Vícekrát ohřívat čaj?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já ji to dělám po 100ml, max. jednou přihřeji znovu a pak vylévám - už se mi zdá, že to smrdí pak ![]()
- Citovat
- Upravit
Já malému uvařím ráno hrneček čaje a má ho celý den. Sama taky klidně dopijím přes den čas ráno uvařený do konvice. Sáček teda vytahuju podle návodu. Během dne ho přihřívám, jen když přijdeme z venku a je fakt studený, jinak mu nechávám pokojovou teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera
Malá mi zatím ani čaj pokojové teploty nevypije, doufám, že ji to v létě přejde ![]()
- Citovat
- Upravit
@MartickaNela pokud nepije v pokojové teplotě tak bych jí ho normálně přihřála a bylo by.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ježourek Naší Elině udělám 100ml čaje a během dne klidně 4× přihřeju. Pije z flašky, takže když dopije, otevřu flašku, nechám „volně dýchat“ a pak zase ohřeju… U nás chladné nemusí, musí to být teplé, jako když vařím vodu na UM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovy udelam caj do konvice, rano…A ma ho na cely den!!Hodne pije..
![]()
A vecer udelam zase novy pokud to dopije, pije i v noci.Ale vetsinou ho delam kazdy rano. A prihreju ho rano, syn nema rad teply caje, ma rad tak akorad vlazny/pokojovou teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anebo si čaja navař do termosky. Já taky někdy přihřívám, ale s výčitkama svědomí. Opakovaným ohřevem zničíš v bylinkovém čaji všechny užitečné látky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ježourek Já ohřívám. Dělám čerstvý dvakrát denně - ráno a po obědě. V mezidobí přihřívám. Malý pocucává v průběhu celého dne a pokojovou teplotu moc nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat zda ohříváte vícekrát čaj. Mám půlroční dcerku a snažím se aby se naučila pít čaj, moc mi ho nechce a je mě ho škoda pořád vylejvat.Jak jste to dělali vy?