Vidím ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6212
16.3.11 10:16
ppusina píše:
JulieJulie píše:
Taky piju kontryhel…dokonce po roce snažení jsem po jednom cyklu a kombinaci kontryhel a acidofolan otěhotněla…nevím zda to bylo tím nebo už si tělo po roce snažení a roce od vysazení HA řeklo,že už je načase :-). Holky v jiné diskuzi doporučují Femibion,ale vyjde na 350,–, já zvolila acidofolan za 100,– a má v sobě krom listovky i hodně železa,což potřebuju.
Ahojky,taky baštím acidofolan,doporučili mi ho v lékárně.
Jak se jinam máte?
Já jsem dnes 17DC a 4DPO,tak jsem zvědavá jestli z toho našeho snažení :hug: něco bude :think: :kytka:

Ahojda ppusino,
páni, Vy už jste se vrhli naostro na snažení,jo?? Tak to držím pěsti i na nohou :-)
Já jsem včera večer konečně přestala špinit,tak teď už jen budu čekat co bude nebo nebude :-). Dnes jsem byla na krvi na HCG a zítra jdu na KO na gyndu,kde se snad dozvím,že je vše úplně v pohodě.
Acidofolan papám furt,ale doma jsem se zmínila o Femibionu a že i brání ranním potratům a už jsem pro něj byla poslána do lékárny :lol: ,ale budu ho užívat až po druhé menses,zatím zůstávám věrná acidofolanu :-).
Jsi 4DPO, tož už se těším na 10-11DPO a dobré zprávy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
16.3.11 10:22
JulieJulie píše:
ppusina píše:
JulieJulie píše:
Taky piju kontryhel…dokonce po roce snažení jsem po jednom cyklu a kombinaci kontryhel a acidofolan otěhotněla…nevím zda to bylo tím nebo už si tělo po roce snažení a roce od vysazení HA řeklo,že už je načase :-). Holky v jiné diskuzi doporučují Femibion,ale vyjde na 350,–, já zvolila acidofolan za 100,– a má v sobě krom listovky i hodně železa,což potřebuju.
Jak se jinam máte?
Já jsem dnes 17DC a 4DPO,tak jsem zvědavá jestli z toho našeho snažení :hug: něco bude :think: :kytka:
Ahojda ppusino,
páni, Vy už jste se vrhli naostro na snažení,jo?? Tak to držím pěsti i na nohou :-)
Já jsem včera večer konečně přestala špinit,tak teď už jen budu čekat co bude nebo nebude :-). Dnes jsem byla na krvi na HCG a zítra jdu na KO na gyndu,kde se snad dozvím,že je vše úplně v pohodě.
Acidofolan papám furt,ale doma jsem se zmínila o Femibionu a že i brání ranním potratům a už jsem pro něj byla poslána do lékárny :lol: ,ale budu ho užívat až po druhé menses,zatím zůstávám věrná acidofolanu :-).
Jsi 4DPO, tož už se těším na 10-11DPO a dobré zprávy :-).

JJ,vrhli jsme se na to :hug: :lol:
Není důvod,aby jsme museli čekat,tak jsme to zkusili a uvidíme,sice tomu moc nadějí ted nedávám,ale proč to nezkusit :wink:
Zítra dej vědět,jak ti to dopadlo u mudr.
Držím palečky,aby bylo vše o.k. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
16.3.11 10:34
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusina píše:
JulieJulie píše:
Jak se jinam máte?
Ahojda ppusino,
Není důvod,aby jsme museli čekat,tak jsme to zkusili a uvidíme,sice tomu moc nadějí ted nedávám,ale proč to nezkusit :wink:
Držím palečky,aby bylo vše o.k. :palec: :kytka:

Včera jsem byla u kámošky,jak jsem tu psala,že zaplatili peníze za umělé a pak to šlo přirozeně a vyšlo,tak mě šokovala tím,že ji v jednom centru řekli,že má srůsty na vaječnících,má je neprůchodné a přirozeně to rozhodně nepůjde a při sexu mají používat ochranu a pak šli k jiné MUDr.,po třech letech trápení a ta jim řekla,že nevidí důvod proč to nezkusit přirozeně a vyšlo jim to na první pokus. Tak jsou moc šťastní a zklamaní,že doktora nezměnili dříve a tři roky se trápili. No a ještě po těch jejích potratech ji MUDr. říkal,že mají rozhodně počkat min. půl roku,než se začnou snažit,že tři měsíce je málo. Nevím,ale v tomhle případě asi šlo doktorům jen o tahání peněz z lidí, bohužel.
Já se obávám,že my asi počkáme jen dvě menses místo tří a vrhneme se do díla :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
16.3.11 11:16
JulieJulie píše:
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusina píše:
JulieJulie píše:
Jak se jinam máte?
Ahojda ppusino,
Držím palečky,aby bylo vše o.k. :palec: :kytka:
Včera jsem byla u kámošky,jak jsem tu psala,že zaplatili peníze za umělé a pak to šlo přirozeně a vyšlo,tak mě šokovala tím,že ji v jednom centru řekli,že má srůsty na vaječnících,má je neprůchodné a přirozeně to rozhodně nepůjde a při sexu mají používat ochranu a pak šli k jiné MUDr.,po třech letech trápení a ta jim řekla,že nevidí důvod proč to nezkusit přirozeně a vyšlo jim to na první pokus. Tak jsou moc šťastní a zklamaní,že doktora nezměnili dříve a tři roky se trápili. No a ještě po těch jejích potratech ji MUDr. říkal,že mají rozhodně počkat min. půl roku,než se začnou snažit,že tři měsíce je málo. Nevím,ale v tomhle případě asi šlo doktorům jen o tahání peněz z lidí, bohužel.
Já se obávám,že my asi počkáme jen dvě menses místo tří a vrhneme se do díla :-D .

No to je ale síla 8-o ,tak hlavně,že ho změnili a zadařilo se jim :kytka: :palec:
Ani se ti nedivím,že se nemůžeš dočkat,myslím,že tím nic nezkazíte a kdo ví,třeba se vám hned zadaří :wink: ,moc bych vám to přála :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
16.3.11 11:28

Vono už začíná být krásně, člověk má i lepší náladu, mamky vyjedou ven s kočárkama a to člověk pak hned zatouží taky tlačit kočáár před sebou :-D.
Teď se budu nějaký čas bavit přestavbou našeho mini bytečku,tak ten čekací čas snad rychleji uteče :palec: .
Pokud se Vám teď zadařilo,budete mít bájo dárek pod stromeček,co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
16.3.11 14:50
JulieJulie píše:
Vono už začíná být krásně, člověk má i lepší náladu, mamky vyjedou ven s kočárkama a to člověk pak hned zatouží taky tlačit kočáár před sebou :-D.
Teď se budu nějaký čas bavit přestavbou našeho mini bytečku,tak ten čekací čas snad rychleji uteče :palec: .
Pokud se Vám teď zadařilo,budete mít bájo dárek pod stromeček,co :kytka:

To by bylo super :wink: ,uvidíme :nevim:
To je dobře,že budeš zaměstaná přestavbou,aspon přijdeš na jiné myšlenky. :palec: :kytka:
JJ,také toužím tlačit kočárek před sebou,přeci jen jsou kluci už velcí a ten kočárek mi prostě chybí :wink: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.3.11 10:36

Nazdar holkýý!Furt jsem v práci, tak nemám nějak čas sem zajít :-) Výsledky z genetiky budu mít až za 3 týdny :-( Ale jak vássleduju,tak se na to asi taky potom hned vrhnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
17.3.11 11:07
petulka12 píše:
Nazdar holkýý!Furt jsem v práci, tak nemám nějak čas sem zajít :-) Výsledky z genetiky budu mít až za 3 týdny :-( Ale jak vássleduju,tak se na to asi taky potom hned vrhnem.

Ahojky,tak dej pak vědět,jak jste dopadli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
17.3.11 22:25

Krásný večer vinšuju :-),
byla jsem dnes na KO a su zdravá jako řípa,dle výrazu doktora,asi až moc :lol: . No a snažit se můžeme už po prvním menses,čímž mi vyrazil dech :palec: . Takže teď už jen aby naběhl cyklus a hurááá do snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
18.3.11 07:07
JulieJulie píše:
byla jsem dnes na KO a su zdravá jako řípa,dle výrazu doktora,asi až moc :lol: . No a snažit se můžeme už po prvním menses,čímž mi vyrazil dech :palec: . Takže teď už jen aby naběhl cyklus a hurááá do snažení :kytka:

Ahojky,tak to je super zpráva :palec: :kytka:
To ti moc přeji,hlavně at se brzy zadaří a mimi se udrží až do pohodového porodu :potlesk: :srdce:
Za jak dlouho bys to měla cca dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
21.3.11 08:47
ppusina píše:
JulieJulie píše:
byla jsem dnes na KO a su zdravá jako řípa,dle výrazu doktora,asi až moc :lol: . No a snažit se můžeme už po prvním menses,čímž mi vyrazil dech :palec: . Takže teď už jen aby naběhl cyklus a hurááá do snažení :kytka:
To ti moc přeji,hlavně at se brzy zadaří a mimi se udrží až do pohodového porodu :potlesk: :srdce:

Dobré ranko ppusino,
revize byla 4.3.,takže od tohoto data do šesti týdnů bych to měla dostat…uvidíme..

No a co Ty??? nějaké těhu příznaky by nebyly?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
22.3.11 10:15
JulieJulie píše:
ppusina píše:
JulieJulie píše:

Dobré ranko ppusino,
revize byla 4.3.,takže od tohoto data do šesti týdnů bych to měla dostat…uvidíme..

Ahojky,no něco by tu bylo :wink:
Bolí mě prsa a mám citlivé bradavky,dnes ráno mi bylo na zvracení,mám nafouklý podříšek.
Dnes jsem 9DPO a 23DC.
Tak uvidíme,doufám,že si ty příznaky jen nevsugerovávám :-? :nevim:
Jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
29.3.11 07:43
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusina píše:
JulieJulie píše:

Dobré ranko ppusino,

Ahojky,no něco by tu bylo :wink:
Bolí mě prsa a mám citlivé bradavky,dnes ráno mi bylo na zvracení,mám nafouklý podříšek.
Dnes jsem 9DPO a 23DC.
Tak uvidíme,doufám,že si ty příznaky jen nevsugerovávám :-? :nevim:
Jak se máš ty?

Ahoj ppusino,
moc se omlouvám,že se ozývám tak pozdě,ale zažrala jsem se do skupiny,kterou uzavřely holky,co měly stejný problém jako my dvě.
Dnes jsi 15DPO,tak už by to mělo být skoro jasné,ne??
Tak nenapínej :wink:

U mě jinak nic nového…přítel se trošku seknul a odmítá sex ze strachu,že je na těhu ještě brzy,hold si asi pročetl internet :mrgreen: …zkoušeli jsme při sexu kondomy,ale to akorát skončilo fiaskem,já se při třetím nasazování málem počúrala smíchy a přítelovi z koulení očí vypadly málem bulvy :mrgreen: , ale holky radily nějaký čípek místo antikoncepce,tak asi vyzkoušíme,nebo hold budeme dávat pozor…v neděli budu měsíc od revize a cítím se skvěle…dala jsem se na jarní hubnutí, auto vyměnila za autobus a procházku na bus :-),v neděli jsem si pořídila kolo a hodlám si dávat pořádně do těla :-).
No a do snažení bysme se měli „vrhnout“ někdy v červnu,aby se potomek narodil na jaro,léto…zatím je to jen naše zbožné přání,tak doufám,že vyjde :-) …začínají se ve mě ozývat mateřské pudy a tak to „schytává“ čerstvě narozená dceruška mé kamarádky,které kupuji šatičky a tričička na léto :mrgreen:

Tak pak dej vědět, zda se zadařilo a budete mít opravdu veselé Vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
29.3.11 08:07

Ahojky,buhužel včera jsem to dostala :twisted: :cert:
Takže začneme zase od znovu,je to divné,snažili jsme se před ovu i v den ovu a nic z toho :nevim:
Hlavně nechápu své tělo,zvětšili se mi prsa a nalily,a mám je tak pořád,už nejsou tak bolavá jako před tím.To jsem nikdy neměla.Nějak se to moje tělo zbláznilo :nevim: :think:
To je dobře,aspon se odreaguješ a třeba se pak brzy zadaří :kytka: ,taky bych potřebovala pár kilo dolů :dance:
Držím palečky,at se brzy přítel rozhodne ke snažení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
29.3.11 08:19
ppusina píše:
Ahojky,buhužel včera jsem to dostala :twisted: :cert:
Takže začneme zase od znovu,je to divné,snažili jsme se před ovu i v den ovu a nic z toho :nevim:
Hlavně nechápu své tělo,zvětšili se mi prsa a nalily,a mám je tak pořád,už nejsou tak bolavá jako před tím.To jsem nikdy neměla.Nějak se to moje tělo zbláznilo :nevim: :think:
To je dobře,aspon se odreaguješ a třeba se pak brzy zadaří :kytka: ,taky bych potřebovala pár kilo dolů :dance:
Držím palečky,at se brzy přítel rozhodne ke snažení :hug:

Hmm, tak to mě mrzí…asi se tělo potřebuje ještě trochu zregenerovat…dobrá zpráva je,že za 14dní se můžete snažit nanovo :kytka:.

Já furt čekám na MS a taky na ovulku…sem tam udělám ovu test,když si říkám „už“,ale je bílý jako sníh,tak doufám,že ovu naběhne, po doktorech se mi opravdu lítat nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí