Vidím ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6212
4.3.11 13:30

Ahoj holky.Jsem v poradku.Pred zakrokem ze me neco vypadlo a doktor rikal,ze je to dobre.Tak mi jen vycistili delohu a budu v nemocnici do zitrka,aby videli co HCG.Mimodelozni to tedy neni,ufff.Zitra ficim domu a za par tydnu na to vlitneme znova :-). Krece v brise ustaly a citim se moc dobre a hlavne se mi ulevilo,ze je to za mnou.Mejte se krasne.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
4.3.11 14:59
JulieJulie píše:
Ahoj holky.Jsem v poradku.Pred zakrokem ze me neco vypadlo a doktor rikal,ze je to dobre.Tak mi jen vycistili delohu a budu v nemocnici do zitrka,aby videli co HCG.Mimodelozni to tedy neni,ufff.Zitra ficim domu a za par tydnu na to vlitneme znova :-). Krece v brise ustaly a citim se moc dobre a hlavne se mi ulevilo,ze je to za mnou.Mejte se krasne.Papa

Ahoj Juli,to jsem ráda,že jsi v pořádku a že to není mimoděložní.Mrzí mě,že tě museli čistit :-(.Za jak dlouho se můžete zase začít snažit?Pěkně odpočívej.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
4.3.11 15:28

To cisteni jsem chtela taky ja…padalo ze me kdeco,taky jsem zacala hodne krvacet,do toho brutalni krece,sla jsem malem do mdlob…doktor byl uzasny,kontroloval me od vcerejska,vse vysvetloval,o vsem informoval a rikal,ze nebude drasticky zasahovat,jen to vycisti pro muj klid, at nebeham po doktorech a kontrolach.Po narkoze se mi obrovsky ulevilo,uz tak nekrvacim a na zachod chodim v pohode.Nekdo je proti temhle zasahum,ale ja jsem za nej rada…zkontroloval me a rikal,ze je vse v poradku,ze se nemusim bat:-).14dni se nesmime tulit a pak bych mela pockat na dva tri cykly,bo je nemam pravidelne,tak at se vidi,zda to je v poho a pak na to muzeme zase vlitnout:-).Pritele to dost vzalo,ale drzel me jak mohl,tak necham vydechnout i jeho:-).
Smankote,omlouvam se za tolik pismen:-),uz koncim.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
5.3.11 08:08
JulieJulie píše:
To cisteni jsem chtela taky ja…padalo ze me kdeco,taky jsem zacala hodne krvacet,do toho brutalni krece,sla jsem malem do mdlob…doktor byl uzasny,kontroloval me od vcerejska,vse vysvetloval,o vsem informoval a rikal,ze nebude drasticky zasahovat,jen to vycisti pro muj klid, at nebeham po doktorech a kontrolach.Po narkoze se mi obrovsky ulevilo,uz tak nekrvacim a na zachod chodim v pohode.Nekdo je proti temhle zasahum,ale ja jsem za nej rada…zkontroloval me a rikal,ze je vse v poradku,ze se nemusim bat:-).14dni se nesmime tulit a pak bych mela pockat na dva tri cykly,bo je nemam pravidelne,tak at se vidi,zda to je v poho a pak na to muzeme zase vlitnout:-).Pritele to dost vzalo,ale drzel me jak mohl,tak necham vydechnout i jeho:-).
Smankote,omlouvam se za tolik pismen:-),uz koncim.Papa

Ahojky Juli,v poho klidně se vypiš :palec:
Když ti bylo tak zle,tak je to asi lepší.že tě vyčistili.To jsem ráda,že jsi v pořádku.Pěkně odpočívej,at jsi brzy fit :kytka:
Ze mě taky lítali kusy,ještě i včera ze mě jeden vypadl :cry:
Příští týden pujdu na kontrolu,jestli to vše odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
5.3.11 11:05

Ahoj ppusino,tak je to zase naprd…HCG před zákrokem 117 a dnes ráno po včerejším zákroku 112.Přišel za mnou primář a říkal,že se mu to nelíbí,že je možné,že je někde ještě jeden zárodek,vzhledem k tomu,že máme v rodině dvojčata,je možné všechno :roll: .Takže ještě zůstávám v nemocnici,říkal,že dítě nemám,a proto nechce nic zanedbat,souhlasila jsem.Naštěstí jsem na pokoji stále sama,sestřičky úžasné,tak se to dá vydržet.Teď mi můj chlap donesl i noťas s internetem,tak se nsad neuhryžu nudou :wink: . Zítra mě zase v pět ráno obudí na krev a v devět uvidíme co se mnou bude.Papa :kytka:

PS: držím pěsti,ať se hezky vyčistíš a můžete brzy na to hupsnout :hug: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
5.3.11 16:07
JulieJulie píše:
Ahoj ppusino,tak je to zase naprd…HCG před zákrokem 117 a dnes ráno po včerejším zákroku 112.Přišel za mnou primář a říkal,že se mu to nelíbí,že je možné,že je někde ještě jeden zárodek,vzhledem k tomu,že máme v rodině dvojčata,je možné všechno :roll: .Takže ještě zůstávám v nemocnici,říkal,že dítě nemám,a proto nechce nic zanedbat,souhlasila jsem.Naštěstí jsem na pokoji stále sama,sestřičky úžasné,tak se to dá vydržet.Teď mi můj chlap donesl i noťas s internetem,tak se nsad neuhryžu nudou :wink: . Zítra mě zase v pět ráno obudí na krev a v devět uvidíme co se mnou bude.Papa :kytka:PS: držím pěsti,ať se hezky vyčistíš a můžete brzy na to hupsnout :hug: :-D

Ahojky,to mě mrzí :cry: ,snad bude vše ok.Myslíš,že by to bylo jako mimoděložní?Na UZ nic nezjistili?
Držím palečky.
Pořád ze mě jde krev,ovu budu mít nejspíš posunutou :nevim: ,začala jsem zase měřit BT,tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
5.3.11 16:42

Asi jsem zjistila problém, jsem RH negativní a přítel RH pozitivní,zřejmě i to trošku zapracovalo.Chodíme darovat krev tak to víme,akorát jsem to neřekla v nemocnici,můj Rh faktor zjistili z dnešního odběru a hned naběhla sestřička s injekcí pro negativní těhumatky po potratu. Vono když mám mínus,tak dítě může mít po otci plus a když se nějak nechtěně smísí krve,tak to může dítě ohrozit,bo moje tělo může začít vytvářet protilátky. Tak jsem zase chytřejší :roll: .

Ja po tom včerejším zákroku už nekrvácím vůbec,ještě mě dneska primář vzal na ultrazvuk a prý vše čisté i vaječníky,tak snad HCG do zítřka klesne.

Ty už snad taky budeš za chvilku v pohodě,pak jen vyčkat ovulky a hurá do svádění partnera :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
5.3.11 17:02

Ahaa,to jsem ani nevěděla :think: ,tak jsem taky hned chytřejší :wink: :palec:
Tak snad zítra už to bude dobrý a budeš moci odpočívat doma v klídku :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
5.3.11 17:52
ppusina píše:
Ahaa,to jsem ani nevěděla :think: ,tak jsem taky hned chytřejší :wink: :palec:
Tak snad zítra už to bude dobrý a budeš moci odpočívat doma v klídku :wink: :kytka:

Ti povím ppusino,tady v nemocnici se dozvíš věcí :lol: . Všechno dobře dopadne a pak už jen budeme táhnout kočáry před sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
5.3.11 18:10
Ti povím ppusino,tady v nemocnici se dozvíš věcí :lol: . Všechno dobře dopadne a pak už jen budeme táhnout kočáry před sebou :kytka:

Vid :lol: :palec:
Už aby to bylo :palec: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
7.3.11 08:54
ppusina píše:
Ti povím ppusino,tady v nemocnici se dozvíš věcí :lol: . Všechno dobře dopadne a pak už jen budeme táhnout kočáry před sebou :kytka:

Dobré ranko ppusino,
tak už jsem v práci, cítím se výborně. Jen ta absence sexu je brutální :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
7.3.11 15:05
JulieJulie píše:
ppusina píše:
Dobré ranko ppusino,
tak už jsem v práci, cítím se výborně. Jen ta absence sexu je brutální :think: .

Ahojky,ty už jsi v práci,joo 8-o ,teda.To je super,že už je ti fajn :palec: :palec:
Já už jsem se vyčistila a příští týden jdu na kontrolu.
:hug: To věřim,že je absence brutální :cry: ,ale neboj to vydržíte,uteče to jako voda a pak se budeme :hug: :hug: :hug: pořád :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
7.3.11 15:06

Jéé,má tam být budete :hug: :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
7.3.11 15:16
ppusina píše:

No,ale srandovně ses uklepla :-D .
Do práce jsem šla, bo mi je dobře,ale beru ještě nějaké prášky na dočištění a není mi po nich nejlépe…mám brát tři denně,zkrouhla jsem si to na dva,ale asi je vysadím úplně…přece jen tělo není blbé a ví co má dělat, doufám 8-).

Držím pěsti, ať kontrola dopadne dobře…občas to jsou nervy,když člověk vidí,jak se u toho doktor tváří vážně a nevypadne z něj pomalu ani slovo…tak přeju ať ten Tvůj je pozitivně ukecaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
7.3.11 15:53
JulieJulie píše:
ppusina píše:

No,ale srandovně ses uklepla :-D .
Do práce jsem šla, bo mi je dobře,ale beru ještě nějaké prášky na dočištění a není mi po nich nejlépe…mám brát tři denně,zkrouhla jsem si to na dva,ale asi je vysadím úplně…přece jen tělo není blbé a ví co má dělat, doufám 8-).

Držím pěsti, ať kontrola dopadne dobře…občas to jsou nervy,když člověk vidí,jak se u toho doktor tváří vážně a nevypadne z něj pomalu ani slovo…tak přeju ať ten Tvůj je pozitivně ukecaný :palec:

Vid :wink: :lol:
To je dobře,aspon přijdeš na jiné myšlenky :wink: :palec:
Radši ty prášky dober nebo se porad s mudr jestli nejdou změnit,když je ti po nich zle.

Doufám,že tentokrát bude pozitivní,protože minule jeho a sestry výraz mě fakt vyděsil :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí