Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jdu si pro radu a předem se omlouvám, možná za blbé dotazy. Dávám zde TT,ten horní jsem si dělala hned ráno,a ten druhý dvě hodiny na to. Fakt jsem laik,tak pardón. Jsem z toho zmatená, protože asi tři dny špiním,tak nevím,jestli je to pozitivní nebo? Moc děkuji za odpověď. ![]()
Četla,proto jsem se omlouvala za blbý dotaz, ten test jsem si dělala poprvé a zkušenost nemám žádnou,tak se tak blbě ptám. Ještě jednou pardón.
@Lros oba jsou pozitivní, potichu gratuluju
Pokud špiníš, radši zajdi na gyndu co nejdřív
I když v tomhle stadiu platí, že pokud by byl zásaní problém, embrio se stejně neudrží
Ale to předbíhám, klidně může být vše v pořádku ![]()
@pe-terka mockrát děkuji za odpověď,snad bude vše v pořádku. Bude mi 39 a dítě budu mít první,tak mám opravdu strach. K doktorce jdu až 1.4.. Ještě jednou děkuji za odpověď.
Že jsi těhotná, časem opravdu poznáš. Začne ti růst břicho.
Nechápu, po každé ovulaci kupovat desítky testů a hystericky hledat čárku…kdybyste za ty prachy radši koupily pár konzerv pro zvířata v útulcích.
@lilithlilith píše: Že jsi těhotná, časem opravdu poznáš. Začne ti růst břicho.
Nechápu, po každé ovulaci kupovat desítky testů a hystericky hledat čárku…kdybyste za ty prachy radši koupily pár konzerv pro zvířata v útulcích.
probůh, dělala si dva testy, obvykle jsou součástí jenoho balení (cca 50korun)
Dělala si je, když jí vynechala menstruace a navíc špiní (nikoli po ovulaci)! A jestli je těhotná z psí konzervy fakt nepozná
![]()
@pe-terka děkuji za reakci, zaregistrovala jsem se teprve dnes a fakt se nestačím divit některým reakcím. Lidi jsou fakt různí.
@Lros píše:
@pe-terka děkuji za reakci, zaregistrovala jsem se teprve dnes a fakt se nestačím divit některým reakcím. Lidi jsou fakt různí.
to víš, holt si asi potřebovala rýpnout a byla jsi na ráně ![]()
Tak hlavně at je všechno v pořádku
V tomto stadiu je to stejně tak, že kvalitní embrio vydrží a to horší příroda potratí ![]()
Takže se šetři a veř v dobré konce ![]()
@Lros ještě bych chtěla napsat, že prvního dubna je za dva týdny
Kdyby jsi stále špinila, podle mého je to důvod upozornit lékařku na špinění s pozitivním těhu testem
Měla by tě objednat dříve
Zkontroluje tě ultrazvukem a v případě prosperujícího těho může nasadit utrogestan (Duphaston)! Což je hormon progesteron, který způsobí nakypření děložní sliznice, takže se oplodněné vajíčko lépe zahnízdí
![]()
@pe-terka Děkuji ještě jednou za radu, počkám do zítra a kdyžtak zavolám doktorce. Jsem těhotná poprvé,jak jsem psala, takže opravdu nevím co a jak. Děkuji. Já si nejdřív myslela, že jsem to dostala se zpožděním,ale bylo to takové divné. Ale některé ženy prý menstruující i když jsou těhotné.