Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevím, co dělám špatně 😱, ale nevím jak nastavit cenu dopravy. Poradí někdo, kde bych to našla?
U věcí mám uvedeno doprava zdarma, změnit mi to nejde a popravdě fakt dotovat dopravu věci za tři pětky v plánu nemám 😁
Jako napsané v popisku to máš? Pak jen klikneš na upravit předmět a popisek upravíš.
@Paní Bubáková píše: Více
Neni to v tom zakladnim nastaveni na profilu? Doprava..
To co pises, vubec neznam..
Ja tam mam zaskrtnutou dopravu pres Zasilkovnu a cena automaticky nastavena dle Vinted…
Mně dopravu počítá sám vinted, valím to vše přes tlačítka, je to rychlejší a automatické, žádné zdlouhavé domlouvání s prodejcem-kupujícím, ani posílání předem a urgování poslání, to vše dělá systém… sice to pár kč stojí navíc, ale akceptuju to za to pohodlí, že mi to i vyhodí samo odesílací kódy, hlídá mi to termín odeslání apod.
PS : u zásilkovny a balíkovny bývá cena kolem 49Kč (levnější než přímo v jejich apkách, a to podstatně), blbé je zboží ze zahraničí, to dýl přichází a dnes jsem platila za dopravu z Polska 99Kč, ale šlo o úplně novou boží tuniku, kterou jsem usmlouvala přes tlačítko na 99Kč
tak to tak nebolelo.. ovšem na Polsko a SR je potřeba v tomhle dávat bacha a rozmyslet si to)