Vinted – nejde nastavit doprava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.4.25 10:19

Vinted - nejde nastavit doprava

Nevím, co dělám špatně 😱, ale nevím jak nastavit cenu dopravy. Poradí někdo, kde bych to našla?

U věcí mám uvedeno doprava zdarma, změnit mi to nejde a popravdě fakt dotovat dopravu věci za tři pětky v plánu nemám 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
14.4.25 10:23

Jako napsané v popisku to máš? Pak jen klikneš na upravit předmět a popisek upravíš.

• Citovat
  • Upravit
4048
14.4.25 10:27
@Paní Bubáková píše: Více

Neni to v tom zakladnim nastaveni na profilu? Doprava..
To co pises, vubec neznam..
Ja tam mam zaskrtnutou dopravu pres Zasilkovnu a cena automaticky nastavena dle Vinted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
14.4.25 13:33

Mně dopravu počítá sám vinted, valím to vše přes tlačítka, je to rychlejší a automatické, žádné zdlouhavé domlouvání s prodejcem-kupujícím, ani posílání předem a urgování poslání, to vše dělá systém… sice to pár kč stojí navíc, ale akceptuju to za to pohodlí, že mi to i vyhodí samo odesílací kódy, hlídá mi to termín odeslání apod.

PS : u zásilkovny a balíkovny bývá cena kolem 49Kč (levnější než přímo v jejich apkách, a to podstatně), blbé je zboží ze zahraničí, to dýl přichází a dnes jsem platila za dopravu z Polska 99Kč, ale šlo o úplně novou boží tuniku, kterou jsem usmlouvala přes tlačítko na 99Kč :lol: tak to tak nebolelo.. ovšem na Polsko a SR je potřeba v tomhle dávat bacha a rozmyslet si to)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák