Vidíte 2 čárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12237
17.3.19 09:03

@Evca.St Ale jo, neco videt je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
17.3.19 09:06

hezký :) gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.19 09:16

Je to tam!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.19 13:15

Pozitivní?

Ahoj holky,jdu si pro radu a předem se omlouvám, možná za blbé dotazy. Dávám zde TT,ten horní jsem si dělala hned ráno,a ten druhý dvě hodiny na to. Fakt jsem laik,tak pardón. Jsem z toho zmatená, protože asi tři dny špiním,tak nevím,jestli je to pozitivní nebo? Moc děkuji za odpověď. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 13:27

@Lros a příbalovej leták jsi četla??? Určitě to tam máš vysvětlený :roll:

• Citovat
  • Upravit
7
17.3.19 13:33

????

Četla,proto jsem se omlouvala za blbý dotaz, ten test jsem si dělala poprvé a zkušenost nemám žádnou,tak se tak blbě ptám. Ještě jednou pardón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 13:38

@Lros oba jsou pozitivní, potichu gratuluju :kytka: Pokud špiníš, radši zajdi na gyndu co nejdřív :think: I když v tomhle stadiu platí, že pokud by byl zásaní problém, embrio se stejně neudrží :think: Ale to předbíhám, klidně může být vše v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.19 13:42

@pe-terka mockrát děkuji za odpověď,snad bude vše v pořádku. Bude mi 39 a dítě budu mít první,tak mám opravdu strach. K doktorce jdu až 1.4.. Ještě jednou děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.3.19 15:38

Že jsi těhotná, časem opravdu poznáš. Začne ti růst břicho.
Nechápu, po každé ovulaci kupovat desítky testů a hystericky hledat čárku…kdybyste za ty prachy radši koupily pár konzerv pro zvířata v útulcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 18:29
@lilithlilith píše: Že jsi těhotná, časem opravdu poznáš. Začne ti růst břicho.
Nechápu, po každé ovulaci kupovat desítky testů a hystericky hledat čárku…kdybyste za ty prachy radši koupily pár konzerv pro zvířata v útulcích.

probůh, dělala si dva testy, obvykle jsou součástí jenoho balení (cca 50korun) :roll: Dělala si je, když jí vynechala menstruace a navíc špiní (nikoli po ovulaci)! A jestli je těhotná z psí konzervy fakt nepozná 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.19 18:33

@pe-terka děkuji za reakci, zaregistrovala jsem se teprve dnes a fakt se nestačím divit některým reakcím. Lidi jsou fakt různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 18:36
@Lros píše:
@pe-terka děkuji za reakci, zaregistrovala jsem se teprve dnes a fakt se nestačím divit některým reakcím. Lidi jsou fakt různí.

to víš, holt si asi potřebovala rýpnout a byla jsi na ráně :nevim:
Tak hlavně at je všechno v pořádku :kytka: V tomto stadiu je to stejně tak, že kvalitní embrio vydrží a to horší příroda potratí :think:
Takže se šetři a veř v dobré konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.19 18:39

@pe-terka Děkuji mockrát za podporu a dobrou radu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 18:44

@Lros ještě bych chtěla napsat, že prvního dubna je za dva týdny :nevim: Kdyby jsi stále špinila, podle mého je to důvod upozornit lékařku na špinění s pozitivním těhu testem :think: Měla by tě objednat dříve :think: Zkontroluje tě ultrazvukem a v případě prosperujícího těho může nasadit utrogestan (Duphaston)! Což je hormon progesteron, který způsobí nakypření děložní sliznice, takže se oplodněné vajíčko lépe zahnízdí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.19 18:50

@pe-terka Děkuji ještě jednou za radu, počkám do zítra a kdyžtak zavolám doktorce. Jsem těhotná poprvé,jak jsem psala, takže opravdu nevím co a jak. Děkuji. Já si nejdřív myslela, že jsem to dostala se zpožděním,ale bylo to takové divné. Ale některé ženy prý menstruující i když jsou těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí