Neustálý pláč, utiší se jen u prsa

1272
9.1.15 18:25

neustálý pláč,utisi se jen u prsa

Ahojky, malý ma 16dni. A bojujeme s kojenim. Zpočátku byl prisaty i tři hod s menšími přestávky. Byly sme v poradne a tam jsem dostala pomalu nad ano.ze mu ničím zažívání a krmit mám co 2hod nejdřív. Což nevydrží, téměř nespí. Ráno se vzbudí. Pak je cca šest hod vzhůru. Je pretazeny, uplakany.js sem taky ko, doma mám ještě starší dcerku. Ukonejsi se jen u prsa, ale jak ho oddelam znovu křik. nevím, co dělat v nemocnici říkali kojit kdykoliv, dětská zad ze ne. Je fakt ze bříško bolí dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14662
9.1.15 18:31
@Pajoš píše:
Ahojky, malý ma 16dni. A bojujeme s kojenim. Zpočátku byl prisaty i tři hod s menšími přestávky. Byly sme v poradne a tam jsem dostala pomalu nad ano.ze mu ničím zažívání a krmit mám co 2hod nejdřív. Což nevydrží, téměř nespí. Ráno se vzbudí. Pak je cca šest hod vzhůru. Je pretazeny, uplakany.js sem taky ko, doma mám ještě starší dcerku. Ukonejsi se jen u prsa, ale jak ho oddelam znovu křik. nevím, co dělat v nemocnici říkali kojit kdykoliv, dětská zad ze ne. Je fakt ze bříško bolí dost.

Nemůžeš ho nechat přisátého i tři hodiny s přestávkami.
On už pak prso jen dudá a nasává vzduch a pak ho bolí bříško.
Dudlík nemá?
Koj třeba co hodinu, ale ne dlouho. To časem poznáš, kdy pije a kdy už jen dudá :kytka:

Příspěvek upraven 09.01.15 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.1.15 18:41

http://i-vet.blog.cz/…inko-v-okoli

Jinak doktorku neres, nic mu nenicis, je to materske mleko, ne kravske upravene pro lidska mladata.
Rourku mas? Obr pomoc u tretiho, byl peknej urvanek a prbni tri tydny byl na koze furt ;)
Jinak hlavne zavinuti a pusteny lux, digestor… Spolecne spani v posteli. A trpelivost, je jeste malicky, bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.1.15 18:41

@Pajoš uklidní ho nošení? zkoušelas šátek? třeba to není hlad… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1189
9.1.15 18:42

Taky si myslím, že dudlik by mohl pomoc. A nějaké kapičky na prdiky zkouselas? A poslední věc, určitě bych také neprikladala častěji než po té hodině a půl minimálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.1.15 18:54

Dudlik nechce, občas ho vezme na milost. kapky máme espumisan a od zítra chci zkusit probio. kapky. Rourku mám taky, nošení většinou chvíli, a to musí být zapnutý digestor. Dnes zaspal od poledne až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
9.1.15 18:59

U toho prsa ho klidně nech. Malý to měl také tak a časem přešlo. Zažívání mu fakt neničíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.1.15 19:02

@Pajoš pomohly nám kapky BioGaia (pár dní to ale trvá..za ten účinek to ale stojí!) a malá měla období, kdy neusnula bez zapnutého fénu :-) vždycky jsme ho museli nechat pár minut zapnutý.. ;) cumel teda dostala při těch kolikách

• Citovat
  • Upravit
7323
9.1.15 19:18
@verulicek píše:
@Pajoš pomohly nám kapky BioGaia (pár dní to ale trvá..za ten účinek to ale stojí!) a malá měla období, kdy neusnula bez zapnutého fénu :-) vždycky jsme ho museli nechat pár minut zapnutý.. ;) cumel teda dostala při těch kolikách

Taky nam pomohly, jsou ale od jednoho mesice. Doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.1.15 19:21
@Misschelle píše:
U toho prsa ho klidně nech. Malý to měl také tak a časem přešlo. Zažívání mu fakt neničíš

Tak slysela jsem, ze to mliko malym miminkum v brise jakoby kvasi a to taky zpusobuje ty bolesti. Paradoxne pak placou vic. Ale co poradit nevim, kdyz vyzaduje prso… ja tohle neznam. Mala se vzdy spokoji s dudlikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.1.15 19:37

My měli kapičky taky pro dcerku, ale teď nám dali v lékárně biolac baby, ze jsou stejné co se týče složení, zítra je nasadim. Kdyby aspoň chtěl ten dudlok. Je me ho líto, ze nespí,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.1.15 20:03

Espumisan hodně dětem nesedí, naše malá po něm vyváděla, bolesti se zhoršily, prostě ho nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.1.15 20:03
@Pajoš píše:
Ahojky, malý ma 16dni. A bojujeme s kojenim. Zpočátku byl prisaty i tři hod s menšími přestávky. Byly sme v poradne a tam jsem dostala pomalu nad ano.ze mu ničím zažívání a krmit mám co 2hod nejdřív. Což nevydrží, téměř nespí. Ráno se vzbudí. Pak je cca šest hod vzhůru. Je pretazeny, uplakany.js sem taky ko, doma mám ještě starší dcerku. Ukonejsi se jen u prsa, ale jak ho oddelam znovu křik. nevím, co dělat v nemocnici říkali kojit kdykoliv, dětská zad ze ne. Je fakt ze bříško bolí dost.
šmajrá, co dělá 3 h u prsa? nakrm, šupni do kočárku nebo šátku a hurá ven.. POkud ho bolí bříško, klokánkovat, ten šátek fakt pomáhá, masírovat, dávat kapičky atd.. čim víc ho krmíš, tím víc ho ten břuch bude bolet.. To, co děláš, je hloupost. Zvaž ho před a po krmení, pokud natahal, tak fakt min hodinu nedat. :think: to vydrží i novorozenec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.1.15 20:06

Já ještě dodám, 15minut u jednoho 10 u druhého a konec. To my radila naše primářka hned po porodu, dělala jsem to tak u obou děti a pohoda. A taky bych mu hodinu nedala. A zrušila bych espumisan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.1.15 20:24

Ven ještě nemůžeme. neze by byl v kuse tři hod, on nevydrží dyl jak tři min.Pak si da pět min pauzu a na novo. Váhu doma nemám. kdybych věděla kolik si vytáhne. pořádně se naji, když spí aspoň ty dvě hod, jinak to ma o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí