Videokamera - přesun videa do PC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5255
23.10.08 16:46

Videokamera

Ahojky,
holky,co pracujete s videokamerou,chci natáhnout z kamery video do PC,to se mi daří,ale pak mi to nejde vypálit na dvd,používáte nějaký speciální program pro tu práci s videem?
Díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
23.10.08 17:32

Davmi , nepises, co mate za kameru, jak starou… My mame kameru Sony a uz k ni jsme dostali CD, ze ktereho jsem krom jineho stahla program nejen na stazeni videa a fotek do PC, ale i na vypalovani (v ruznych typech souboru) na CD/DVD. Jmenuje se to Picture Motion Browser, ale nevim, zda jde nekde stahnout na netu. Je to ale pomerne nova verze kamery, takze ty videa jsou ve formatu AVCHD, proto je treba konverze v tomhle programu napr. na MPEG-2, aby to DVD slo vubec prehrat v dom. kine.
Vim ale, ze tatka ma kameru stejnou a tenhle program se mu nelibil, ze se mu to nejak povedlo prevest a vypalit jinak, urcite nejakym znamym programkem, muzu se ho zeptat v cem to delal (Nero nebo tak). 8) Jsem ti asi moc nepomohla co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.4.14 12:00

Ahoj, není tu někdo, kdo tomu rozumí a doporučil by mi kameru, co by byla dobrá a kvalitní, nikoliv předražená? Právě se mi má stařičká odporoučela do věčných lovišť. Potřebuji ji na natáčení dětí, takovou tu klasiku domácí, sem tam závody, dovolená, pro domácí videa. Ale zase aby to natáčelo krapet kvalitně. Kdyby byl někdo odborník a měl radu, byla bych vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák