Vidím ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6212
8.3.11 08:02
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusina píše:
Jéé,má tam být budete :hug: :hug: :lol:

No,ale srandovně ses uklepla :-D .
Do práce jsem šla, bo mi je dobře,ale beru ještě nějaké prášky na dočištění a není mi po nich nejlépe…mám brát tři denně,zkrouhla jsem si to na dva,ale asi je vysadím úplně…přece jen tělo není blbé a ví co má dělat, doufám 8-).

Držím pěsti, ať kontrola dopadne dobře…občas to jsou nervy,když člověk vidí,jak se u toho doktor tváří vážně a nevypadne z něj pomalu ani slovo…tak přeju ať ten Tvůj je pozitivně ukecaný :palec:

Vid :wink: :lol:
To je dobře,aspon přijdeš na jiné myšlenky :wink: :palec:
Radši ty prášky dober nebo se porad s mudr jestli nejdou změnit,když je ti po nich zle.

Doufám,že tentokrát bude pozitivní,protože minule jeho a sestry výraz mě fakt vyděsil :-?

Dobrá,zítra jdu k MUDr. na kontrolu,tak se na ty prášky optám,včera večer mi bylo celkem špatně.
Jináč jsem se bavila s kamarádkou,co 3× potratila a vždy po potratu hned zase otěhotněla,teď čeká třetí mimčo:-). Tak na mě houkla,ať se na to vrhneme hned po těch třech měsících a na nic nečekáme, tož ji poslechnu :lol: . :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 08:09

Dobré ránko,jen se zeptej za to nic nedáš :palec:
Tak to je super,že se jim to vždycky hned povedlo :kytka: :potlesk:
Určitě se vám taky brzy zadaří:-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
8.3.11 09:06

ppusino, prosím Tě, čtu tady na diskuzích o metrech,které si zadáš do profilu, hledám ve svém profilu a netuším,kde ho najít, můžeš poradit ?? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 11:42
JulieJulie píše:
ppusino, prosím Tě, čtu tady na diskuzích o metrech,které si zadáš do profilu, hledám ve svém profilu a netuším,kde ho najít, můžeš poradit ?? Díky moc.

Ahojky,myslím,že je to zobrazovat podpis a do podpisu to nejspíš nějak zadat,ale jak nevím :nevim:
Dala jsem zobrazovat podpis a už vidím ostatních metříky,zkusím to ještě nějak prozkoumat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
8.3.11 13:20
ppusina píše:
JulieJulie píše:
ppusino, prosím Tě, čtu tady na diskuzích o metrech,které si zadáš do profilu, hledám ve svém profilu a netuším,kde ho najít, můžeš poradit ?? Díky moc.
Ahojky,myslím,že je to zobrazovat podpis a do podpisu to nejspíš nějak zadat,ale jak nevím :nevim:
Dala jsem zobrazovat podpis a už vidím ostatních metříky,zkusím to ještě nějak prozkoumat :wink:

Ty bláááho,to je dobrý, díky za tip se zaškrtnutím toho podpisu :potlesk: . Já tu někde našla jak metřík zadat,ale už nevím kde, je to nějaký složitý,Ti povím :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
8.3.11 13:39

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
8.3.11 13:43

další pokus o vložení metříku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
8.3.11 13:43

Ha a mám to :-), tak snad se brzy objeví i těhu metr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 17:11
JulieJulie píše:
Ha a mám to :-), tak snad se brzy objeví i těhu metr :palec:

Teda ty jsi šikulka :-)
Já koukala na ty stránky,ale bohužel neumím anglicky,nechala jsem si to přeložit,ale když už jsem vše měla hotové,tak to tam psalo,že se musím zaregistrovat a zvolit nějaký formát diskuze či co a to už jsem nevěděla co s tím :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 17:25

Zkouška :think: :nevim:

Příspěvek upraven 08.03.11 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 17:27

Nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 17:53

Tak teda nevim :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
8.3.11 18:32

Konečně jsem na to přišla :pankac: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
9.3.11 10:43

Paráááda, jsi šikovná a koukám,že to máš ve slovenštině, téééda, závidím :lol: . Hold budu muset oživovat tu svou angličtinu :-).
Dnes jsem byla naposledy na kontrole v nemocnici, HCG sice leze dolů strááášně pomalu,ale jinak jsem v pořádku. Další kontrola příští týden už bude u mého gyndaře :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
9.3.11 12:30

Ahoj,to jsem ráda,že jsi v pořádku. :kytka:
Tady máš stránky,kde se dají udělat metříky ve slovenštině http://www.premamy.sk/ticker
:palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital