Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jinak tedy klid na vesnici, to mi zavání naivitou
co sekačky, cirkulárky, psi, kohouti?
No my podpis potrebovali ale vzhledem k tomu ze to je starosty aktivita tak mam obavu ze s tim nenadelas nic ![]()
@analoja píše:
Jinak tedy klid na vesnici, to mi zavání naivitouco sekačky, cirkulárky, psi, kohouti?
jdeo hriste celedennni od rana do vecera ne cirkularka par vikendu v lete
@ebebe myslím si, že v tom případě máte dost smůlu, pokud nejste přímí sousedé, tak nebudete ani účastníci stavebního řízení.
@klenice píše:
@ebebe myslím si, že v tom případě máte dost smůlu, pokud nejste přímí sousedé, tak nebudete ani účastníci stavebního řízení.
asi jo ![]()
@ebebe píše:
to ano akorat to hrise bude delit obecni cesta co ma 2.5 metru, takze nejsme přímí sousede
S novým stavebním zákonem už není třeba být přímým sousedem pro účast ve stavebním řízení, stačí že vás stavba bude ovlivňovat.
Problematiku určitě řešit se stavebním úřadem, nicméně pokud nechtete aby tam někdo stavěl, měli jste ten pozemek koupit vy. Navíc se mi naopak zdá poměrně záslužné, že starosta chce postavit hřiště pro všechny na svém. Takže pokud máte připomínky, uplatněte je ve stavebním řízení, rozhodnutí je v kompetenci stavebního úřadu.
@AlphaOmega píše:
S novým stavebním zákonem už není třeba být přímým sousedem pro účast ve stavebním řízení, stačí že vás stavba bude ovlivňovat.Problematiku určitě řešit se stavebním úřadem, nicméně pokud nechtete aby tam někdo stavěl, měli jste ten pozemek koupit vy. Navíc se mi naopak zdá poměrně záslužné, že starosta chce postavit hřiště pro všechny na svém. Takže pokud máte připomínky, uplatněte je ve stavebním řízení, rozhodnutí je v kompetenci stavebního úřadu.
ono to vlasnilo nekolik lidi…a za zady si to koupil a prepsal na sportoviste, ano jajse m takypro hriste, ale ne pred okny lidi…jak jak psalav uvodu, ma tu spoustu jinych vhodnejsich mist… ![]()