Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rony79 píše:
Ahoj, Veru já když vysadila prášky, tak se mi další cykly prodloužily až na 32 dní. Jinak na testu se mi ukázaly čárky 11 DPO, takže jestli víš, kdy byla ovulka, nebo zhruba „oplodňující“ sexík, tak si udělej test tak nějak ten 11. den. Někomu se to ukáže i dřív, někomu déle, ale co jsem četla od dr. na netu, tak ten 11-14 den už by mělo být něco málo vidět na tt. A asi bych věřila hlavně Mamatestům. Já měla teď na dvou různých značkách dokonce sílící čárky a přitom krev byla 0, Mamatest jediný byl negativní a včera přišla MS. Takže takhodně štěstí.
To je mi líto ![]()
Držím palečky,aby se příště už povedlo ![]()
ahoj holky, tak z toho testu vůbec nejsem moudrá , první čárka na C je slabší a druhá na T silnější, tak co myslíte? těhu asi nejsem že…?? pořád jsem to nedostala…no uvidím co mi poví prodloužený víkend
a třeba v úterý zkusím testík znovu ![]()
veru1234 píše:
ahoj holky, tak z toho testu vůbec nejsem moudrá , první čárka na C je slabší a druhá na T silnější, tak co myslíte? těhu asi nejsem že…?? pořád jsem to nedostala…no uvidím co mi poví prodloužený víkenda třeba v úterý zkusím testík znovu
Zdravím veru,
a nemůžeš sem hodit foto toho testu,ať se na něj koukneme ??? A jaká značka testu do byla???
Pokud je testovací čárka silnější než kontrolní tak by si těhu měla být na 100%. Jaký je to test?
Byl mamatest 10 od GS jak jsou v krabičce 2ks. Fotečku nemám ale pokud to půjde navečer vám ji sem hodím…
jestli to ještě bude vypadat stejně jako ráno.
Pošli fotku, ale myslím, že těhu budeš, pokud je testovací ještě silnější než kontrolní
veru1234 píše:
Byl mamatest 10 od GS jak jsou v krabičce 2ks. Fotečku nemám ale pokud to půjde navečer vám ji sem hodím…jestli to ještě bude vypadat stejně jako ráno.
Souhlasím z kaa13, určitě budeš těhu a hormon HCG už bude pěkně vysoký,když se ukazuje silnější než kontrolní pásek
. Tak budu držet pěsti ať vše dobře dopadne ![]()
tak tady je, je to teda focené ted večer, ale ráno to bylo vidět o trochu víc
ta silnější čárka byla jasnější o hodně víc než je ted a ta druhá je asi stejná.
veru1234 píše:
tak tady je, je to teda focené ted večer, ale ráno to bylo vidět o trochu vícta silnější čárka byla jasnější o hodně víc než je ted a ta druhá je asi stejná.
Krásný pozitivní test, gratuluju! ![]()
veru1234 píše:
tak tady je, je to teda focené ted večer, ale ráno to bylo vidět o trochu vícta silnější čárka byla jasnější o hodně víc než je ted a ta druhá je asi stejná.
Veru,
tak pozitivní to určitě je, akorát kontrolní je ten proužek vpravo na fotce-tedy ten silnější…testovací je ten vlevo-ten světlejší…ale těhu to určo je
![]()
JulieJulie píše:veru1234 píše:Zdravím veru,
ahoj holky, tak z toho testu vůbec nejsem moudrá , první čárka na C je slabší a druhá na T silnější, tak co myslíte? těhu asi nejsem že…?? pořád jsem to nedostala…no uvidím co mi poví prodloužený víkenda třeba v úterý zkusím testík znovu
a nemůžeš sem hodit foto toho testu,ať se na něj koukneme ??? A jaká značka testu do byla???
Ahoj Juli,jak se máš?Něco nového?
Já byla u mudr. a zjistil,že mi praskla cysta a že tam mám další 3cysty.Otěhotnění půjde velice špatně,od dalšího cyklu mi nasadil na 3měsíce antikoncepci,aby se cysty zmenšily nebo úplně vytratily a pak po vysazení bysme měli nejlépe hned otěhotnět,než se zase vytvoří cysty.Takže si dáme ted přestávku a pak budeme doufat,že se zadaří.
Jsem ráda,že jsem tam šla,aspon vím na čem jsem,takhle jsme se mohli snažit kolik měsíců a nic z toho.
ppusina píše:JulieJulie píše:Ahoj Juli,jak se máš?Něco nového?veru1234 píše:Zdravím veru,
Já byla u mudr. a zjistil,že mi praskla cysta a že tam mám další 3cysty.Otěhotnění půjde velice špatně,od dalšího cyklu mi nasadil na 3měsíce antikoncepci,aby se cysty zmenšily nebo úplně vytratily a pak po vysazení bysme měli nejlépe hned otěhotnět,než se zase vytvoří cysty.Takže si dáme ted přestávku a pak budeme doufat,že se zadaří.
Jsem ráda,že jsem tam šla,aspon vím na čem jsem,takhle jsme se mohli snažit kolik měsíců a nic z toho.
Ahojda ppusino,
téééda, antiko na 3 měsíce…tak budu držet pěsti,ať cysty zmizí…mě je kdysi doktor rozehnal injekcemi,ale bylo to na dlouho … půl roku jsem chodila na injekce a opravdu vymizely…já byla na kontrole minulý týden,bo se mi ani po 8týdnech od revize nedostavila menses…doktor mě ani neprohlídl
,furt se bojí infekce,či co…píchl mi injekci na vyvolání,nechal udělat HCG test(výsledek bude zítra) a uvidí se co bude…buď jsem těhu nebo to dostanu,takže teď čekám…snad se dočkám nějakého výsledku ![]()
Jináč v práci mě honí jako nadmutou kozu a doma pohoda,takže novinky jinak žádné ![]()
JulieJulie píše:ppusina píše:Ahojda ppusino,JulieJulie píše:Ahoj Juli,jak se máš?Něco nového?veru1234 píše:Zdravím veru,
téééda, antiko na 3 měsíce…tak budu držet pěsti,ať cysty zmizí…mě je kdysi doktor rozehnal injekcemi,ale bylo to na dlouho … půl roku jsem chodila na injekce a opravdu vymizely…já byla na kontrole minulý týden,bo se mi ani po 8týdnech od revize nedostavila menses…doktor mě ani neprohlídl,furt se bojí infekce,či co…píchl mi injekci na vyvolání,nechal udělat HCG test(výsledek bude zítra) a uvidí se co bude…buď jsem těhu nebo to dostanu,takže teď čekám…snad se dočkám nějakého výsledku
Jináč v práci mě honí jako nadmutou kozu a doma pohoda,takže novinky jinak žádné
Ahojky,tak jak dopadl výsledek?
Neměly byste se tolik upínat na testování. Zažila jsem to na vlastní kůži. Jednou duch na testu, podruhé zase nic, do toho menstruace, no prostě zmatek v hlavě a test slabě pozitivní i po menstruaci. A protože nic nesílilo, tak jsem to úplně zavrhla. To, že jsem byla těhotná, jsem zjistila bohužel pozdě - ve 12. týdnu a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Kdybych včas navštívila doktora a nespoléhela na nespolehlivé těhotenské testy, mohlo to všechno dopadnout jinak a mohla jsem se chovat jako těhotná.
ppusina píše:JulieJulie píše:Ahojky,tak jak dopadl výsledek?ppusina píše:Ahojda ppusino,JulieJulie píše:Ahoj Juli,jak se máš?Něco nového?veru1234 píše:Zdravím veru,
téééda, antiko na 3 měsíce…tak budu držet pěsti,ať cysty zmizí…mě je kdysi doktor rozehnal injekcemi,ale bylo to na dlouho … půl roku jsem chodila na injekce a opravdu vymizely…já byla na kontrole minulý týden,bo se mi ani po 8týdnech od revize nedostavila menses…doktor mě ani neprohlídl,furt se bojí infekce,či co…píchl mi injekci na vyvolání,nechal udělat HCG test(výsledek bude zítra) a uvidí se co bude…buď jsem těhu nebo to dostanu,takže teď čekám…snad se dočkám nějakého výsledku
Jináč v práci mě honí jako nadmutou kozu a doma pohoda,takže novinky jinak žádné
Já pro samou práci jsem tam zapomněla zavolat
, dnes má doktor zavřeno,takže zítra ![]()