Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přidávám foto. Na fotce to neslo moc vidět ale jsou tam. Je možné mít současné dva duchy ten první odpoledne a druhy silnější k veceru.
Nevím, co je M/S, znám jen MS, každopádně testy jsou negativní.
@Barevné klubíčko píše: Více
M/S se mi tam vložilo lomítko automaticky.
Mě přijde že hned každý musí rýpat. Každopádně děkuji za názor. Krásný večer ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak snad si to po sobě nejdřív přečtu, než to odešlu, ne? A není zač.
@Barevné klubíčko píše: Více
Měla jsem 1% rychle jsem vložila. Každopádně přeji i lepší náladu v diskuzích
![]()
Na tom prvním jde vidět slabý proužek. Ale to je nejspíš jen ryska… Nevyvolávej duchy a zkus to za pár dní znovu. ![]()
@Ocuna píše: Více
Na fotce to nejde skoro vidět ale na živo je duch na obou. Na 1 je to vidět více, nevim ![]()
Jinak dík ![]()
Po ms bys už měla dálnice, tohle vypadá max na rysku obzvlášť, když ji musíš podsvítit aby bylo něco vidět. Zkus za pár dní znovu.
Jako slabé duchy vidím ale po MS už by to měly být viditelné proužky …nemohlo jít o biochemické? Ze by se Ms odloucilo a teď je este zbytkové HCG v tele? Nebo mě napadá ze bys měla posunutou ovulaci a místo menstruace to bylo teprve nidacni spinění …zkus za par dni znovu pokud budou viditelnejsi je to jasný 🍀
@Sisi 14 píše: Více
MS přišla o pár dní dříve krvácení cca 3 dny.
Přišlo mi to zvláštní + únava, nálady, trochu nevolnost.
Tak pro zajímavost ty testy. Nic neplánují ani se nebráním. U dcery 7 let jsem to zjistila hned 1.den vynechání MS byly //
Zajímaly mě názory na ty testy, jak říkáš zkusím ještě pro jistotu za pár dní a uvidím
![]()
Děkuji
Já teda nevidím nic. Respektive tohle vidím tady dost často a duch to fakt nebude, prostě ryska
Duch by byl bidet normálně, ne přes nějaké světlo navíc, nebo filtr na fotkách
Nic moc nevidím.
Ještě takhle osvicené…to bych brala jako negativní.
Ahoj holky jsem sice po M/S 3.den, ale byla jen 3dny a bylo mi nevolno. Jen tak jsem si udelala dnes dva mamatesty. Jdou vidět lépe pod světlem prikladam foto. Názory? Mohou být testy vadné? Vidíte to také?