Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.Jsem v poradku.Pred zakrokem ze me neco vypadlo a doktor rikal,ze je to dobre.Tak mi jen vycistili delohu a budu v nemocnici do zitrka,aby videli co HCG.Mimodelozni to tedy neni,ufff.Zitra ficim domu a za par tydnu na to vlitneme znova
. Krece v brise ustaly a citim se moc dobre a hlavne se mi ulevilo,ze je to za mnou.Mejte se krasne.Papa
JulieJulie píše:
Ahoj holky.Jsem v poradku.Pred zakrokem ze me neco vypadlo a doktor rikal,ze je to dobre.Tak mi jen vycistili delohu a budu v nemocnici do zitrka,aby videli co HCG.Mimodelozni to tedy neni,ufff.Zitra ficim domu a za par tydnu na to vlitneme znova. Krece v brise ustaly a citim se moc dobre a hlavne se mi ulevilo,ze je to za mnou.Mejte se krasne.Papa
Ahoj Juli,to jsem ráda,že jsi v pořádku a že to není mimoděložní.Mrzí mě,že tě museli čistit
.Za jak dlouho se můžete zase začít snažit?Pěkně odpočívej.papa
To cisteni jsem chtela taky ja…padalo ze me kdeco,taky jsem zacala hodne krvacet,do toho brutalni krece,sla jsem malem do mdlob…doktor byl uzasny,kontroloval me od vcerejska,vse vysvetloval,o vsem informoval a rikal,ze nebude drasticky zasahovat,jen to vycisti pro muj klid, at nebeham po doktorech a kontrolach.Po narkoze se mi obrovsky ulevilo,uz tak nekrvacim a na zachod chodim v pohode.Nekdo je proti temhle zasahum,ale ja jsem za nej rada…zkontroloval me a rikal,ze je vse v poradku,ze se nemusim bat:-).14dni se nesmime tulit a pak bych mela pockat na dva tri cykly,bo je nemam pravidelne,tak at se vidi,zda to je v poho a pak na to muzeme zase vlitnout:-).Pritele to dost vzalo,ale drzel me jak mohl,tak necham vydechnout i jeho:-).
Smankote,omlouvam se za tolik pismen:-),uz koncim.Papa
JulieJulie píše:
To cisteni jsem chtela taky ja…padalo ze me kdeco,taky jsem zacala hodne krvacet,do toho brutalni krece,sla jsem malem do mdlob…doktor byl uzasny,kontroloval me od vcerejska,vse vysvetloval,o vsem informoval a rikal,ze nebude drasticky zasahovat,jen to vycisti pro muj klid, at nebeham po doktorech a kontrolach.Po narkoze se mi obrovsky ulevilo,uz tak nekrvacim a na zachod chodim v pohode.Nekdo je proti temhle zasahum,ale ja jsem za nej rada…zkontroloval me a rikal,ze je vse v poradku,ze se nemusim bat:-).14dni se nesmime tulit a pak bych mela pockat na dva tri cykly,bo je nemam pravidelne,tak at se vidi,zda to je v poho a pak na to muzeme zase vlitnout:-).Pritele to dost vzalo,ale drzel me jak mohl,tak necham vydechnout i jeho:-).
Smankote,omlouvam se za tolik pismen:-),uz koncim.Papa
Ahojky Juli,v poho klidně se vypiš ![]()
Když ti bylo tak zle,tak je to asi lepší.že tě vyčistili.To jsem ráda,že jsi v pořádku.Pěkně odpočívej,at jsi brzy fit ![]()
Ze mě taky lítali kusy,ještě i včera ze mě jeden vypadl ![]()
Příští týden pujdu na kontrolu,jestli to vše odešlo.
Ahoj ppusino,tak je to zase naprd…HCG před zákrokem 117 a dnes ráno po včerejším zákroku 112.Přišel za mnou primář a říkal,že se mu to nelíbí,že je možné,že je někde ještě jeden zárodek,vzhledem k tomu,že máme v rodině dvojčata,je možné všechno
.Takže ještě zůstávám v nemocnici,říkal,že dítě nemám,a proto nechce nic zanedbat,souhlasila jsem.Naštěstí jsem na pokoji stále sama,sestřičky úžasné,tak se to dá vydržet.Teď mi můj chlap donesl i noťas s internetem,tak se nsad neuhryžu nudou
. Zítra mě zase v pět ráno obudí na krev a v devět uvidíme co se mnou bude.Papa ![]()
PS: držím pěsti,ať se hezky vyčistíš a můžete brzy na to hupsnout
![]()
JulieJulie píše:
Ahoj ppusino,tak je to zase naprd…HCG před zákrokem 117 a dnes ráno po včerejším zákroku 112.Přišel za mnou primář a říkal,že se mu to nelíbí,že je možné,že je někde ještě jeden zárodek,vzhledem k tomu,že máme v rodině dvojčata,je možné všechno.Takže ještě zůstávám v nemocnici,říkal,že dítě nemám,a proto nechce nic zanedbat,souhlasila jsem.Naštěstí jsem na pokoji stále sama,sestřičky úžasné,tak se to dá vydržet.Teď mi můj chlap donesl i noťas s internetem,tak se nsad neuhryžu nudou
. Zítra mě zase v pět ráno obudí na krev a v devět uvidíme co se mnou bude.Papa
PS: držím pěsti,ať se hezky vyčistíš a můžete brzy na to hupsnout
![]()
Ahojky,to mě mrzí
,snad bude vše ok.Myslíš,že by to bylo jako mimoděložní?Na UZ nic nezjistili?
Držím palečky.
Pořád ze mě jde krev,ovu budu mít nejspíš posunutou
,začala jsem zase měřit BT,tak uvidíme.
Asi jsem zjistila problém, jsem RH negativní a přítel RH pozitivní,zřejmě i to trošku zapracovalo.Chodíme darovat krev tak to víme,akorát jsem to neřekla v nemocnici,můj Rh faktor zjistili z dnešního odběru a hned naběhla sestřička s injekcí pro negativní těhumatky po potratu. Vono když mám mínus,tak dítě může mít po otci plus a když se nějak nechtěně smísí krve,tak to může dítě ohrozit,bo moje tělo může začít vytvářet protilátky. Tak jsem zase chytřejší
.
Ja po tom včerejším zákroku už nekrvácím vůbec,ještě mě dneska primář vzal na ultrazvuk a prý vše čisté i vaječníky,tak snad HCG do zítřka klesne.
Ty už snad taky budeš za chvilku v pohodě,pak jen vyčkat ovulky a hurá do svádění partnera
![]()
Ahaa,to jsem ani nevěděla
,tak jsem taky hned chytřejší
![]()
Tak snad zítra už to bude dobrý a budeš moci odpočívat doma v klídku
![]()
ppusina píše:
Ahaa,to jsem ani nevěděla,tak jsem taky hned chytřejší
![]()
Tak snad zítra už to bude dobrý a budeš moci odpočívat doma v klídku![]()
Ti povím ppusino,tady v nemocnici se dozvíš věcí
. Všechno dobře dopadne a pak už jen budeme táhnout kočáry před sebou ![]()
Vid
![]()
Už aby to bylo
![]()
ppusina píše:Vid
Ti povím ppusino,tady v nemocnici se dozvíš věcí. Všechno dobře dopadne a pak už jen budeme táhnout kočáry před sebou
Dobré ranko ppusino,
tak už jsem v práci, cítím se výborně. Jen ta absence sexu je brutální
.
JulieJulie píše:Dobré ranko ppusino,ppusina píše:Vid
Ti povím ppusino,tady v nemocnici se dozvíš věcí. Všechno dobře dopadne a pak už jen budeme táhnout kočáry před sebou
![]()
Už aby to bylo![]()
![]()
Ahojky,ty už jsi v práci,joo
,teda.To je super,že už je ti fajn
![]()
Já už jsem se vyčistila a příští týden jdu na kontrolu.
To věřim,že je absence brutální
,ale neboj to vydržíte,uteče to jako voda a pak se budeme
pořád
![]()
ppusina píše:
Jéé,má tam být budete![]()
![]()
No,ale srandovně ses uklepla
.
Do práce jsem šla, bo mi je dobře,ale beru ještě nějaké prášky na dočištění a není mi po nich nejlépe…mám brát tři denně,zkrouhla jsem si to na dva,ale asi je vysadím úplně…přece jen tělo není blbé a ví co má dělat, doufám
.
Držím pěsti, ať kontrola dopadne dobře…občas to jsou nervy,když člověk vidí,jak se u toho doktor tváří vážně a nevypadne z něj pomalu ani slovo…tak přeju ať ten Tvůj je pozitivně ukecaný ![]()
JulieJulie píše:ppusina píše:
Jéé,má tam být budete![]()
![]()
No,ale srandovně ses uklepla
Držím pěsti, ať kontrola dopadne dobře…občas to jsou nervy,když člověk vidí,jak se u toho doktor tváří vážně a nevypadne z něj pomalu ani slovo…tak přeju ať ten Tvůj je pozitivně ukecaný.
Do práce jsem šla, bo mi je dobře,ale beru ještě nějaké prášky na dočištění a není mi po nich nejlépe…mám brát tři denně,zkrouhla jsem si to na dva,ale asi je vysadím úplně…přece jen tělo není blbé a ví co má dělat, doufám.
Vid
![]()
To je dobře,aspon přijdeš na jiné myšlenky
![]()
Radši ty prášky dober nebo se porad s mudr jestli nejdou změnit,když je ti po nich zle.
Doufám,že tentokrát bude pozitivní,protože minule jeho a sestry výraz mě fakt vyděsil ![]()