Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JulieJulie píše:ppusina píše:
Ahojky,buhužel včera jsem to dostala![]()
Takže začneme zase od znovu,je to divné,snažili jsme se před ovu i v den ovu a nic z toho
Hlavně nechápu své tělo,zvětšili se mi prsa a nalily,a mám je tak pořád,už nejsou tak bolavá jako před tím.To jsem nikdy neměla.Nějak se to moje tělo zbláznilo![]()
To je dobře,aspon se odreaguješ a třeba se pak brzy zadaří,taky bych potřebovala pár kilo dolů
Držím palečky,at se brzy přítel rozhodne ke snaženíHmm, tak to mě mrzí…asi se tělo potřebuje ještě trochu zregenerovat…dobrá zpráva je,že za 14dní se můžete snažit nanovo
Já furt čekám na MS a taky na ovulku…sem tam udělám ovu test,když si říkám „už“,ale je bílý jako sníh,tak doufám,že ovu naběhne, po doktorech se mi opravdu lítat nechce.
Asi jo ![]()
Tak to je super,to uteče jak voda ![]()
Zkus si měřit BT a k tomu zkus ovu testy,to máš jistější ![]()
Měřit bazálku je u mě nemožné…jednak vstávám podle plotu a v noci mě několikrát budí pes,sem tam jdu na záchod…krom toho,nejsem natolik otrlá,abych to praktikovala za přítomnosti spícího partnera…ten zjistit,že něco takového dělám,tak se ho zmocní panika,že to dítě se zase nepovede…znáš chlapy
,raději neplašit…v lednu jsem poprvé vyzkoušela ovu testy a hned se zadařilo,tak jim věřím,zatím
.
A Tobě držím pěsti,ať se zadaří co nejdříve ![]()
JulieJulie píše:
Měřit bazálku je u mě nemožné…jednak vstávám podle plotu a v noci mě několikrát budí pes,sem tam jdu na záchod…krom toho,nejsem natolik otrlá,abych to praktikovala za přítomnosti spícího partnera…ten zjistit,že něco takového dělám,tak se ho zmocní panika,že to dítě se zase nepovede…znáš chlapy,raději neplašit…v lednu jsem poprvé vyzkoušela ovu testy a hned se zadařilo,tak jim věřím,zatím
.A Tobě držím pěsti,ať se zadaří co nejdříve
Tak to jo,to nemá cenu.Já měřím,v noci nevstávám a vstávám každý den stejně ![]()
Také držím palečky,at se co nejdříve zadaří
![]()
ppusina píše:JulieJulie píše:Tak to jo,to nemá cenu.Já měřím,v noci nevstávám a vstávám každý den stejně
Měřit bazálku je u mě nemožné…jednak vstávám podle plotu a v noci mě několikrát budí pes,sem tam jdu na záchod…krom toho,nejsem natolik otrlá,abych to praktikovala za přítomnosti spícího partnera…ten zjistit,že něco takového dělám,tak se ho zmocní panika,že to dítě se zase nepovede…znáš chlapy,raději neplašit…v lednu jsem poprvé vyzkoušela ovu testy a hned se zadařilo,tak jim věřím,zatím
Také držím palečky,at se co nejdříve zadaří![]()
Akorát,když jsem měla tucha,že jsem asi v tom,tak jsem si jednou ráno změřila BT a byla 37,3,myslím,nad 37 to bylo určitě a byla jsem v tom…sice si člověk říká,že se nebude testovat a zkoumat,že to nechá na přírodě a stejně ty papírky počúrávám furt
![]()
JulieJulie píše:ppusina píše:Akorát,když jsem měla tucha,že jsem asi v tom,tak jsem si jednou ráno změřila BT a byla 37,3,myslím,nad 37 to bylo určitě a byla jsem v tom…sice si člověk říká,že se nebude testovat a zkoumat,že to nechá na přírodě a stejně ty papírky počúrávám furtJulieJulie píše:Tak to jo,to nemá cenu.Já měřím,v noci nevstávám a vstávám každý den stejně
Také držím palečky,at se co nejdříve zadaří![]()
![]()
Taky mívám tepltotu 37,3,ale těsně před MS klesne na 37.
Taky tak
,jsem nedočkavá,tak taky dělám testíky.Doufám,že se brzy podívám na testík se // a ty také ![]()
Sice se chceme začít snažit až v červnu,ale čím dál víc mám pocit,že to tak dlouho nevydržím
.
Jináč ovu je asi tady…včera mě příšerně píchalo v křížích a dnes se cítím „divně“
, asi zase budu testovat…ten,kdo ty testy vynalezl musí být dneska v balíku
![]()
JulieJulie píše:
Sice se chceme začít snažit až v červnu,ale čím dál víc mám pocit,že to tak dlouho nevydržím.Jináč ovu je asi tady…včera mě příšerně píchalo v křížích a dnes se cítím „divně“
![]()
Ahojky,jak se máš?Tak já začínám další měsíc snažení,začínám opět měřit BT a čekám na ovulku ![]()
ppusina píše:JulieJulie píše:Ahojky,jak se máš?Tak já začínám další měsíc snažení,začínám opět měřit BT a čekám na ovulku
Sice se chceme začít snažit až v červnu,ale čím dál víc mám pocit,že to tak dlouho nevydržím.Jináč ovu je asi tady…včera mě příšerně píchalo v křížích a dnes se cítím „divně“
![]()
Krásné ráno ppusino,
já chci taky ovúúúúúúúú
…dle testů zatím ještě vůbec neproběhla…tož nevím co bude,ale včera jsem jako správná šťoura zkoumala čípek a snad bude dnes…nevím,zkoumám ho teprve druhý či třetí měsíc a ještě to nemám tak vychytané ![]()
Si furt říkám,že je to v pohodě,že budeme stejně snažit až v červnu,ale pokud nedorazí ta první MS po revizi,tak nebudou mít spermie co oplodňovat
.
Joo a mám výbornou perličku…známí mají dceru ve čtvrté třídě a donesla domů ze školy z křížovky 1-, tak se jí ptali,za co to mínus a prý nevěděla,že chlapi mají spermie…tak jsme se nasmáli…chudák holka teprve má 9let a už po ní chtějí spermie
![]()
Tak držím pěsti u snažení…jaro je tu, vše pučí…to vyjde
![]()
JulieJulie píše:
Krásné ráno ppusino,
já chci taky ovúúúúúúúú…dle testů zatím ještě vůbec neproběhla…tož nevím co bude,ale včera jsem jako správná šťoura zkoumala čípek a snad bude dnes…nevím,zkoumám ho teprve druhý či třetí měsíc a ještě to nemám tak vychytané
![]()
Si furt říkám,že je to v pohodě,že budeme stejně snažit až v červnu,ale pokud nedorazí ta první MS po revizi,tak nebudou mít spermie co oplodňovat
.
Joo a mám výbornou perličku…známí mají dceru ve čtvrté třídě a donesla domů ze školy z křížovky 1-, tak se jí ptali,za co to mínus a prý nevěděla,že chlapi mají spermie…tak jsme se nasmáli…chudák holka teprve má 9let a už po ní chtějí spermie
Tak držím pěsti u snažení…jaro je tu, vše pučí…to vyjde![]()
![]()
![]()
Ahojky,držím palečky,aby co nejdříve dorazila ovulka
,já jí čekám o víkendu ![]()
Chudák holka,tak malá a už po ní chtějí ve škole takový věci
![]()
Také držím pěsti,at nám to vyjde oběma ![]()
Zdravím ppusino,
včera jsem testovala ovu a je tam
…druhá čárka ještě slabší,ale určo bude sílit…tak teď už jen MS a budu zase klidnější ![]()
JulieJulie píše:
Zdravím ppusino,
včera jsem testovala ovu a je tam![]()
…druhá čárka ještě slabší,ale určo bude sílit…tak teď už jen MS a budu zase klidnější
Tak to je supeeerr
![]()
Ahoj, myslíte, že tohle by mohlo být těhu, nebo jsou to jen „duši“? Ten horní test jsem si dělala včera večer a ten spodní dnes ráno. Dnes bych měla být 10 DPO.
Díky za odpověď.
Wochy čárečku tam vidím, ale jen slabounkou, snad to není jen ten kanálek. Je v reálu stejně široká jako ta kontrolní? Já totiž měla slabounkou čárku (co do šířky) minulý měsíc a těhu jsem nebyla. Jinak držím pěsti ![]()