Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Že bych ho prubla?
za ty prachy není marnej ![]()
jinak neporadím,žádnej doma nemám-zatím
,tak nevím
-omluva
Bohužel neporadím, mám doma klasiku. Chtěla jsem delfínka,ale asi prubnu taky tenhle hlavně za ty peníze
Snažila sem se taky najít ňáký recenze ale nenašla zatím
Bubu25 píše:oliš píše: Že bych ho prubla?jako už 30× zakoupeno to je pekny kdyz to ma jeste 6,5 dne do konceza ty prachy není marnej
jinak neporadím,žádnej doma nemám-zatím,tak nevím
-omluva
to se budou mastit frndy jedna radost pocelej ČR
![]()
Ty prachy jsou úžasný. Asi taky do něho půjdu a uvidíme. Bude to premiéra. ![]()
dobrej design
i prachy,já teda nejdřív myslela ,že je to obouvák ,mno nic ![]()
Příspěvek upraven 18.01.12 v 16:23
hmmm nevyzerá to zle.. jdu do toho .. aspon se odreaguju od cácory, která mi nejí ani ň ![]()
Bubu25 píše:Tak to si mě fakt rozesmála dobrý.Anonymní píše:malej?
nA MNE JE TEDA MOC MALEJ ASPON NA TOM OBRAZKU![]()
![]()
![]()
![]()
Prosimte to ji mas jak kdyz tele zivne ne?
nebo ti tam mangel da obe dve ruce a muze i zatleskat?
![]()
![]()
Tak materiál je to nejlepší co můžeš mít…pokud to tedy opravdu bude lékařský silikon..velikost už musíš odhadnout sama…ze zkušenností z obchodu kde pracuji je pro většinu žen malý..tyhle se používají spíše na vnější dráždění na klitoris.Ale pokud velikost vyhovuje tak ho ber.
vypadá suprově
jsi do toho, super cena
rozměry píší 20×4cm, což si myslím že akorát stačí… malý se mi teda roz
hodně nezdá
![]()
MišelkaX píše:
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
rozměry píší 20×4cm, což si myslím že akorát stačí… malý se mi teda rozhodně nezdá
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet ![]()
MakysekM píše:MišelkaX píše:Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
rozměry píší 20×4cm, což si myslím že akorát stačí… malý se mi teda rozhodně nezdá
![]()
![]()
![]()
![]()
no jo tak si ho tam musí nacpat i s rukojetí
![]()
Lastkecka píše:MakysekM píše:no jo tak si ho tam musí nacpat i s rukojetíMišelkaX píše:Jenže ten rozměr je i s rukojetí..takže a šířka v nejširším místě…zase rukojet
vypadá suprově![]()
jsi do toho, super cena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aby nezačal probíjet
když tam bude celý ![]()
Ahojte lidi, nemáte někdo zkušenosti s tímto vibrátorem? http://www.vykupto.cz/…-s-postovnym