Vidíte 2 čárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
17.3.19 18:50

@pe-terka Děkuji ještě jednou za radu, počkám do zítra a kdyžtak zavolám doktorce. Jsem těhotná poprvé,jak jsem psala, takže opravdu nevím co a jak. Děkuji. Já si nejdřív myslela, že jsem to dostala se zpožděním,ale bylo to takové divné. Ale některé ženy prý menstruující i když jsou těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 18:55
@Lros píše:
@pe-terka Děkuji ještě jednou za radu, počkám do zítra a kdyžtak zavolám doktorce. Jsem těhotná poprvé,jak jsem psala, takže opravdu nevím co a jak. Děkuji. Já si nejdřív myslela, že jsem to dostala se zpožděním,ale bylo to takové divné. Ale některé ženy prý menstruující i když jsou těhotné.

taky jsem o tom slyšela, ale osobně se mi to nestalo a nikoho takového neznám :think: Vždy je lepší, když tě zkoukne gynekolog, nelze to brát jako normu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.3.19 18:57

@pe-terka Samozřejmě, že mít jistotu bude lepší. Zítra uvidím,co a jak. Měj se pěkně a ještě jednou moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 19:08
@Lros píše:
@pe-terka Samozřejmě, že mít jistotu bude lepší. Zítra uvidím,co a jak. Měj se pěkně a ještě jednou moc děkuji.
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.3.19 21:16

Ahojky, doufám, že nevadí, že se k vám přidám. Snažíme se o druhé dítě, mám PCO, takže bez Duphastonu a Clostylbegytu nemam MS ani OVU. Tento měsíc jsem měla zas díky Clostylbegytu OVU, teď jsem 11DPO a jeden den po MS, kdy jsem jen trochu zaspinila pri utirani na zachode… Omlouvám se, že to tak píšu. Ráno jsem si dělala pro jistotu test a vidím tam slabého ducha, co myslíte?? MS mi vzdy díky duphastonu šlape jak hodinky a vzdy prijde hodně, dnes kromě prihody na zachode nic. Pálí mě bradavky, jinak se cítím dobře, můžu i s tím vším doufat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 21:56

Taky jdu otravovat s testem

Holky snažíme se víc jak rok. Vždy test sněhobílí… Ale dnes mi svitla naděje. Vidíte tam něco? Dost blbě se to fotilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 21:58

@Erousek já tu čárku u vás vidím celkem jasně. Budu držet palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
95
18.3.19 05:32
@Anonymní píše:
@Erousek já tu čárku u vás vidím celkem jasně. Budu držet palce :srdce:

Jeee děkuji, :hug: dnes jsem si zkusila ráno udělat digitální test a vyšel pozitivní, :dance: jen mě trápí, že při utreni stale spinim.. Ale hnede. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.3.19 05:35
@Anonymní píše:
@Erousek já tu čárku u vás vidím celkem jasně. Budu držet palce :srdce:

Jinak já tam též u tebe něco vidím, zkus testovat a uvidíš, někdy se prý stává, že vyleze jen po limitu falešný kontrolní proužek, držím ti palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.3.19 14:40

Vidíte něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.19 14:48

@Kacenka135 já tam něco slabého vidím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.3.19 14:52

@riskdreamexpect a vidíte něco na všech? Nebo jen některé a nejsou to nějaké ty rysky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.3.19 15:27

@Kacenka135 ja tam něco vidím, jak máš dělané od sebe ty tt.?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.3.19 15:52

@Erousek jde to po sobě od zeleného včera odpoledne dneska ráno a dneska odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.19 15:55
@Kacenka135 píše:
@Erousek jde to po sobě od zeleného včera odpoledne dneska ráno a dneska odpoledne

Mešká ms? Nebo kolikátej den cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital