukojetíMišelkaX píše:Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aby nezačal probíjet
když tam bude celý ![]()
MakysekM píše:Lastkecka píše:Aby nezačal probíjetMakysekM píše:no jo tak si ho tam musí nacpat i s rukojetíMišelkaX píše:Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
když tam bude celý
jako tak slabé elektrošoky taky nejsou marné
![]()
Lastkecka píše:MakysekM píše:jako tak slabé elektrošoky taky nejsou marnéLastkecka píše:Aby nezačal probíjetMakysekM píše:no jo tak si ho tam musí nacpat i s rukojetíMišelkaX píše:Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
když tam bude celý
![]()
prej i s rukojetí
![]()
Já dostala jeden k vánocům a tak jsme si s manžílkem mysleli, jak si zpestříme večery… jenže na mě to nějak nefunguje… za ty peníze bych ho klidně zkusila… vypadá krásně…
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Máte některá doma vibrátor pro dráždění G-bodu? Pokud ano, funguje? A jaký máte? Díky za jakékoliv informace, Vánoce se blíží a já hledám vhodný dárek, kterým by mě mohl Ježíšek udělat radost. ![]()