Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Píšeš o něm, ale jak jsi ho zranila ty?
Život jde prostě dál a z chyb se člověk učí. Pro příště budeš z tohoto vztahu poučenější.
Milovat jen nestačí, vztah se musí budovat, jeden pro druhého se snažit, což u vás evidentně nefungovalo. ![]()
Jestli prijde jednou na to, zes smutek zahanela vozrala na cizim borci tak budes mit dvere zavreny uz navzdy. Pockej co bude dal, ale cekej s cistym svedomim
Asi to nebyl moc ideální vztah, nevidíš teď hlavně ta pozitiva? Protože ti lhal, tys ho zase zranila…Já bych si připomínala to špatný a s vínem spíš zašla za kámoškou.
Hlavně si říkej, že se musíš dostat přes pár ne úplně ideálních vztahů, abys našla toho pravýho. Jak jinak bys ho bez zkušenosti poznala ![]()
@Zmatka píše:Hlavně si říkej, že se musíš dostat přes pár ne úplně ideálních vztahů, abys našla toho pravýho. Jak jinak bys ho bez zkušenosti poznala
Tak tohle ale není zase tak úplně pravda. ![]()
Hod to za hlavu. A jestli si myslis, ze ti pomuze se z toho dostat, ze se vylejes a s nekym vyspis, tak to udelej. Ja to tak kdysi udelala a byla to vyborna terapie. Ale nezapomen na kondom.
Podle mě by ses měla chvíli věnovat sama sobě a vykašlat se na chvíli na všechny borce světa. Jsi závislák.
Ahoj, mrzí mě co prožíváš a vím že nepomůže věta: Nemysli na něj, zaměstnej se, ale ČAS. Určitě své pocity nedus v sobě. Prožij rozchod od první fáze, do té poslední. Vyplakej se, zajdi s kamarádkou na sklenku, vypovídej se, vyvztekej se. Nejhorší co můžeš udělat je v sobě své emoce dusit. Ony se stejně vyplaví na povrch, potom je to stokrát horší. Dávno bys měla trápení z rozchodu za sebou. Byl ti nevěrný, čím jsi ho tak zničila? Také jsi mu byla nevěrná? Pak bych pochopila když by spal s jinou. Jinak si můžeš pogratulovat. Odpad se vynesl sám už jen tím, že tě zradil. Jenom slaboši utíkají když se objeví krize. Holka, hlavu vzhůru, teď je to sice opruz, protože možná jsi na něho byla i zvyklá. Zažívala jsi s ním krásné věci, ale on to zazdil. Není nad to zažívat ty samé krásné věci s někým, kdo ti bude věrný… Rozhodně za žádnou cenu neutíkej do dalšího vztahu. Tím se nic nevyřeší. Tvůj další objev by byl jenom takovou,,náplastí" pro tvoji bolest. Tu musíš zvládnou TY SAMA. Ty jsi za svůj život, za svou psychiku zodpovědná.
Ahoj,
… Potřebovala jsem se vypsat, nebo nemáte nějaké tipy, jak mít lepší náladu? 
Celý den se toulám po Brně, jedu na zkoušku na vysokou, celý den přemýšlí o svém ex, přes kterého se stále nemůžu dostat, myslím, jak objímá jinou… Je to těžký, ještě chvíli před Silvestrem se mnou spal, já blbka mu na to skákala, ale už tehdy si psal se svou novou holkou… Ne, není zlý, nebo aspoň nebyl, dělal pro mě první poslední a já jsem ho zranila, takže jsem si to tak trochu zasloužila teď ke konci… Je mi vážně na nic. Mám po zkoušce chuť večer někam jít, dostat se do nálady (ne zpít se pod obraz) a vyspat se s nějakým sexy borcem… Vím, že to nic neřeší, ale já už fakt nemůžu. Stále ho miluju
Anonym prosím