Vidím ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6212
3.3.11 08:10
ppusina píše:
Juli,už nějaké dítě máte?Já už mám dva kluky,s novým přítelem bysme chtěli mimi,já mojí vytouženou holčičku :oops: :wink: ,uvidíme co se povede,hlavně at je mimi zdravé,to je nejdůležitější.Vím o čem mluvím,starší syn má DS,ale je to naše sluníčko :kytka: :huban:

Já dítě nemám žádné,přítel má z prvního manželství kluka,který se jim tenkrát povedl „hned“…se mnou už se „snaží“ víc jak rok a nic, a když se zadařilo,tak to zase nevypadá dobře,je z toho vyhukaný,ale tváří se statečně :-D .
Dítě s DS, to smekám,kolikrát jsem přemýšlela,jestli bych to zvládla,ale jsem povaha,že na to nemám.
Co tak pozoruju kolem sebe,tak jsou teď holky děvčat chtivé :-D ,tak ať se povede cácorka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 08:44
JulieJulie píše:
ppusina píše:
Juli,už nějaké dítě máte?Já už mám dva kluky,s novým přítelem bysme chtěli mimi,já mojí vytouženou holčičku :oops: :wink: ,uvidíme co se povede,hlavně at je mimi zdravé,to je nejdůležitější.Vím o čem mluvím,starší syn má DS,ale je to naše sluníčko :kytka: :huban:
Já dítě nemám žádné,přítel má z prvního manželství kluka,který se jim tenkrát povedl „hned“…se mnou už se „snaží“ víc jak rok a nic, a když se zadařilo,tak to zase nevypadá dobře,je z toho vyhukaný,ale tváří se statečně :-D .
Dítě s DS, to smekám,kolikrát jsem přemýšlela,jestli bych to zvládla,ale jsem povaha,že na to nemám.
Co tak pozoruju kolem sebe,tak jsou teď holky děvčat chtivé :-D ,tak ať se povede cácorka :palec:

Aha,tak snad už by to mělo vyjít :palec:
Víš,taky jsem byla povaha,že bych to nezvládla,ale dozvěděli jsme se to až 4dny po porodu a já se zžila s mimískem,začali jsme kojit a já si prostě řekla,že to zkusíme,je to přeci moje dítě,tak se o něj musím postarat.Zatím to zvládáme,někdy je to těžký,ale on se pak na tebe usměje a přitulí se a je zase vše ok.
Je moc šikovný a brácha mu moc pomáhá :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.3.11 09:07
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusina píše:
Co tak pozoruju kolem sebe,tak jsou teď holky děvčat chtivé :-D ,tak ať se povede cácorka :palec:
Aha,tak snad už by to mělo vyjít :palec:
Víš,taky jsem byla povaha,že bych to nezvládla,ale dozvěděli jsme se to až 4dny po porodu a já se zžila s mimískem,začali jsme kojit a já si prostě řekla,že to zkusíme,je to přeci moje dítě,tak se o něj musím postarat.Zatím to zvládáme,někdy je to těžký,ale on se pak na tebe usměje a přitulí se a je zase vše ok.
Je moc šikovný a brácha mu moc pomáhá :palec: :pankac:

Dozvědět se to až po porodu, tak to musel být celkem šok,ale v téhle situaci by se asi každá máma rozhodla proto to, si drobečka nechat. A pokud máš druhého kluka zdravého, který bráchu chrání, tak se to snad zvládá lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 09:27

Byl to šílený šok :cert:
Kluci jsou od sebe dva roky,ale jsou spíše na stejné úravni-jsou jako dvojčata :lol: ,jsou i skoro stejně velcí.Staršímu je 6,5let a mladšímu je 4,5roku.
V kolik jdeš k mudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.3.11 09:47
ppusina píše:
Byl to šílený šok :cert:
Kluci jsou od sebe dva roky,ale jsou spíše na stejné úravni-jsou jako dvojčata :lol: ,jsou i skoro stejně velcí.Staršímu je 6,5let a mladšímu je 4,5roku.
V kolik jdeš k mudr?

Když budou bráchové držet spolu,tak to zvládnete, koukám na foto a kluci vypadají spokojeně :palec: .
K Dr. fičím na 14h. Jen doufám,že mi dá jasnou odpověď a nebude to zase „možná“ :zed: . Jsem smířená s tou horší variantou,tak mě MUDr. může už jen překvapit :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.3.11 10:29

ppusino,myslíš,že kdyby to bylo mimoděložní těhu, tak by se už nějak projevilo??? Z tohohle mám asi největší obavy…poprvé jsem měla pozitivní test 18.2., tedy před 14ti dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 13:11
JulieJulie píše:
ppusino,myslíš,že kdyby to bylo mimoděložní těhu, tak by se už nějak projevilo??? Z tohohle mám asi největší obavy…poprvé jsem měla pozitivní test 18.2., tedy před 14ti dny…

Juli,tak to ti nepovim,s tím zkušenost nemám :nevim: ,ale snad už by se to nějak projevilo.Držím strašně moc pěstičky a doufám,že bude mimi v pořádku a tys si budeš už jen užívat v klídku těhulkování :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.3.11 13:34
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusino,myslíš,že kdyby to bylo mimoděložní těhu, tak by se už nějak projevilo??? Z tohohle mám asi největší obavy…poprvé jsem měla pozitivní test 18.2., tedy před 14ti dny…
Juli,tak to ti nepovim,s tím zkušenost nemám :nevim: ,ale snad už by se to nějak projevilo.Držím strašně moc pěstičky a doufám,že bude mimi v pořádku a tys si budeš už jen užívat v klídku těhulkování :palec: :kytka:

Děkuju moc, za chvilku fičím a na netu budu asi až zítra ráno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 13:41

Dobře,to budu pěkně napnutá jak ti to dopadlo. :wink:
Myslím na tebe :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.3.11 19:52
ppusina píše:
Myslím na tebe :palec: :kytka:

Ahoj ppusino.Jsem v nemocnici,pisu z telefonu.Mam podezreni na mimodelozni tehu nebo je to ranne tehu a odejde to samo.Vysali ze me krev a zitra rano se rozhodne co se mnou.Doktor byl moc vstricny a vse mi vysvetlil,vidi to spis na ranne tehu,vajecniky mam pry ciste.Jsou opatrni,bo nemam zadne dite,tak at nejake mit muzu,testuji me,nez se na me vrhnou s kudlou:-).Uz jsem se po tom pocatecnim soku vzpamatovala a jsem relativne v klidu.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 20:59
JulieJulie píše:
ppusina píše:
Myslím na tebe :palec: :kytka:
Ahoj ppusino.Jsem v nemocnici,pisu z telefonu.Mam podezreni na mimodelozni tehu nebo je to ranne tehu a odejde to samo.Vysali ze me krev a zitra rano se rozhodne co se mnou.Doktor byl moc vstricny a vse mi vysvetlil,vidi to spis na ranne tehu,vajecniky mam pry ciste.Jsou opatrni,bo nemam zadne dite,tak at nejake mit muzu,testuji me,nez se na me vrhnou s kudlou:-).Uz jsem se po tom pocatecnim soku vzpamatovala a jsem relativne v klidu.Pa

Ahoj Juli,to mě hrozně mrzí :cry: ,tak jsem ti to přála a myslela na tebe,aby bylo vše ok :-( U mě měli taky podezřená na mimiděložní,naštěstí se vyloučilo.
To je dobře,že to mimoděložní není.Jakou krev z tebe vysáli?Kolik jsi měla HCG?Snad bude vše v pořádku a nebudou ti muset dělat žádný zákrok.
Myslím na tebe a držím palečky,až budeš mít čásek,zase se ozvi,jsem s tebou :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.3.11 21:08

Minuly tyden HCG 95,ze vcerejsiho odberu 79,takze to klesa.Z tech nizkych hodnot prave jeden doktor soudi,ze to neni mimodelozni,ale ranne.Ted v nemocnici testujou znova a zitra rano zas a pak se uvidi. Diky,ze me jeste ctes:-)). Jsem poprve v zivote v nemocnici,takze koukam jak vyorana mys.Jo a zacinam trochu vic krvacet,tak snad to odejde samo,bez zakroku.Preju dobrou noc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 21:14
JulieJulie píše:
Minuly tyden HCG 95,ze vcerejsiho odberu 79,takze to klesa.Z tech nizkych hodnot prave jeden doktor soudi,ze to neni mimodelozni,ale ranne.Ted v nemocnici testujou znova a zitra rano zas a pak se uvidi. Diky,ze me jeste ctes:-)). Jsem poprve v zivote v nemocnici,takze koukam jak vyorana mys.Jo a zacinam trochu vic krvacet,tak snad to odejde samo,bez zakroku.Preju dobrou noc :-).

To víš,že tě čtu,pořád sem nakukuju a jsem napnutá.To je mi hrozně líto :cry: ,ale je lepší,aby to odešlo samo,než nějaký zákrok,takhle se budete moci hned začít znovu snažit.
Budeme se snažit spolu :wink:
Bud v klidu a snaž se usnout a vyspat se.Vím,že to moc nejde,ale zkus to :huban: Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
4.3.11 09:20
JulieJulie píše:
Minuly tyden HCG 95,ze vcerejsiho odberu 79,takze to klesa.Z tech nizkych hodnot prave jeden doktor soudi,ze to neni mimodelozni,ale ranne.Ted v nemocnici testujou znova a zitra rano zas a pak se uvidi. Diky,ze me jeste ctes:-)). Jsem poprve v zivote v nemocnici,takze koukam jak vyorana mys.Jo a zacinam trochu vic krvacet,tak snad to odejde samo,bez zakroku.Preju dobrou noc :-).

Ahojky Julinko,tak jak jsi na tom?Už ti něco zjistili?
Mysllím na tebe :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
4.3.11 09:39

ahojky Juli,to je smutné.je mi to líto.drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...