Vinted, jak se posílá?

36
4.5.23 12:23

Vinted jak se posila?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Mám tu spoustu oblečení jak po malé tak po mě. Chtěla bych to dat na Vinted, ale netuším jak funguje to tlačítko koupit. Když mě někdo koupi přes to zboží, tak se mě vygeneruje nějaký kód zabalim to, a jen odnesu na postu (balikovnu) sdělím jim ten kód a hotovo? Nic se na balicek nepíše adresa atd? A popřípadě když to někdo nechce poslat přes to tlačítko tak normálně doporučené posilate? Ale to už se vypisuje na balik adresy + podaci lístek? Dekuju moc, vůbec se v tom neorientuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13197
4.5.23 12:41

Presne jak pises

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.23 12:43

Jak píšeš, jen odmítám prodávat jinak než přes tlačítko koupit. Nemám chuť se s tím kvůli pár korunám otravovat

• Citovat
  • Upravit
15995
4.5.23 12:57

Jak pises, akorat to nemusi byt jen Balikovna. Muzes ten balicek nadepsat treba jmenem, pro pripad nejakeho dohledavani, ale nutne to neni. Adresu ani mit nebudes, vetsinou to jde na nejake vydejni misto, Zasilkovna nebo Balikovna.

Pokud nechce nekdo pres tlacitko, tak je to na tobe, akceptovat to nemusis. Domluv si pak s kupujicim, jak chce poslat (kterou sluzbou) a pak postupuj podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.5.23 13:04

Dekuju moc, prave pro me by bylo nejjednodušší posílat přes balikovnu(pošta) jelikož tady na vesnici nemáme zasilkovnu😀 to si taky mužů nejak zvolit? A ten kód se me nejak ukáže když klikne někdo na to tlačítko koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6510
4.5.23 13:11

Přes balíkovnu se píše i jméno.
Na Vinted ti přijde jen kód, ale ten ti znova přijde i do mailu i s jménem.
Pro zásilkovnu stačí jen kód.
Ještě je tam možnost DPD, ale k tomu musíš mít tiskárnu a vytisknout štítek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.23 13:32
@monica2304 píše:
Dekuju moc, prave pro me by bylo nejjednodušší posílat přes balikovnu(pošta) jelikož tady na vesnici nemáme zasilkovnu😀 to si taky mužů nejak zvolit? A ten kód se me nejak ukáže když klikne někdo na to tlačítko koupit?

Ano, můžeš si tam nastavit, jak to budeš posílat. Já třeba posílám jen balíkovnu a zásilkovnu.

• Citovat
  • Upravit
4043
4.5.23 14:03
@Janli píše:
Ano, můžeš si tam nastavit, jak to budeš posílat. Já třeba posílám jen balíkovnu a zásilkovnu.

Tuhle jsem zjistila, že se dá nastavit balíkovna a DPD, ale zásilkovna je tam prostě přednastavená a nejde zrušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14852
4.5.23 14:29

Přesně tak. Když si někdo napíše, prodam to i postaru přes komunikaci, ale je to fakt opruz a nenabizim to v profilu :lol:
Nicméně vždycky jsem na to přistoupila, protože jsem rada, ze to někdo chce a zbavim se toho :lol: nebudu si odhanet kupujícího, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.5.23 10:04

Přesně tak, jak píšete. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23128
10.5.23 10:11

Jj a když to chce někdo jinak, aby neklikal na to tlačítko koupit, tak pošlu přes zásilkovnu s platbou předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.24 11:53

Ahoj potřebovala bych radu zda ma nějaka maminka zkušenost z prodejem kočárku přes vinted. Jak poslat? mam od slečny pouze adresu ale vubec nevím kam jit z balíkem vždy mi přšel kod ale ted mam pouze jen adresu ani nevím jakeho přepravce si paní zvolila posílam kočárek 3v1 a balik muže mít cca přes 30 kg. nevíte nekdo jak postupovat dál nebo počkat až se paní ozve? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.5.24 12:12

A ona to koupila přes tlačítko? Jakou jsi tam zadávala přepravu? Takhle velký balíky se přes vinted neposílají. To buď vyzvednout osobně nebo poslat přes českou poštu, ovšem minimálně jako dva balíky a dopravu bych počítala minimálně kolem 400.

• Citovat
  • Upravit
2
20.5.24 12:41

Už jsme se s paní domluvili a objendala jsem DPD kuryra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.5.24 12:44
@lenka665 píše: Více

A objednala jsi ho ty nebo ti napsala ona, že přijede kurýr a sám si to zabalí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák