Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ppusina píše:
Juli,už nějaké dítě máte?Já už mám dva kluky,s novým přítelem bysme chtěli mimi,já mojí vytouženou holčičku![]()
,uvidíme co se povede,hlavně at je mimi zdravé,to je nejdůležitější.Vím o čem mluvím,starší syn má DS,ale je to naše sluníčko
![]()
Já dítě nemám žádné,přítel má z prvního manželství kluka,který se jim tenkrát povedl „hned“…se mnou už se „snaží“ víc jak rok a nic, a když se zadařilo,tak to zase nevypadá dobře,je z toho vyhukaný,ale tváří se statečně
.
Dítě s DS, to smekám,kolikrát jsem přemýšlela,jestli bych to zvládla,ale jsem povaha,že na to nemám.
Co tak pozoruju kolem sebe,tak jsou teď holky děvčat chtivé
,tak ať se povede cácorka ![]()
JulieJulie píše:ppusina píše:Já dítě nemám žádné,přítel má z prvního manželství kluka,který se jim tenkrát povedl „hned“…se mnou už se „snaží“ víc jak rok a nic, a když se zadařilo,tak to zase nevypadá dobře,je z toho vyhukaný,ale tváří se statečně
Juli,už nějaké dítě máte?Já už mám dva kluky,s novým přítelem bysme chtěli mimi,já mojí vytouženou holčičku![]()
,uvidíme co se povede,hlavně at je mimi zdravé,to je nejdůležitější.Vím o čem mluvím,starší syn má DS,ale je to naše sluníčko
![]()
.
Dítě s DS, to smekám,kolikrát jsem přemýšlela,jestli bych to zvládla,ale jsem povaha,že na to nemám.
Co tak pozoruju kolem sebe,tak jsou teď holky děvčat chtivé,tak ať se povede cácorka
Aha,tak snad už by to mělo vyjít ![]()
Víš,taky jsem byla povaha,že bych to nezvládla,ale dozvěděli jsme se to až 4dny po porodu a já se zžila s mimískem,začali jsme kojit a já si prostě řekla,že to zkusíme,je to přeci moje dítě,tak se o něj musím postarat.Zatím to zvládáme,někdy je to těžký,ale on se pak na tebe usměje a přitulí se a je zase vše ok.
Je moc šikovný a brácha mu moc pomáhá
![]()
ppusina píše:JulieJulie píše:Aha,tak snad už by to mělo vyjítppusina píše:Já dítě nemám žádné,přítel má z prvního manželství kluka,který se jim tenkrát povedl „hned“…se mnou už se „snaží“ víc jak rok a nic, a když se zadařilo,tak to zase nevypadá dobře,je z toho vyhukaný,ale tváří se statečně
![]()
.
Co tak pozoruju kolem sebe,tak jsou teď holky děvčat chtivé,tak ať se povede cácorka
Víš,taky jsem byla povaha,že bych to nezvládla,ale dozvěděli jsme se to až 4dny po porodu a já se zžila s mimískem,začali jsme kojit a já si prostě řekla,že to zkusíme,je to přeci moje dítě,tak se o něj musím postarat.Zatím to zvládáme,někdy je to těžký,ale on se pak na tebe usměje a přitulí se a je zase vše ok.
Je moc šikovný a brácha mu moc pomáhá![]()
Dozvědět se to až po porodu, tak to musel být celkem šok,ale v téhle situaci by se asi každá máma rozhodla proto to, si drobečka nechat. A pokud máš druhého kluka zdravého, který bráchu chrání, tak se to snad zvládá lépe ![]()
Byl to šílený šok ![]()
Kluci jsou od sebe dva roky,ale jsou spíše na stejné úravni-jsou jako dvojčata
,jsou i skoro stejně velcí.Staršímu je 6,5let a mladšímu je 4,5roku.
V kolik jdeš k mudr?
ppusina píše:
Byl to šílený šok
Kluci jsou od sebe dva roky,ale jsou spíše na stejné úravni-jsou jako dvojčata,jsou i skoro stejně velcí.Staršímu je 6,5let a mladšímu je 4,5roku.
V kolik jdeš k mudr?
Když budou bráchové držet spolu,tak to zvládnete, koukám na foto a kluci vypadají spokojeně
.
K Dr. fičím na 14h. Jen doufám,že mi dá jasnou odpověď a nebude to zase „možná“
. Jsem smířená s tou horší variantou,tak mě MUDr. může už jen překvapit
.
ppusino,myslíš,že kdyby to bylo mimoděložní těhu, tak by se už nějak projevilo??? Z tohohle mám asi největší obavy…poprvé jsem měla pozitivní test 18.2., tedy před 14ti dny…
JulieJulie píše:
ppusino,myslíš,že kdyby to bylo mimoděložní těhu, tak by se už nějak projevilo??? Z tohohle mám asi největší obavy…poprvé jsem měla pozitivní test 18.2., tedy před 14ti dny…
Juli,tak to ti nepovim,s tím zkušenost nemám
,ale snad už by se to nějak projevilo.Držím strašně moc pěstičky a doufám,že bude mimi v pořádku a tys si budeš už jen užívat v klídku těhulkování
![]()
ppusina píše:JulieJulie píše:Juli,tak to ti nepovim,s tím zkušenost nemám
ppusino,myslíš,že kdyby to bylo mimoděložní těhu, tak by se už nějak projevilo??? Z tohohle mám asi největší obavy…poprvé jsem měla pozitivní test 18.2., tedy před 14ti dny…,ale snad už by se to nějak projevilo.Držím strašně moc pěstičky a doufám,že bude mimi v pořádku a tys si budeš už jen užívat v klídku těhulkování
![]()
Děkuju moc, za chvilku fičím a na netu budu asi až zítra ráno. ![]()
Dobře,to budu pěkně napnutá jak ti to dopadlo. ![]()
Myslím na tebe
![]()
ppusina píše:
Dobře,to budu pěkně napnutá jak ti to dopadlo.
Myslím na tebe![]()
Ahoj ppusino.Jsem v nemocnici,pisu z telefonu.Mam podezreni na mimodelozni tehu nebo je to ranne tehu a odejde to samo.Vysali ze me krev a zitra rano se rozhodne co se mnou.Doktor byl moc vstricny a vse mi vysvetlil,vidi to spis na ranne tehu,vajecniky mam pry ciste.Jsou opatrni,bo nemam zadne dite,tak at nejake mit muzu,testuji me,nez se na me vrhnou s kudlou:-).Uz jsem se po tom pocatecnim soku vzpamatovala a jsem relativne v klidu.Pa
JulieJulie píše:ppusina píše:Ahoj ppusino.Jsem v nemocnici,pisu z telefonu.Mam podezreni na mimodelozni tehu nebo je to ranne tehu a odejde to samo.Vysali ze me krev a zitra rano se rozhodne co se mnou.Doktor byl moc vstricny a vse mi vysvetlil,vidi to spis na ranne tehu,vajecniky mam pry ciste.Jsou opatrni,bo nemam zadne dite,tak at nejake mit muzu,testuji me,nez se na me vrhnou s kudlou:-).Uz jsem se po tom pocatecnim soku vzpamatovala a jsem relativne v klidu.Pa
Dobře,to budu pěkně napnutá jak ti to dopadlo.
Myslím na tebe![]()
Ahoj Juli,to mě hrozně mrzí
,tak jsem ti to přála a myslela na tebe,aby bylo vše ok
U mě měli taky podezřená na mimiděložní,naštěstí se vyloučilo.
To je dobře,že to mimoděložní není.Jakou krev z tebe vysáli?Kolik jsi měla HCG?Snad bude vše v pořádku a nebudou ti muset dělat žádný zákrok.
Myslím na tebe a držím palečky,až budeš mít čásek,zase se ozvi,jsem s tebou
![]()
Minuly tyden HCG 95,ze vcerejsiho odberu 79,takze to klesa.Z tech nizkych hodnot prave jeden doktor soudi,ze to neni mimodelozni,ale ranne.Ted v nemocnici testujou znova a zitra rano zas a pak se uvidi. Diky,ze me jeste ctes:-)). Jsem poprve v zivote v nemocnici,takze koukam jak vyorana mys.Jo a zacinam trochu vic krvacet,tak snad to odejde samo,bez zakroku.Preju dobrou noc
.
JulieJulie píše:
Minuly tyden HCG 95,ze vcerejsiho odberu 79,takze to klesa.Z tech nizkych hodnot prave jeden doktor soudi,ze to neni mimodelozni,ale ranne.Ted v nemocnici testujou znova a zitra rano zas a pak se uvidi. Diky,ze me jeste ctes:-)). Jsem poprve v zivote v nemocnici,takze koukam jak vyorana mys.Jo a zacinam trochu vic krvacet,tak snad to odejde samo,bez zakroku.Preju dobrou noc.
To víš,že tě čtu,pořád sem nakukuju a jsem napnutá.To je mi hrozně líto
,ale je lepší,aby to odešlo samo,než nějaký zákrok,takhle se budete moci hned začít znovu snažit.
Budeme se snažit spolu ![]()
Bud v klidu a snaž se usnout a vyspat se.Vím,že to moc nejde,ale zkus to
Dobrou noc.
JulieJulie píše:
Minuly tyden HCG 95,ze vcerejsiho odberu 79,takze to klesa.Z tech nizkych hodnot prave jeden doktor soudi,ze to neni mimodelozni,ale ranne.Ted v nemocnici testujou znova a zitra rano zas a pak se uvidi. Diky,ze me jeste ctes:-)). Jsem poprve v zivote v nemocnici,takze koukam jak vyorana mys.Jo a zacinam trochu vic krvacet,tak snad to odejde samo,bez zakroku.Preju dobrou noc.
Ahojky Julinko,tak jak jsi na tom?Už ti něco zjistili?
Mysllím na tebe
![]()