Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj ahoj, mám 5 týdnů starého chlapečka a večer hrozně vyvádí. Pořád kňourá, někdy i histericky pláče. Pomohli vám někomu čípky viburcol? Přemýšlím že je zkusím. Myslíte že mohu kombinovat s kapičkami baby calm? Děkuju za odezvy
Nepomohlo. Vyhozený peníze.
Miminka pláčou, něco je trápí a neumí říct co.
Co jsi všechno zkoušela? Vysadit Vigantol, rourku, masáže, nahřívání bříška, chování na tygrika, kojis?
Viburcol jsem parkrat pouzila, kdyz mela uz fakt celej den nejakou knouravou, nemohla usnout a byla takova horka ale teplotu skutecne nemela atd. Pomohlo to
Ale jako neni to reseni, miminka to tak proste maji, kdyz se jeste nemuzou vyjadrit jinak. Pouzila bych jako nouzovy reseni
Viburcol je homeopatikum. Četla jsem a od příbuzné i slyšela, že dětem to pomáhá, ale u nás se žádný efekt nedostavil. Nepřekvapilo mě to.
Příčina může být různá. Pětitýdenní dítě je opravdu maličké a mohou ho trápit zažívací potíže, může být přetažené, může reagovat na napětí nebo podrážděnost ve své blízkosti… Je potřeba zkusit zjistit, co může být příčina, a hlavně co nejvíc mazlit, kojit, pokud je děťátko kojené, a udržovat sama sebe v klidu.
Ahoj ahoj, mám 5 týdnů starého chlapečka a večer hrozně vyvádí. Pořád kňourá, někdy i histericky pláče. Pomohli vám někomu čípky viburcol? Přemýšlím že je zkusím. Myslíte že mohu kombinovat s kapičkami baby calm? Děkuju za odezvy