VIP výstřih "naostro" a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
10.5.11 16:23
Lucie77 píše:
Holky, mně teče mlíko hlavně když jsem třeba bez malé v obchodě a pomyslím na ni nebo když jsme teď jeli autem a já se na ni podívala jak si spinká v sedačce a už se mi zalila podprda nebo mi volá máma a já jí vyprávím, co jsem malé vařila k obědu a už mám zase mokro ve výstřihu. Máte to některá také tak? Jo když z jednoho prsa pije, tak z druhého to většinou také teče :roll:

Tak to mi dělalo, i když malá měla rok. Kojila jsem do tří let a jeli jsme ráno pryč, hlídala ji sestřenka, když jsem ji volala, jestli je vše v pořádku, tak spouštěcí reflex pracoval na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.5.11 21:31

Já to zrovínka řeším, co budu dělat v létě, mám strach jít i do plavek bez „vycpávek“. :roll: A to ani nemluvím o tom, že o topících bez podprsenky které jsem měla hooodně oblíbené před těhu si můžu nechat toto léto tak zdát :think: Takže: :palec: Eva Decastelo, závidím, mě totiž i 5 měsíců po porodu prsa dost „tečou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.5.11 22:50

s prvním mi mlíko občas teklo (maličko, ale flek to udělalo) až do 7m, kdž už měl hodně příkrmu. bez podrdy bych nevyšla, prsa mají sice dobrý tvar i při kojení, ale bolela by mě nalitá.. holt podprda je opravdu pod-prsenka..
u mladšího je to jiné, kojila jsem přes odsávačku, ale díky ní bych taky nemohla, prootže by mi byly hrozně vidět bradavky.. odsávačka není zrovna přátelská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová