Holky, povzbuďte mě

Anonymní
12.1.24 15:05

Holky, povzbuďte mě

Ahoj,
Celý den se toulám po Brně, jedu na zkoušku na vysokou, celý den přemýšlí o svém ex, přes kterého se stále nemůžu dostat, myslím, jak objímá jinou… Je to těžký, ještě chvíli před Silvestrem se mnou spal, já blbka mu na to skákala, ale už tehdy si psal se svou novou holkou… Ne, není zlý, nebo aspoň nebyl, dělal pro mě první poslední a já jsem ho zranila, takže jsem si to tak trochu zasloužila teď ke konci… Je mi vážně na nic. Mám po zkoušce chuť večer někam jít, dostat se do nálady (ne zpít se pod obraz) a vyspat se s nějakým sexy borcem… Vím, že to nic neřeší, ale já už fakt nemůžu. Stále ho miluju :,(… Potřebovala jsem se vypsat, nebo nemáte nějaké tipy, jak mít lepší náladu? :,(
Anonym prosím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5019
12.1.24 15:20

Píšeš o něm, ale jak jsi ho zranila ty? :think: Život jde prostě dál a z chyb se člověk učí. Pro příště budeš z tohoto vztahu poučenější.
Milovat jen nestačí, vztah se musí budovat, jeden pro druhého se snažit, což u vás evidentně nefungovalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.1.24 16:08

Jestli prijde jednou na to, zes smutek zahanela vozrala na cizim borci tak budes mit dvere zavreny uz navzdy. Pockej co bude dal, ale cekej s cistym svedomim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
12.1.24 18:09

Asi to nebyl moc ideální vztah, nevidíš teď hlavně ta pozitiva? Protože ti lhal, tys ho zase zranila…Já bych si připomínala to špatný a s vínem spíš zašla za kámoškou.

Hlavně si říkej, že se musíš dostat přes pár ne úplně ideálních vztahů, abys našla toho pravýho. Jak jinak bys ho bez zkušenosti poznala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
12.1.24 18:22
@Zmatka píše:Hlavně si říkej, že se musíš dostat přes pár ne úplně ideálních vztahů, abys našla toho pravýho. Jak jinak bys ho bez zkušenosti poznala :srdce:

Tak tohle ale není zase tak úplně pravda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
12.1.24 21:17

Poplac si, zanadavej, opij se s kamoskou… bude zas dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
12.1.24 21:25

Hod to za hlavu. A jestli si myslis, ze ti pomuze se z toho dostat, ze se vylejes a s nekym vyspis, tak to udelej. Ja to tak kdysi udelala a byla to vyborna terapie. Ale nezapomen na kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.1.24 21:26

Podle mě by ses měla chvíli věnovat sama sobě a vykašlat se na chvíli na všechny borce světa. Jsi závislák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
13.1.24 19:38

Ahoj, mrzí mě co prožíváš a vím že nepomůže věta: Nemysli na něj, zaměstnej se, ale ČAS. Určitě své pocity nedus v sobě. Prožij rozchod od první fáze, do té poslední. Vyplakej se, zajdi s kamarádkou na sklenku, vypovídej se, vyvztekej se. Nejhorší co můžeš udělat je v sobě své emoce dusit. Ony se stejně vyplaví na povrch, potom je to stokrát horší. Dávno bys měla trápení z rozchodu za sebou. Byl ti nevěrný, čím jsi ho tak zničila? Také jsi mu byla nevěrná? Pak bych pochopila když by spal s jinou. Jinak si můžeš pogratulovat. Odpad se vynesl sám už jen tím, že tě zradil. Jenom slaboši utíkají když se objeví krize. Holka, hlavu vzhůru, teď je to sice opruz, protože možná jsi na něho byla i zvyklá. Zažívala jsi s ním krásné věci, ale on to zazdil. Není nad to zažívat ty samé krásné věci s někým, kdo ti bude věrný… Rozhodně za žádnou cenu neutíkej do dalšího vztahu. Tím se nic nevyřeší. Tvůj další objev by byl jenom takovou,,náplastí" pro tvoji bolest. Tu musíš zvládnou TY SAMA. Ty jsi za svůj život, za svou psychiku zodpovědná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová