Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ppusina píše:JulieJulie píše:ppusina píše:
Jéé,má tam být budete![]()
![]()
No,ale srandovně ses uklepla
Držím pěsti, ať kontrola dopadne dobře…občas to jsou nervy,když člověk vidí,jak se u toho doktor tváří vážně a nevypadne z něj pomalu ani slovo…tak přeju ať ten Tvůj je pozitivně ukecaný.
Do práce jsem šla, bo mi je dobře,ale beru ještě nějaké prášky na dočištění a není mi po nich nejlépe…mám brát tři denně,zkrouhla jsem si to na dva,ale asi je vysadím úplně…přece jen tělo není blbé a ví co má dělat, doufám.
Vid
Doufám,že tentokrát bude pozitivní,protože minule jeho a sestry výraz mě fakt vyděsil![]()
To je dobře,aspon přijdeš na jiné myšlenky![]()
Radši ty prášky dober nebo se porad s mudr jestli nejdou změnit,když je ti po nich zle.
Dobrá,zítra jdu k MUDr. na kontrolu,tak se na ty prášky optám,včera večer mi bylo celkem špatně.
Jináč jsem se bavila s kamarádkou,co 3× potratila a vždy po potratu hned zase otěhotněla,teď čeká třetí mimčo:-). Tak na mě houkla,ať se na to vrhneme hned po těch třech měsících a na nic nečekáme, tož ji poslechnu
. ![]()
Dobré ránko,jen se zeptej za to nic nedáš ![]()
Tak to je super,že se jim to vždycky hned povedlo
![]()
Určitě se vám taky brzy zadaří:-) ![]()
ppusino, prosím Tě, čtu tady na diskuzích o metrech,které si zadáš do profilu, hledám ve svém profilu a netuším,kde ho najít, můžeš poradit ?? Díky moc.
JulieJulie píše:
ppusino, prosím Tě, čtu tady na diskuzích o metrech,které si zadáš do profilu, hledám ve svém profilu a netuším,kde ho najít, můžeš poradit ?? Díky moc.
Ahojky,myslím,že je to zobrazovat podpis a do podpisu to nejspíš nějak zadat,ale jak nevím ![]()
Dala jsem zobrazovat podpis a už vidím ostatních metříky,zkusím to ještě nějak prozkoumat ![]()
ppusina píše:JulieJulie píše:Ahojky,myslím,že je to zobrazovat podpis a do podpisu to nejspíš nějak zadat,ale jak nevím
Dala jsem zobrazovat podpis a už vidím ostatních metříky,zkusím to ještě nějak prozkoumat
Ty bláááho,to je dobrý, díky za tip se zaškrtnutím toho podpisu
. Já tu někde našla jak metřík zadat,ale už nevím kde, je to nějaký složitý,Ti povím
.
JulieJulie píše:
Ha a mám to, tak snad se brzy objeví i těhu metr
Teda ty jsi šikulka ![]()
Já koukala na ty stránky,ale bohužel neumím anglicky,nechala jsem si to přeložit,ale když už jsem vše měla hotové,tak to tam psalo,že se musím zaregistrovat a zvolit nějaký formát diskuze či co a to už jsem nevěděla co s tím
![]()
Paráááda, jsi šikovná a koukám,že to máš ve slovenštině, téééda, závidím
. Hold budu muset oživovat tu svou angličtinu
.
Dnes jsem byla naposledy na kontrole v nemocnici, HCG sice leze dolů strááášně pomalu,ale jinak jsem v pořádku. Další kontrola příští týden už bude u mého gyndaře
.
Ahoj,to jsem ráda,že jsi v pořádku. ![]()
Tady máš stránky,kde se dají udělat metříky ve slovenštině http://www.premamy.sk/ticker
![]()