Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JulieJulie píše:JulieJulie píše:V lékarně digi test neměli, takže si budu muset počkat do zítřka
Tak držím pěsti, ať nedorazí…my takhle čekali víc jak rok a teď,když to vypadá nadějně,tak stresujeme zase.
Zjišťuju, že su tvor netrpělivý, jdu koupit digi test, snad ho budou mít. Pak sem hodím foto. Zatím se měj a díky,že ses prokousávala těmi mými slohovkami
.
tak musíš vydržet do zítra ,až ti mudr.řekne je to tam.a on ti to stopro řekne ![]()
fikina píše:JulieJulie píše:tak musíš vydržet do zítra ,až ti mudr.řekne je to tam.a on ti to stopro řekneJulieJulie píše:V lékarně digi test neměli, takže si budu muset počkat do zítřka
Tak držím pěsti, ať nedorazí…my takhle čekali víc jak rok a teď,když to vypadá nadějně,tak stresujeme zase.
Zjišťuju, že su tvor netrpělivý, jdu koupit digi test, snad ho budou mít. Pak sem hodím foto. Zatím se měj a díky,že ses prokousávala těmi mými slohovkami
.
Uvidíme…Tobě fikino držím pěsti,abys už brzy na testu vykoukala ty „zpropadené“ dvě čárky ![]()
JulieJulie píše:fikina píše:Uvidíme…Tobě fikino držím pěsti,abys už brzy na testu vykoukala ty „zpropadené“ dvě čárkyJulieJulie píše:tak musíš vydržet do zítra ,až ti mudr.řekne je to tam.a on ti to stopro řekneJulieJulie píše:V lékarně digi test neměli, takže si budu muset počkat do zítřka
.
děkuju moc
a zítra napiš,v kolik tam jdeš?
Ahoj holky,omlouvám se,že píšu až ted.Byla jsem u mudr.ten zjistil,že mám v břiše volnou tekutinu a hned mě poslal do nemocnice,tam jsem ztrávila noc.Brali mi krev,zjistili,že HCG je už jen 4,že mi praskla cysta a mimisek odešel s krví
.Prý by mělo vše odejít samo.
fikina píše:
JulieJulie píše:děkuju mocfikina píše:Uvidíme…Tobě fikino držím pěsti,abys už brzy na testu vykoukala ty „zpropadené“ dvě čárkyJulieJulie píše:tak musíš vydržet do zítra ,až ti mudr.řekne je to tam.a on ti to stopro řekneJulieJulie píše:V lékarně digi test neměli, takže si budu muset počkat do zítřka
.
a zítra napiš,v kolik tam jdeš?
Jsem objednaná až na 14h, se nervama zhryžu ![]()
ppusina píše:
Ahoj holky,omlouvám se,že píšu až ted.Byla jsem u mudr.ten zjistil,že mám v břiše volnou tekutinu a hned mě poslal do nemocnice,tam jsem ztrávila noc.Brali mi krev,zjistili,že HCG je už jen 4,že mi praskla cysta a mimisek odešel s krví.Prý by mělo vše odejít samo.
ppusino, tak to mě moc mrzí…jak čtu všelijaké příspěvky,ze kterých už celkem pakatím, je dobře, že nemusíš na žádný zákrok a můžete se hned další měsíc pokoušet znova, tak držím pěsti ![]()
ppusina píše:
Ahoj holky,omlouvám se,že píšu až ted.Byla jsem u mudr.ten zjistil,že mám v břiše volnou tekutinu a hned mě poslal do nemocnice,tam jsem ztrávila noc.Brali mi krev,zjistili,že HCG je už jen 4,že mi praskla cysta a mimisek odešel s krví.Prý by mělo vše odejít samo.
Ahoj, taky mě mocky mrzí, že ti to nedopadlo dobře
Ale neboj, všechno ještě není ztraceno, máš před sebou další dníky, a snad se už podaří. Držím palečky a přeji, ať se dočkáš a co nevidět budeš držet ten uzlíček radostí
![]()
ppusina píše:
pusi,tak to je mi moc líto.asi se to nevyvýjelo dobře,no,ale dobře že nebudeš muset jít na revizi ahned se můžete snažit.máš pohnojeno,tak nezoufej,teď to vyjde ![]()
Holky,děkuji za podporu
Říkám si,že je lepší když mimi odešlo ještě takhle brzy než kdyby bylo už srdíčko,a že asi nebylo zdravé,tak je to tak lepší.
Budeme zkoušet dát a doufám,že se brzy zadaří a že se mimi udrží
![]()
Juli,držím palečky at je vše v pořádku,určitě je ![]()
Pak dej vědět jak ti to dopadlo,myslím na tebe
![]()
ppusina píše:
Juli,držím palečky at je vše v pořádku,určitě je
Pak dej vědět jak ti to dopadlo,myslím na tebe![]()
Dobré ranko,ppusino asi se k Tobě přidám a začneme se snažit nanovo, bo jsem si včera odpo koupila ten digi test a ukázal mi,že jsem těhotná 1-2týdny,stejný výsledek ukázal i minulý týden,hádám,že se mimčo nevyvíjí,tak uvidíme co na to dnes doktor. Ale jak jsi psala…raději si to prožít hned tak na začátku,než když už je to v pozdějším tt.
Pohnojeno máš
, tak huráááá do toho
, teda spíš na chlapa
![]()
Juli,neházej hned flintu do žita
,hlavně bud v klidu a počkej co ti řekne mudr.,třeba to bude v pořádku,naděje umírá poslední ![]()
Počkám až budu vyčištěná a hurá na to
![]()
ppusina píše:
Juli,neházej hned flintu do žita,hlavně bud v klidu a počkej co ti řekne mudr.,třeba to bude v pořádku,naděje umírá poslední
Počkám až budu vyčištěná a hurá na to![]()
Já budu ráda, až to bude za mnou…protože 14dní nevím na čem jsem a přítel kolem mě chodí obloukem,aby mimču neublížil pokud tam je
, takže to u nás doma vypadá tak,že já se přitulím a on se lepí na zeď
. Dnes se to snad rozlouskne a oddechneme si oba dva ![]()
Juli,už nějaké dítě máte?Já už mám dva kluky,s novým přítelem bysme chtěli mimi,já mojí vytouženou holčičku
,uvidíme co se povede,hlavně at je mimi zdravé,to je nejdůležitější.Vím o čem mluvím,starší syn má DS,ale je to naše sluníčko
![]()
To věřim,to čekání a nic nevědění je strašný.Mám ráda když člověk ví na čem je ![]()