Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
vite kde delaji video z utz? A za jakych financnich podminek? Zajimala by me Praha nebo Brno…
Diky
ahoj,
mne to moj dr urobil zadara. nemohol mi urobit foto tak mimi natocil. nebol sukromnik. myslim ze po technickej stranke by to mal zvladnut kazdy utz pristroj. to ze z toho chcu vytlct prachy je uz druha vec.
danka
Ahoj já jsem ze Zlína, ale mě doktor natočil mimíska na video několikrát, sám mě k tomu nabádal a vždycky chtěl jen ať si přinesu videokazetu. Nikdy jsem nic neplatila ani za fotečky z ultrazvuku, dostala jsem „obrázek“ při každé návštěvě a zdarma. Pak jsem zjistila že za tyto snímky chtějí 50 - 100 Kč jinde nebo vůbec nedávají. Můj doktor soukromou ordinaci má.Taky vždycky s pacientkama hovoří o doplácení za léky, upozorňuje na to a když tak i hledá jiné možné varianty.
Myslím že to celé záleží jen libovůli doktora. Bohužel
.
Ahojky, já byla v Brně na genetice ve dvacátém týdnu a donesli jsme si tam svou kazetu a platili 100,– Je to tuším na ulici Kozí 13 nebo 15-teď nevím
Mají i web. stránky www.prenatal.cz
Měj se pěkně!
Ahoj,
taky jsem byla v Brně na Kozí (Kozí 9)… ale chtěli 200,– Kč
Byla jsem tam v lednu 05 ve 20tt … a byli moc šikovní a moc hodní ![]()
Peťula
Ahojky, my byli právě včera na ultrazvuku 3D. Bylo to úžasný. Je tam nádherně vidět celé miminko, ručičky nožičky, dokonce i ouška. Máme nahraných cca 20 minut a je to opravdu dokonalé. Nedá se to srovnat s normálním ultrazvukem. Stálo nás to 500,– Kč, ale je to vážně nádhera, všem to moc doporučuji. Prý se 3 D ultrazvuk dělá na 3 pracovištích v Praze na dvou, ale to je pro nás daleko, takže jsme byli v Brně v Heliosu. Musím říct, že to stálo za to. Miminko bylo opravdu nádherný.
POLARKA
Stálo to 500,– Kč, ale vím že to opravdu stálo za to. Je to úplně jiné jako normální ultrazvuk. Chovali se moc příjemně. Byli jsme objednáni na 17,00 hod a přesně v 17,00 hod nás paní doktorka vzala. Byl tam i manžel a bylo to nádherný. Moc to doporučuji. Taky to prý dělají v Praze. Ale pro nás bylo Brno blíž. Taky jsme se už objednali na 20 týden těhotenství, to nám prý řekne jestli se nám narodi holčička nebo chlapeček. Ale mě je úplně jedno co to bude, hlavně aby byl ten drobeček zdravej v pořádku a v pohodě.
Kdyby jsi chtěla číslo můžu ti ho napsat. Objednávala jsem to telefonem. Ale záleží na tobě jak budeš chtít. Tak krásný den. Evulkaa