8 a půl měsíce a nezájem o hračky

259
8.1.15 20:31

8 a půl měsíce a nezájem o hračky

Ahoj všem maminkám,

mám doma 8 a půl měsíčního prcka, který má spousty hraček, ale vůbec ho nezajímají. Když si s ním chci hrát - třeba s vkládačkama, dívá se mě tak 5 vteřin a jde pryč. Má snad všechny typy hraček, ale opravdu NIC ho nezajímá. Nevím, jak ho zaujmout, prostě to nejde. On se zabaví sám a to tím, že lozí po 4 po pokoji, hlavně tam, kam nemůže. Je ujetý na petlahve, tu když vidí, jde přes mrtvoly, potom žaluzie jsou pro něj taky dobrá zábava a dráty všeho druhu prostě miluje. Je normální, že ho nezajímají hračky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101918
8.1.15 20:32

@Veverkaaa Naprosto normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
8.1.15 20:34

Myho taky zajima nejvic to, co neni urcene na hrani - ovladace, naramky, pet lahve. Treba vkladacky ho taky nezajimaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
8.1.15 20:35

Tak mě hlavně na vkládačky přijde v 8,5 měsících strašně brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.1.15 20:36

@Veverkaaa vse, co je zakazane a ne snadno k mani, je daleko zajimavejsi, nez to, co ma kolem sebe kazdy den a muze to mit kdykoliv :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
8.1.15 20:36

Proč by nebyl normální. Našeho syna taky zajímají věci, které nejsou přímo na hraní. Nejradši má kabely k TV a všechno vybavení v kuchyni a taky v garáži. Vkládačky ho začaly zajímat až teď, když mu je 18měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.1.15 20:37

Tak on má zájem o hračky, ale o vlastní a ne o ty, co jste mu nakoupili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.1.15 20:37

Ahojky, mam 9 mesicni holcicku a mame to uplne stejne- petlahve jsou Top a pak kabely od všeho možného, pak různé šnurky, víčka od krabiček na jídlo atd… :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
8.1.15 20:40

Myslím, že je to normální. Pro mou skoro 9 měs. dceru jsou nej. hračky: mobil, ovladač, knížky, sošky, psí mysky, krémy zkrátka vše co na hraní není vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.1.15 20:44

Naše děcka kolem toho půl roku nejvíc zajímali klíče, ovladače, ty kábly, doplazit se ke květináči, tahat za kvítko, ulovit katalog nějaký, papuče atd. prostě (ne) hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.1.15 20:45

Takže je to asi všude stejné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
8.1.15 20:47
@Etcetera78 píše:
Tak on má zájem o hračky, ale o vlastní a ne o ty, co jste mu nakoupili :-D

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16278
8.1.15 20:54

V tomhle věku byl hit: pet lahev s trochou vody; mistička a spoustu víček od přesnídávek; boty a přezky na mých pantoflích; tahací papírové kapesníky; zrcadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
8.1.15 21:04

Můj muž mi řek, že jsem ty všechny hračky koupila na h… když si vyhraje s petkou, pantoflí, mobilem, ovladačem, lžičkou, obalem od čokolády, starou klávesnicí od Pc, hadrovou plenou :mrgreen: :mrgreen: hračky jsou na nic :mrgreen: :mrgreen: a na vkládačky 8m dítě nemá mozeček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
8.1.15 21:09

To je strašně brzo, malýmu je rok a vkládačka ho zajímá jen tak, že si ty tvary cpe do pusy, ze zatloukaný vyndá kolíky a hází je po pokoji… v 8,5m je to je ještě pořád miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí