Vícerorodička a kontrakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.24 17:28

Vicerorodicka a kontrakce?

Ahojte maminky :* chtěla bych se zeptat jestli tu je nějaká maminka co zazivala něco podobného :think:. Včera jsem myslela že už rodim strašná bolest zad a v pod bříšku. Takže jsem si zavolala sanitku jako zkušená matka co nerodi poprvé a pozná to :lol: v nemocnici to pořád bolelo ale žádné pravidelne kontrakce takže si mě tam nechali a dnes odpoledne mě pustili stim že jsem otevřená zatím na jeden prst ale může se to kdykoliv rozjet..Jsem hrozně vystrasena že to teď nepoznám, pořád mě bolí jen krize ale hrozná bolest že nevydržím ani sedět jen ležet. Jsem v termínu. Měli jste někdo podobne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4331
11.4.24 17:52

No takze to neni v zadnych intervalech? reknu to takhle, ja mela jeden (prvni) porod s krizovymi bolestmi, byla to takova sila, ze jsem pres ne necitila kontrakce (ani jednu) a muj chlap stal u monitoru a cetl cisla kdy kontrakce nastupovala abysme to ja a asistentka/doktor vedeli kdy tlacit :-D (do porodnice jsem sla protoze mi praskla voda)
takze pred druhym porodem jsem stresovala ze nepoznam kontrakci :-D
hadam ze jsem te moc nepotesila co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.4.24 17:59

@maminaAJ no právě že mě přijde že to je v kuse :D jsem s toho teď fakt vystrasena že nakonec porodim doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
11.4.24 18:15

Jo krizové bolesti jsou svině :D teta přes ne necítila kontrakce a do porodnice přijela pozdě, porodila na chodbě na příjmu :mrgreen: hele dej na pocit, já potřetí rodila překotně a vyrazila sem když se mi to zdálo jiné, než u prvních, to proběhly asi tři kontrakce (u prvních sem cekala hodiny, než byly pravidelně) a dojela sem tak tak, měla sem proste divny pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
11.4.24 18:32
@Gabolik píše: Více

jj, to bylo v kuse, ono se to rika ze krizove bolesti, ale byla to jedna velka bolest bez prestavky x hodin, vlastne nez jsem porodila… brzy to budes mit za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
11.4.24 18:34

Ono asi je v tvem pripade hlavicka jeste hodne nahore, ale uz tlaci na krize, jinak by te dom neposlali… myslim ze nemusis cekat na kontrakce (opravdu je pres krizaky nemusis vubec citit), ale jak bys mela pocit ze se ta bolest meni nebo sili (hlavicka se posouva), tak to bude asi ono, zacne se to hybat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
11.4.24 20:35

Holky vy me desite :lol: :lol: mam po druhe rodit a kdyz to ctu tak je fakt moznost ze to do ty porodnice nestihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
11.4.24 21:13

Neboj nic, druhy porod muze byt rychlejsi a nemusi, muze byt jiny ale i podobny…
jen ty krize nikomu nepreju, boli to fakt dost a bez prestavky (porod s kontrakcemi jsem mela druhy, brnkackaaa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.24 11:58

No dneska večer jsem měla tak samo bolesti ve 2 ráno krizi a šlo mi to do podbrisku. Nakonec jsem teda usla a ráno když jsem vstala a šla na záchod tak mi odešla hlenova zatka 8o jela jsem teda na kontrolu a pořád nic :lol: furt jsem otevrena jen na 1 cm :zed:

• Citovat
  • Upravit
1052
12.4.24 12:11

Hele já si treba neumím představit, že bych u porodu byla schopná psát na emimino. Takže možná budeš rodit až nebudes moct psát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
12.4.24 14:39
@Anonymní píše: Více

chysta se to, muze to byt kazdou chvili, a k tve smule ti hlavicka tlaci na krize, takze to boli…
ale ocividne to jeste neni ono kdyz to dokazes zaspat, nebo napsat sem nam… nechci te desit detaily, ale tohle je jeste dobry :palec:

opravdu ti preju at se mimcu ta hlavicka pak stoci do lepsi pozice, prestane tlacit na krize, a prozijes uplne normalni porod s kontrakcemi a vsim co k tomu patri… drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí