Vinted mi zablokoval účet

1793
12.1.24 21:15

Vinted mi zablokoval účet

Ahoj holky, rozhodla jsem se přetřídit šatník a vinted mi účet zablokoval prý podezření na padělek. Oblečení jsem koupila na vinted, ale některé neunosím tak že vystavím a ono zablokováno. Vyfotila jsem včetně štítků a visaček.. setkal se taky někdo s něčím takovým na vinted? Kdysi jsem tam chtěla prodat Albi tužku a hned mi to smazali, že prý se tam prodávat nesmí. Jako nějak nechápu.. inzerátů takových je tam spoustu. Já tam teda více nakupovala. Prodávala jen velmi zřídka. Nevím kde teď budu nakupovat, u nás v sekáči není výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2529
12.1.24 21:32
@pocker píše:
Ahoj holky, rozhodla jsem se přetřídit šatník a vinted mi účet zablokoval prý podezření na padělek. Oblečení jsem koupila na vinted, ale některé neunosím tak že vystavím a ono zablokováno. Vyfotila jsem včetně štítků a visaček.. setkal se taky někdo s něčím takovým na vinted? Kdysi jsem tam chtěla prodat Albi tužku a hned mi to smazali, že prý se tam prodávat nesmí. Jako nějak nechápu.. inzerátů takových je tam spoustu. Já tam teda více nakupovala. Prodávala jen velmi zřídka. Nevím kde teď budu nakupovat, u nás v sekáči není výběr.

Přímo mi nezablokovali účet, ale zakázali mi některé inzeráty na kabelky Guess - které jsem osobně kupovala v obchodě Guess v Nové Karolíně. :think:
Nevím, na základě čeho určili, že se jedná o padělky a nedalo se diskutovat :nevim:

Založit nový účet nemůžeš? Anebo napsat na podporu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
12.1.24 21:44

@Mari-KusKus na podporu jsem psala, odpověděl jen automat. Jako nechápu to jejich blokování účtu když koupit jsem to mohla ale prodat už ne.
Nevím když si založím účet nový, zda mi ho nezablokují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.1.24 21:52

@pocker jejich podpora stojí za houby, ale dá se dostat i k reálnému člověku, třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová