Viburcol- neklid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.23 14:06

Viburcol- neklid

Ahoj ahoj, mám 5 týdnů starého chlapečka a večer hrozně vyvádí. Pořád kňourá, někdy i histericky pláče. Pomohli vám někomu čípky viburcol? Přemýšlím že je zkusím. Myslíte že mohu kombinovat s kapičkami baby calm? Děkuju za odezvy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35486
6.2.23 15:13
@Anonymní píše:
Ahoj ahoj, mám 5 týdnů starého chlapečka a večer hrozně vyvádí. Pořád kňourá, někdy i histericky pláče. Pomohli vám někomu čípky viburcol? Přemýšlím že je zkusím. Myslíte že mohu kombinovat s kapičkami baby calm? Děkuju za odezvy :srdce:

Nepomohlo. Vyhozený peníze.
Miminka pláčou, něco je trápí a neumí říct co.
Co jsi všechno zkoušela? Vysadit Vigantol, rourku, masáže, nahřívání bříška, chování na tygrika, kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.2.23 15:47

Viburcol jsem parkrat pouzila, kdyz mela uz fakt celej den nejakou knouravou, nemohla usnout a byla takova horka ale teplotu skutecne nemela atd. Pomohlo to :) Ale jako neni to reseni, miminka to tak proste maji, kdyz se jeste nemuzou vyjadrit jinak. Pouzila bych jako nouzovy reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.23 22:09

Viburcol je homeopatikum. Četla jsem a od příbuzné i slyšela, že dětem to pomáhá, ale u nás se žádný efekt nedostavil. Nepřekvapilo mě to.
Příčina může být různá. Pětitýdenní dítě je opravdu maličké a mohou ho trápit zažívací potíže, může být přetažené, může reagovat na napětí nebo podrážděnost ve své blízkosti… Je potřeba zkusit zjistit, co může být příčina, a hlavně co nejvíc mazlit, kojit, pokud je děťátko kojené, a udržovat sama sebe v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí