Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Druhá čárka je zřetelně vidět. Uvidíš, jestli za pár dní zesílí.
Mě by zajímalo za jak dlouho můžou dojit témata k diskuzi ohledně dvou čárek. Samozřejmě nápaditost nezna mezi, vždycky říkám, ze už to musí být vyčerpané a zas a znova se objeví, již asi 157975588. diskuze na toto tema ![]()
Doporučila bych před založení diskuse projet ty, kterých je tu plno přeplno 😳 😳 já nechápu proč kvůli každému testu, se tu zakládá další diskuze. Vždyť je to 50× denně úplně to samé 🙄 🙄 🙄
To vidím i já, že tam je i druhá (a že já většinou duchy, co tu kdo postuje nevidím), zkus to pozítří znovu
Tak tohle je fotka z 31. dne cyklu (ta včerejší byla den stará), myslím, že zesílila
, děkuju vám, co jste odpověděly, alespoň jsem se ujistila, že nejsem cvok ![]()
@Anonymní píše:
Tak tohle je fotka z 31. dne cyklu (ta včerejší byla den stará), myslím, že zesílila, děkuju vám, co jste odpověděly, alespoň jsem se ujistila, že nejsem cvok
Jak pisou holky, ujistuj se priste v diskuzich jiz vytvorenych a nezakladej novou. Takhle akorat pulku vytocis…
@DandátkoP Dobře, díky, přiznám se, že tomu tady ještě tolik nerozumím, ale to je moje chyba, to se omlouvám. Jde diskuzi smazat, aby tu už neotravovala?
Ahoj, mám nepravidelný cyklus 29-33 dní. Jsem čtvrt roku po ZT a toto je test z 29. dne cyklu. Po zaschnutí už nevidím nic, tak to spíš nic nebude.