VIP výstřih "naostro" a kojení

351
9.5.11 19:27

VIP výstřih "naostro" a kojení

Holky, omlouvám se za tu blbost, ale fakt mě to furt vrtá hlavou: :lol: četla jsem na netu, jak si Eva Aichmajerová (Decastelo) vyšla chvíli po porodu na nějakou akci. Jde o to, že byla bez podprdy a prý kojí. To nechápu, mě teče mlíko hned i po kojení :roll: . Fakt je možný, že by to takhle někomu neteklo a přitom kojila????? Mluví o tom i na videu, že prý každé dvě hoďky kojí a přitom tam je v šatičkách bez podprdy. Nechápu. Máte to také tak některá? :think: L. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.5.11 19:29

já jo, ale srovnalo se mi to až tak nějak koncem šestinedělí..teď už mám mlíka ¨"tak akorát " :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.5.11 19:29

Mne mleko taky neteklo a netece samovolne… jen z jednoho prsu obcas, kdyz byla „cisterna“ plna :)

• Citovat
  • Upravit
13766
9.5.11 19:32

Mně teda teklo asi do 4 měsíců. Ale měla jsem ho hodně. Navíc bez podprsenky bych rozhodně vyrazit nemohla, to bych měla prsa u kolen :oops: .

Ale každá to má jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.5.11 19:35

Hmm, tak to můžu jen závidět, já teď funguju jak mléčná sprcha s porouchaným ventilem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21640
9.5.11 19:36

mě mlíčko teklo tak do konce šestinedělí. od té doby ne… a kojím co 3 hodiny (teď už teda s příkrmy méně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
9.5.11 19:41

Díky holky za reakce, jsem asi holt ten případ, kterému mléko teče stále… Snad je to tak v pořádku. Dítě je napapané a dobře přibírá, tak snad i ta technika kojení je v pořádku. Snad v ničem nedělám chybu… :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
9.5.11 19:55

tak ja bych bez podprdy taky nemohla.. teklo mi taky docela dost. ale kamaradce naopak vubec. je to holt individualni.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.5.11 19:57

U Klárky teklo hodně cca půl roku, u Ondry jen pár dní po porodu, pak už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 20:14
AnastazieB píše:
Mně teda teklo asi do 4 měsíců. Ale měla jsem ho hodně. Navíc bez podprsenky bych rozhodně vyrazit nemohla, to bych měla prsa u kolen :oops: .Ale každá to má jinak :wink:

To znám, ráno je mám jak konve, večer, jak alíkovy uši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.5.11 20:14

Tak to mě udivilo stejně, jako tebe. Viděla jsem dokonce fotky - docela nevhodný outfit, bylo vidět opravdu vše :roll: Já jsem tedy taky byla případ, že bez vložek do podprsenky jsem nemohla ven minimálně první 2 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.5.11 20:15

Jojo,taky jsem to o ni cetla a divila jsem se,ze muze bez podprdy 8-o Ja jsem nosila v podprde ty vlozky snad jeste 4 mesice po podoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
9.5.11 20:22

Mně mlíko v období kojení teklo jen jednou. Vůbec nepoužívám vložky do podrpsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
9.5.11 20:28

já z jednoho kojila a z druhého valilo proudem a to třeba i když měla malá 6.měs. sice ne pravidelně, ale občas se to stávalo, ale takto brzo po porodu jsem doma nosila v podprdě plínu, „koláče“ nestačily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
9.5.11 20:46

Taky mě to napadlo, když jsem na to koukala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie