Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky vybírám vibrační lehátko, a pořád se nemůžu rozhodnout. Jaké máte doma? a s jakým jste spokojena. cena do 2000,–i s melodiema. ![]()
@Tyna123
Doporučuji nějaké od Fisher Price případně Bright Starts, mají jich spoustu a všechny hezké.
Tyhle všechny jsou od FP s vibrací a do 18kg, ale je jich daleko více potahů, tohle jsou ty nejznámější, každý rok je ale nový typ.
@Tyna123 máme taky od fisher price, ale vibrace jsme teda nikdy nepoužívali, melodie nehraje. Co je ale super, je houpačka taky od fisher price, ta u nás vždy fungovala spolehlivě.
Doporucuju nejdriv vyzkouset jestli v nem prcek vubec bude chtit byt. U znamych nebo tak, mam deti ktere to nesnasi takze bych vyhodila 2tis. kominem
Mela jsem brights stats a super. veliká spokojenost..vibrace i melodii má a splňuje i finanční limit ![]()
Ahoj holky, čekám první, tak jsem se chtěla zeptat, jaký názor na to vibrační lehátko máte…stojí to za to? Uklidní se v tom to mimčo?
Fisher Price z druhý ruky seženeš do litra. Barevný, vibrující, hodně poloh, mají super potahy, které se bezvadně perou, nezůstávají fleky od příkrmů. Měla jsem FP po dvou dětech, užila ještě na svoje a poslala za osm kil ještě dál. Kromě pididírky v potahu mu nebylo nic, bylo jak nové. Nové bych asi ani nekupovala, spíš bych se poohlédla ve svém městě, abych ho mohla okouknout.
@veveruschka píše:
Ahoj holky, čekám první, tak jsem se chtěla zeptat, jaký názor na to vibrační lehátko máte…stojí to za to? Uklidní se v tom to mimčo?
to ti nikdo neřekla. našemu to nevadilo, jiné děti to mají rády a třeba kolegův syn v tom řval jak tur a dohromady v něm strávil tak deset minut ![]()
..taky by mohlo levitovat do té místnosti, kam se zrovna pohybuje rodič, mít čidlo, které zaznamená mokro v plence a praktický pultík pro odkládání jidelního nádobí ![]()
Máme Fisher Price, takové to časté. Melodii hraje opice, když se do ní bouchne. Vibrace jsme vůbec nevyužily…
@veveruschka píše:
né každé.. zkoušela jsem na malého a řval v tom jak tur.. něco mu na tom nesedí ![]()