Viróza a závratě

Anonymní
10.10.16 16:39

Viroza a zavrate

Ahojky…omlouvam se za nove tema…potrebuji lidi co zazilo neco podobneho a asi i slyset ze to bude dobre :(
Jsem 33 tt a ve ctvrtek se mo z nicehonic zacla motat silene hlava a zacala sem nerizend zvracet. Takze dva dny kapacky, leky na zaludek…maly je v poradku..zadne vysetreni nic neukazalo…nejhorsi je ze mi zustaly ty zavrate..sama poradne nikam nedojdu..jak se zvednu tak se mi zvedne i zaludek…v nemocnici jsem to rikala X krat…ale nikdo to moc neresil…doktor mi dokonce rekl ze si na to mam zvyknout ze to byva od krcni patere…ale v takovehle mire??? Ani o dite bych se nedovedla postarat. Jsem rada ze zvladnu veci kolem sebe…muze to byt jen dohra virozy a mam jeste par dni vydrzet? Tohle neni k zivotu a uz z toho mam depky..jak se kouknu do dalky…ujizdi mi obraz…

Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27702
10.10.16 16:40

A tlak máš v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
10.10.16 17:12

Dopln si mineraly, telo je pri zvraceni ztratilo. Pokud ti je nedodavali v kapacce, tak magnezium, vapnik, vitamin c. Telo je vysilene, potrebuje odpocinek a nabrat silu.
Zkus popijet magnezii, pokud nechces v tablete a dej tomu aspon dva, tri dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 17:29

Tlak je ok a vse ostatni taky. O to vic jsem si tam pripadala jak blazen. Ted uz jsem doma a po vykonani sebemensi cinnosti si musim hned lehnout…takze myslite ze to prejde samo? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky